arj file 2619674 final 66e0a4ecd6044065928cb85bb7ea60fc

Mitä tietää

  • ARJ-tiedosto on ARJ-pakattu tiedosto.
  • Avaa yksi Windowsissa PeaZipillä tai käytä Unarchiveria macOS:ssä.
  • Muunna ZIP- tai TAR-muotoon Convertion avulla tai pura tiedostot muuntaaksesi sisällön.

Tässä artikkelissa kuvataan, mikä ARJ-pakattu tiedostomuoto on, mukaan lukien ARJ-tiedoston avaaminen ja ARJ-tiedoston muuntaminen toiseen arkistomuotoon.

Mikä on ARJ-tiedosto?

ARJ-tiedostotunniste on ARJ-pakattu tiedosto. Kuten useimpia arkistotiedostotyyppejä, niitä käytetään useiden tiedostojen ja kansioiden tallentamiseen ja pakkaamiseen yhdeksi helposti hallittavaksi tiedostoksi.

 

Kuinka avata ARJ-tiedosto

ARJ-tiedostot voidaan avata millä tahansa suositulla pakkaus-/purkuohjelmalla. Suosittelemme 7-Zipiä tai PeaZipiä, mutta valittavana on useita ilmaisia ​​zip/unzip-työkaluja, mukaan lukien virallinen ARJ-ohjelma.

ARJ-tiedostot avattiin PeaZipillä.

Jos sinulla on Mac, kokeile Unarchiveria tai Incredible Bee’s Archiveria. Riippumatta valitsemastasi ohjelmasta, jokainen tämäntyyppinen ohjelma purkaa (purkaa) ARJ-tiedoston sisällön, ja joillakin on myös mahdollisuus luoda sellainen. RARLABin RAR-sovellus on vaihtoehto ARJ-tiedostojen avaamiseen Android-laitteella.

Voit myös avata sen Muistiolla tai muulla tekstieditorilla. Monet tiedostot ovat vain tekstitiedostoja, mikä tarkoittaa, että tiedostopäätteestä riippumatta tekstieditori saattaa pystyä näyttämään tiedoston sisällön oikein. Tämä ei koske tämän kaltaisia ​​arkistoja, mutta ARJ-tiedostosi voi olla täysin eri, epäselvässä muodossa, joka on oikeastaan ​​vain tekstiasiakirja.

 

Kuinka muuntaa ARJ-tiedostoa

Jos haluat muuntaa ARJ-tiedoston toiseen arkistomuotoon, paras tapa tehdä se on purkaa tiedoston sisältö ja pakata se sitten uuteen muotoon käyttämällä tiedostopakkausohjelmaa yllä mainitusta luettelosta. Toisin sanoen ARJ-ZIP- tai RAR-muuntimen (tai missä tahansa muodossa) etsimisen sijaan olisi helpompaa ja luultavasti nopeampaa avata arkisto kaikkien tietojen irrottamiseksi. Luo sitten arkisto uudelleen, mutta valitse haluamasi muoto, kuten ZIP, RAR, 7Z jne. Verkossa on kuitenkin ARJ-tiedostomuuntimia, mutta koska ne saavat sinut lataamaan arkiston ensin verkkoon, ne eivät ole kovin hyödyllisiä, jos tiedostosi on erittäin suuri . Jos sinulla on pieni, kokeile Convertioa. Lataa tiedosto kyseiselle verkkosivustolle ja sinulle annetaan mahdollisuus muuntaa se useisiin muotoihin, kuten 7Z, RAR, TAR, GZ/TGZ, BZ2 tai ZIP.

 

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Tiedostot, jotka eivät avaudu yllä olevilla ARJ-avaajilla, eivät todennäköisesti ole tässä muodossa. Syy, miksi pidät tiedostoa ARJ-arkistona, saattaa olla se, että tiedostotunniste näyttää samalta, mutta on itse asiassa vain muutaman kirjaimen päässä. Esimerkiksi ARF- ja ARD-tiedostoilla on samat kaksi ensimmäistä päätekirjainta, mutta kumpikaan näistä muodoista ei liity toisiinsa, joten niitä ei voida avata samoilla ohjelmilla.

Por Markus