photo 1493711662062 fa541adb3fc8 5b7bf400c9e77c00508ca7ea

Mitä tietää

 • Mene asetukset > PlayStation Network/Account Management > Aktivoi ensisijaiseksi PS4:ksi > Poista käytöstäja käynnistä sitten konsoli uudelleen.
 • Kirjaudu uudelleen sisään ja mene osoitteeseen asetukset > Alustus > Alusta PS4 > Kokoja vahvista sitten nollauksen aloittaminen.
 • Huomautus: Jos haluat nollata PS4:n, joka ei käynnisty, käynnistä konsoli vikasietotilassa ja asenna järjestelmäohjelmisto uudelleen flash-aseman avulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka PS4:n tehdasasetukset palautetaan. Ohjeet koskevat kaikkia malleja, mukaan lukien PlayStation 4 Slim ja PS4 Pro.

Kuinka palauttaa PS4:n tehdasasetukset

Jos aiot myydä PS4:n tai jos ohjelmistohäiriö estää konsolia käynnistymästä, harkitse tehdasasetusten palauttamista. Ennen kuin aloitat, konsolin on oltava päällä ja sinun on kirjauduttava sisään PS4-tilillesi.

 1. Navigoi kohtaan asetukset vaihtoehto (matkalaukkukuvake) aloitusvalikon yläpuolella olevalla kuvakerivillä.

 2. Mene PlayStation Network/Account Management > Aktivoi ensisijaiseksi PS4:ksi.

 3. Valita Poista käytöstä ja käynnistä sitten konsoli manuaalisesti uudelleen.

 4. Kun olet kirjautunut uudelleen sisään, siirry kohtaan asetukset.

 5. Valita Alustusja valitse sitten Alusta PS4.

  PS4 alustusnäyttö

  Toinen vaihtoehto täällä on nimeltään Palauta oletusasetukset, poistaa yksinkertaisesti kaikki määrittämäsi mukautetut järjestelmäasetukset; se ei poista pelitietojasi.

 6. Kun olet valmis pyyhkimään PS4-kiintolevyn kaikesta paitsi käyttöjärjestelmästä, valitse Kokoja vahvista painamalla Alustaa ja sitten Joo. Edistymispalkin pitäisi näkyä, mutta odota, että prosessi kestää muutaman tunnin.

 7. Kun olet valmis, seuraa näytön ohjeita. Sinun on sitten sammutettava PS4 pitämällä konsolin virtapainiketta painettuna, kunnes se piippaa.

Jos aiot myydä PS4:n, voit nyt olla varma, että sen ostajalla ei ole pääsyä henkilökohtaiseen tiliisi tai tietoihisi. Seuraavan kerran, kun joku käynnistää järjestelmän, häntä kehotetaan määrittämään konsoli, kuten silloin, kun ostit sen. PS4:n fyysinen puhdistaminen on myös hyvä idea, jos haluat saada siitä hyvän hinnan.

Mitä PS4:n tehdasasetusten palauttaminen tarkoittaa?

PS4:n nollaaminen palauttaa kiintolevyn siihen tilaan, jossa se oli konsolin ostohetkellä. On erittäin suositeltavaa palauttaa tehdasasetukset ennen PS4:n myyntiä, koska järjestelmäsi sisältää todennäköisesti henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietojasi. PS4-nollaus voi myös poistaa koko käyttöjärjestelmän, mikä voi olla tarpeen, jos konsoli ei toimi kunnolla. Tehdasasetusten palauttaminen on peruuttamaton, joten varmuuskopioi pelitiedot ulkoiselle kiintolevylle. Vaihtoehtoisesti PlayStation Plus -käyttäjät voivat ladata tietonsa pilveen suojattua tallennusta varten.

Hard reset PS4, joka ei käynnisty

Jos et pääse asetuksiin, koska PS4 ei käynnisty, sinun on nollattava konsoli vikasietotilassa ja asennettava järjestelmäohjelmisto uudelleen. Tarvitset tietokoneen, jossa on Internet-yhteys ja USB-tikku, jossa on vähintään 500 Mt vapaata tilaa.

 1. Aseta flash-asema tietokoneeseen ja luo siihen uusi kansio nimeltä PS4.

 2. Luo kyseiseen kansioon toinen kutsu PÄIVITTÄÄ.

 3. Lataa uusin PS4-ohjelmisto osoitteesta PlayStation.com ja tallenna .PUP-tiedosto UPDATE-kansioon.

 4. Poista flash-asema turvallisesti tietokoneesta ja aseta se sivuun toistaiseksi.

 5. Sammuta PS4. Varmista, että se ei ole lepotilassa; haluat katkaista virran kokonaan.

 6. Paina konsolin virtapainiketta muutaman sekunnin ajan, kunnes se piippaa toisen kerran. Järjestelmä käynnistyy sitten vikasietotilaan.

 7. Sinulle esitetään luettelo vaihtoehdoista. Lisäksi Palauta oletusasetukset ja Alusta PS4Tulet näkemään sen Alusta PS4 (asenna järjestelmäohjelmisto uudelleen). Tämän vaihtoehdon valitseminen tyhjentää konsolin kiintolevyn kokonaan, mukaan lukien PS4-käyttöjärjestelmä. Jos konsolissasi ei ole ohjelmisto-ongelmia, siirry osoitteeseen Alusta PS4 > Koko; valita eri Alusta PS4 (asenna järjestelmäohjelmisto uudelleen).

 8. Kun prosessi on valmis, sinua kehotetaan yhdistämään laite järjestelmäohjelmistoon. Aseta PS4:ään flash-asema, joka sisältää lataamasi ohjelmiston. Konsoli tunnistaa tiedoston automaattisesti ja asentaa käyttöjärjestelmän.

 9. Kun se on valmis, PS4 käynnistyy uudelleen ja käynnistyy normaalisti.

Por Markus