what is HTC Sense 1 5c3e5b76c9e77c000128d112

Jos käytät HTC-älypuhelinta ensimmäistä kertaa tai olet äskettäin päivittänyt uuteen malliin, saatat ihmetellä, mikä HTC Sense on. HTC Sense on mukautettu käyttöliittymä HTC-älypuhelimille. Siinä on useita HTC:lle ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Blinkfeed, Edge Launcher ja Sense Input Keyboard. Tässä tarkastellaan tarkemmin joitain näistä ominaisuuksista.

Blinkfeed

Pyyhkäisemällä nopeasti vasemmalle löydät upean ominaisuuden nimeltä Blinkfeed: all-in-one-uutis- ja sosiaalisen verkostoitumisen kauppa. Täältä saat tilapäivityksiä, videoita ja uutisia kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

Blinkfeed integroituu myös muiden kolmansien osapuolien sovelluksiin, kuten Foursquare ja Fitbit, lisäämään toimintoja. Tarvitsetko ravintolavinkkejä? Blinkfeed voi myös tehdä sen.

Kuva kuvassa -tila

Oletetaan, että katsot videon YouTubessa ja siirryt toiseen sovellukseen puhelimessa. Siinä tapauksessa kuva kuvassa -tila kutistaa katsomaasi videota, jotta voit tehdä muita asioita puhelimellasi keskeyttämättä videota. Tämän tilan hieno ominaisuus on, että voit siirtää videota minne tahansa näytöllä, jotta se ei estä käyttämääsi toimintaa.

Edge Launcher

U12+:n julkaisun myötä Edge Launcher antaa sinun puristaa puhelintasi ja aktivoida kätevä valikkokäynnistin. Puhelimen kyljessä näkyvä valikko voidaan määrittää sisältämään eniten käytetyt sovelluksesi tai mukautettu luettelo sovelluksista puoliympyrässä tai tyypillisessä suorakaiteen muotoisessa asettelussa.

HTC Teemat

Voit muokata puhelimesi ulkoasua parannellun Teemat-ominaisuuden avulla.

Teemat

Voit valita yksitellen taustan, kuvakkeet ja fontit makusi mukaan. On myös tapa poistaa ruudukko käytöstä, jotta voit sijoittaa pikakuvakkeita mihin tahansa älypuhelimen näytölle.

Sense Input Keyboard

Vuonna 2015 HTC julkaisi 871 värikästä emojia käytettäväksi älypuhelimissaan. Siitä lähtien he ovat rajanneet kerran kuuluisan emoji-näppäimistönsä 76 ainutlaatuiseen emojiin.

Tunnistin tulo

HTC Sense käyttää nyt suurinta osaa Googlen emoji-näppäimistöstä, mikä poistaa osan vanhasta HTC Sensestä. Sense Input -näppäimistö on kuitenkin nyt muokattavissa, ja siinä on monia uusia ulkoasuja ja värejä.

Sense Home

HTC:ssä on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit asettaa pikakuvakkeita usein käyttämillesi sovelluksille sijainnistasi riippuen. Olitpa kotona, toimistossa tai muualla, sinulla voi olla ainutlaatuiset pikakuvakkeet, jotka on räätälöity sijaintikohtaisiin tarpeisiisi.

Face Unlock

Samsungin tavoin HTC:llä on oma lukituksen avausominaisuus, joka käyttää kasvojentunnistusta. Etukameran avulla Face Unlock skannaa ominaisuudet ja avaa puhelimen lukituksen automaattisesti, jos se tunnistaa sinut. Siinä on myös hämärässä tunnistusasetus, joka vähentää epäonnistuneiden skannausten määrää hämärässä valaistuksessa.

Boost+

Käytämme puhelimia säännöllisesti ja useimmat meistä huomaavat huonon suorituskyvyn tai katsovat akun tyhjenevän nopeasti.

Boost+

Boost+:lla voit hienosäätää puhelimesi suorituskykyä, puhdistaa tiedostoja, hallita sovelluksia ja parantaa akun kulutusta.

Parannetut kameran toiminnot

HTC:llä oli laadukas kamera ennen sen äskettäistä julkaisua. Uusi käyttöliittymä sisältää enemmän hienosäätöjä kuvan hienosäätöä varten, aivan kuten perinteisessä kamerassa. Lisäksi siinä on useita hyödyllisiä laajennuksia, kuten Panorama, Bokeh, Photo Booth -lisäosa ja Split Capture, joka käyttää etu- ja takakameroita samanaikaisesti.

BoomSound

HTC BoomSound simuloi Dolby-surround-ääntä, jota olemme rakastaneet katsoessamme elokuvia, kuunneltaessa musiikkia ja pelatessa pelejä. Se jäljittelee 5.1-ääni- ja kuuloketilan tehosteita, jotta voit nauttia videoistasi ja muista mediavirroista.

Por Markus