four hands smart phones james boast getty images 5aa11b750e23d900374b91f2

A älypuhelin lisää ominaisuuksia tavalliseen matkapuhelimeen, kuten sähköposti ja web-selailu. Se muodostaa yhteyden Internetiin ja tarjoaa siten henkilökohtaisia ​​palveluita. 1:54

Miksi niitä kutsutaan älypuhelimiksi?

Älypuhelimen tärkeimmät ominaisuudet

Yleensä älypuhelimessa on käyttöjärjestelmä, joka tukee mobiili- ja verkkosovelluksia. Applen iPhone toimii iOS:llä, ja muissa laitteissa on Googlen Android-käyttöjärjestelmä, HP:n WebOS ja Microsoftin Windows Phone. Vuoteen 2020 mennessä Android ja iOS valloittavat lähes koko globaalin markkinan.

sovelluksia

Vaikka lähes kaikki matkapuhelimet sisältävät jonkinlaisen ohjelmiston – jopa perusmalleissa nykyään on esimerkiksi osoitekirja tai jonkinlainen yhteystietojen hallinta – älypuhelin luo ja muokkaa Microsoft Office -asiakirjoja ja lataa sovelluksia, kuten henkilökohtaisia ​​ja yritysten talouspäälliköitä, valokuvien ottaminen ja muokkaaminen, reittiohjeet, kysely GPS:n kautta ja soittolistan luominen digitaalisista kappaleista.

Internet-yhteys

Yhä useammat älypuhelimet käyttävät Internetiä nopeammin. Tietoverkkojen kasvun ja korkeampien standardien säännöllisen käyttöönoton ansiosta mobiilidatan ja Wi-Fi-tiedon yhdistelmä tekee näistä laitteista median kulutuksen tehopakkauksia.

Viestit

Kaikki matkapuhelimet voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, mutta älypuhelimen erottaa sen sähköpostin käsittely. Älypuhelin voi synkronoida henkilökohtaisen ja todennäköisesti ammattisähköpostitilisi kanssa. Useimmat älypuhelimet tukevat useita sähköpostitilejä. Muut sisältävät pääsyn suosittuihin pikaviestisovelluksiin. Useimmat puhelimet ovat nykyään älypuhelimia, vaikka voit silti löytää muutaman ilman näitä ominaisuuksia, jos katsot tarpeeksi tarkasti. Nykypäivän verkkomaailmassa on kuitenkin hyvä idea ostaa vain älypuhelin, jotta voit pitää yhteyttä rakastamiesi kanssa haluamallasi tavalla.

Por Markus