GettyImages 740523553 c1d2a2f0641b467c80343b0f3fa2eb2f

Tässä artikkelissa kuvataan käynnistettävän Android-USB-aseman luominen ja käyttäminen, jonka avulla voit käyttää Androidia pöytätietokoneessa.

Lataa Android x86

Android x86 -projekti mahdollistaa Androidin vanhemman version käytön emulaattorina työpöytätason laitteistoissa. Tämän sivuston ohjelmisto ei aina toimi täydellisesti synkronoituna Googlen Android-julkaisujen kanssa. Android x86 ei ole virallinen Google-tuote, joten sen siirto vie aikaa.

 1. Käy Android x86 -lataussivulla nähdäksesi luettelon saatavilla olevista latauksista.

 2. Etsi uusimmat Android ISO-tiedostot. Valitse 64- tai 32-bittisten tiedostojen välillä riippuen tietokoneesta, jossa käytät Android USB:tä. Yleensä haluat 64-bittisen tiedoston. Uusimmat julkaisut ovat sivun yläosassa. Älä välitä CM-julkaisunumeroista.

 3. Valitse uusin ISO. Sinut ohjataan toiselle sivulle ladataksesi sen.

 4. Tallenna ISO-tiedosto. Älä tee sille vielä mitään.

Lataa Etcher

On olemassa useita tapoja kirjoittaa levykuva USB-asemaan. Tämän monimutkaisuus vaihtelee ja kuvan kirjoittaminen väärään paikkaan voi olla helppoa. Suosittelemme ilmaista avoimen lähdekoodin balenaEtcheriä. Se toimii Windowsissa, Macissa ja Linuxissa, joten voit tehdä Android-USB:n millä tahansa tietokoneella.

 1. Siirry verkkoselaimessa balenaEtcherin kotisivulle.

 2. Etsi vihreä painike ladataksesi Etcherin. Varmista, että painikkeen tekstissä lukee, että lataus on tarkoitettu käyttöjärjestelmääsi varten. Jos ei, valitse painikkeen oikealla puolella oleva pudotusvalikon nuoli.

  Lataa for Windows x64 -painike Etcherin sivustolta

 3. Lataus kestää vain muutaman sekunnin.

 4. Asennus vaihtelee käyttöjärjestelmän mukaan. Windows-käyttäjillä on suoritettava ja asennettava EXE. Mac-versio tulee DMG:nä. Linux-käyttäjät löytävät ladatusta kansiosta suoritettavan AppImagen.

Kirjoita Android USB-muistiin

Sinulla on nyt kaikki mitä tarvitset Android-ISO-kuvan kirjoittamiseen USB-asemaan. Käytät balenaEtcheriä saavuttaaksesi tämän, ja USB toimii melkein kaikilla tietokoneilla, kun olet valmis.

 1. Aseta USB-asema tietokoneeseen.

 2. Katso, mihin USB on asennettu. Tämä vaihe on kriittinen. Sinun on kirjoitettava oikealle levylle; muuten voit ylikirjoittaa tietoja toiselle levylle.

 3. Avaa etseri. Windowsissa ja Macissa se on sovellusluettelossa. Linuxissa käynnistä lataamasi AppImage.

  Etcher toimii Windows 10:ssä

 4. Etcher tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän, joka on jaettu kolmeen sarakkeeseen. Siirry ensimmäiseen sarakkeeseen ja valitse Android-ISO-tiedosto.

  Valitse Android-kuvasi Etcherissä

 5. Valitse toisesta sarakkeesta USB-asema.

  Valitse USB-asemasi Etcherissä

 6. Jos olet varma, että kaikki on oikein, valitse Salama kirjoittaaksesi ISO:n USB:lle. Tämä prosessi poistaa kaiken USB:n, joten tee varmuuskopiot ennen vilkkumista.

 7. Etcher-näyttö vaihtuu näyttämään USB-aseman kirjoittamisen edistymisen.

  Etcher kirjoittaa Android-kuvan USB:lle

 8. Kun Etcher on valmis, näytöllä näkyy viesti, että kuva on kirjoitettu onnistuneesti USB:lle.

  Etcher USB Flash Complete

 9. Irrota USB-asema ja käytä sitä missä haluat.

Käynnistä USB:ltä

Useimmissa tapauksissa voit käynnistää USB:ltä melko helposti. Jos tiedät tietokoneesi käynnistysvalikon pikakuvakkeen, paina sitä tietokoneen käynnistyessä ja valitse USB, jolta haluat käynnistää.

Por Markus