NintendoSwitch MarioKart8Deluxe lifestyle 01 59946e17054ad900110a54e6

Paras tapa ajatella Nintendo Switchiä on, että se on sekä kannettava pelikonsoli että kotipelikonsoli, joka on pakattu yhteen laitteeseen. Tästä nimi: Tämä Nintendo-konsoli voi «siirtyä» televisioon yhdistetystä kotikonsolista kannettavaan pelikonsoliin, jonka molemmilla puolilla on ohjaimia.

Miten Nintendo Switch toimii?

Yksinkertaisimmillaan Nintendo Switch on tabletti, jossa on 6,2 tuuman näyttö ja kaksi Wii-tyylistä peliohjainta, jotka on kiinnitetty laitteen molempiin päihin. (Nintendo Switch Litessä on 5,5 tuuman näyttö ja OLED-mallissa 7 tuuman näyttö.) Tämän asennuksen ansiosta Nintendo Switch on kannettava pelikonsoli. Mutta Switch tekee paljon enemmän kuin vain toimii kannettavana konsolina. Ensinnäkin ohjaimet voidaan irrottaa Nintendo Switchin tablettiosasta ja käyttää itsenäisesti. Kytkimen takana on jalusta, jonka avulla sitä voidaan tukea ja käyttää kannettavana näyttönä, kun taas pelaajat käyttävät langattomia ohjaimia nimeltä Joy-Cons pelatakseen peliä. Switchin molemmille puolille kiinnitettävien kahden ohjaimen lisäksi pelaajat voivat yhdistää langattomasti kaksi ylimääräistä Joy-Conia kytkimeen, mikä mahdollistaa jopa neljän pelaajan. Lisäksi voit sijoittaa Nintendo Switchin telakointiasemaan, joka lataa Switchin ja liittää sen televisioon. Konsolitilassa ohjaimet on asennettu kytkimen kummallekin puolelle. Kannettavassa tilassa ohjaimet irrotetaan ja asetetaan pidikkeeseen, joka jäljittelee ammattiohjaimia. Tai voit käyttää ohjaimia erikseen, kun ihmiset pelaavat moninpelitilassa.

Nintendo Switch vs. Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo 3DS

Nintendo Switchillä on yksi selkeä etu muihin pelijärjestelmiin verrattuna: se on all-in-one-ratkaisu. Kyky käyttää kotipelikonsolina yksittäiselle pelaajalle tai ihmisryhmälle, kannettava pelikonsoli yhdelle henkilölle tai kannettava pelikonsoli koko ryhmän pelaamiseen samanaikaisesti on Switchin nero. Ja kyky tehdä tämä laadusta tinkimättä on erinomainen. Switch ei kilpaile Xboxin tai PlayStationin kanssa grafiikan tai hardcore-pelaamisen suhteen, vaikka Nintendo Switch (OLED-malli) kilpailee hieman enemmän 7 tuuman OLED-näytöllään, eloisilla väreillä, selkeällä kontrastilla, parannetulla äänellä ja 64 Gt sisäistä tallennustilaa. Silti kova pelijoukko ei ole koskaan ollut Nintendon yleisöä. Nintendo on suunnattu enemmän nuorille pelaajille, satunnaisille pelaajille ja kaikille, jotka ovat pelanneet ikonisia pelejä, kuten Mario Kart ja Legend of Zelda Nintendo 2DS- tai 3DS-laitteella. Katso akun kesto! Aina kun konsoli liitetään telakkaan, kytkin latautuu. Joy-Con-ohjaimet ovat kuitenkin toinen asia. Voit käyttää useita menetelmiä pitääksesi Switchin täyteen ladattuna, jotta peli ei keskeydy.

Onko Nintendo Switch lapsiystävällinen? Pitäisikö minun ostaa se lapselleni?

Switch on ylivoimaisesti lapsiystävällisin pelikonsoli sitten Nintendo Wiin. Siinä ei ole huono-onnisen Wii U:n kömpelöjä ohjaimia tai graafista väkivaltaa, joka on osa hardcore-konsolien, kuten Xbox One:n tai PlayStation 4:n, houkuttelevuutta. Vanhempainrajoitusten avulla voit pitää lapsesi poissa e-konsoleistasi. -lompakko, joten et voi yllättää laskun tullessa, ja Nintendolla on älypuhelinsovellus, jonka avulla voit asettaa lapsilukon Switchiin mistä tahansa. Nintendo Switch on paras 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Sisältö itsessään on hyväksyttävää kaiken ikäisille lapsille, mutta säätimiä voi olla vaikea oppia alle 5-vuotiaille lapsille. Nintendo Switch käyttää myös pieniä pelikasetteja, jotka ovat hieman miniatyyriä suurempia, joten vaaditaan tiettyä kypsyyttä ja esineiden kunnioittamista, minkä vuoksi suosittelemme vähintään 6-vuotiaita. Ikäraja riippuu tietysti lapsesta, sillä jotkut 5-vuotiaat pärjäävät hyvin Switchin kanssa, ja jotkut 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset menettävät nämä pienet kasetit nopeasti. Nintendo Switchin puhdistaminen ja ylläpito on myös melko helppoa.

Osta Nintendo Switch

Jos olet huolissasi siitä, että Nintendo Switch on yksi vaikeasti löydettävistä konsoleista, ne ajat ovat ohi. Useimmilla jälleenmyyjillä on nyt runsaasti varastossa, joten sen löytämisen ei pitäisi olla liian vaikeaa kaupoista tai verkosta.

  • Mistä ostaa: Elektroniikka- ja pelikaupat, kuten Gamestop, Best Buy, Target, Walmart tai Amazon.
  • hinnat: Nintendo Switch -järjestelmä maksaa noin 300 dollaria, kun taas Lite maksaa noin 200 dollaria ja OLED-malli noin 350 dollaria.
  • Tyypilliset pelipalkinnot: 55-60 dollaria.
  • Mitä ostaa Nintendo Switchin kanssa: Ylimääräisiä Joy-Con-ohjaimia suositellaan, jos useampi kuin kaksi henkilöä pelaa Switchillä samanaikaisesti, ja USB-C-latauskaapeli on ehdoton pakollinen hankinta kaikille Switchin omistajille.

Por Markus