apple wwdc announcement reveal dates 09dec51a26e74eec82288a4330164f37

Mitä tietää

 • Käytä jonkun toisen iPhonea tai iPadia luodaksesi Memoji, lähetä se sitten itsellesi WhatsAppissa ja tallenna se tarraksi.
 • Tai lataa Bitmoji-sovellus, luo emoji ja asenna GBoard käyttääksesi sitä tekstiviesteissä.
 • Muita henkilökohtaisia ​​emojisovelluksia Androidille ovat Samsung AR Emoji, Zepeto, Face Cam ja VideoMoji.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka luodaan Memoji Androidissa. Ohjeet koskevat kaikkia Android-puhelimia ja tabletteja.

Voitko saada Memojin Androidilla?

Virallisesti Memojis ovat yksinoikeudella Apple Messages -sovelluksessa, joka ei ole saatavilla Androidille. Jos tiedät jonkun, jolla on iPhone tai iPad, kysy häneltä, voitko lainata sen tehdäksesi oman Memojin. Voit sitten lähettää sen Android-laitteellesi viestissä ja tallentaa Memojin myöhempää käyttöä varten. Voit esimerkiksi tallentaa sen tarraksi WhatsAppiin ja käyttää sitä viesteissäsi. Et voi muokata Memeojia WhatsAppissa, joten sinun on käytettävä jonkun muun iOS-laitetta. Ei ole mahdollista lähettää Apple Memojisia oletusarvoisessa Android-viestintäsovelluksessa, mutta kiertotavan avulla voit lähettää tekstiviestejä mukautetuilla hymiöillä.

Kuinka voin luoda oman emojini Androidille?

Vaikka et voi luoda muistioita Apple Messages -sovelluksella Androidissa, on monia tapoja käyttää mukautettuja hymiöitäsi Androidissa. Paras vaihtoehto on Bitmoji, koska se on yhteensopiva GBoard-näppäimistösovelluksen kanssa. Noudata näitä ohjeita ja käytä Memojisia Androidissa:

 1. Lataa Bitmoji Android-laitteellesi Google Play Kaupasta.

 2. Kun olet luonut ja rekisteröinyt tilin, napauta poikaa tai tyttöä valitaksesi sukupuolen (voit muuttaa tätä myöhemmin).

 3. Sitten sovellus pyytää sinua ottamaan selfien avatarisi luomiseksi. Kun se on tehty, voit muokata sitä mieleiseksesi käyttämällä näytön alareunassa olevia työkaluja. Napauta Tallentaa pue emojisi napauttamalla Tallentaa uudelleen, kun olet valmis.

 4. Lataa GBoard Google Play Kaupasta Android-laitteellesi. Avaa sovellus ja tee siitä oletusarvoinen Android-näppäimistö noudattamalla ohjeita.

 5. Avaa viestisovellus, avaa näppäimistö, napauta pilkku (,)+hymiöavain vasemmassa alakulmassa ja napauta sitten iloiset kasvot kuvake, joka näkyy sen yläpuolella.

 6. Lehdistö Bitmoji -kuvaketta alareunassa valitaksesi Bitmojisi.

  Valitse syöttötapa GBoard-sovelluksessa, pilkku+hymiönäppäin ja hymiökuvake ja bitmoji-kuvake Samsungin näppäimistössä

Mikä on paras Memoji-sovellus Androidille?

Joissakin Samsung-laitteissa on Kamera-sovellukseen sisäänrakennettu AR Emoji -valmistaja. Kun olet luonut oman emojin, löydät sen Samsung-näppäimistön tarrojen alta. Emojisi tallennetaan myös kuviisi.

AR Emoji Samsung Camera -sovelluksessa, tarrakuvake Samsungin näppäimistössä ja Samsung AR Emoji -asetukset

Google Playssa on muutamia muita sovelluksia Memojien luomiseen ilmaiseksi Androidilla:

 • Zepeto: Luo kamerallasi hymiö kasvosi perusteella ja jaa se viestisovellustesi kautta. Zepeto on ilmainen, mutta sinun on luotava tili.
 • Face Cam: Luo animoituja hymiöitä lisätyn todellisuuden avulla ilmaiseksi. Voit poistaa mainoksia sovelluksesta ja saada lisää ominaisuuksia maksua vastaan.
 • VideoMoji: Jos olet Apple Animojis -fani, käytä tätä sovellusta eläinavatarisi luomiseen. Jos haluat, voit muuttaa itsesi suosikkihedelmäsi.

FAQ

 • Kuinka saan iPhone-emojit Androidille?

  Jos haluat käyttää iPhonen emojia Androidissa, siirry Google Play Kauppaan ja etsi Applen emoji-näppäimistö tai apple emoji -fontti. Suositeltuja sovelluksia ovat Kika Emoji Keyboard, Facemoji, Emoji Keyboard Cute Emoticons ja Emoji Fonts for Flipfont 10.

 • Mitä Animojis ovat?

  iOS:n Animjois-ominaisuus skannaa ilmeesi ja kartoittaa ne eläimen emojiksi. Androidin Animojia muistuttavia sovelluksia ovat Supermoji.

Por Markus