ait files 5a671da37a8ca20037925843

Mitä tietää

  • AIT-tiedosto on Adobe Illustratorin käyttämä mallitiedosto.
  • Voit luoda sellaisen kyseisessä ohjelmassa (Tiedosto > Tallenna malliksi), tai lataa valmiita malleja (Tiedosto > Uusi).
  • Muunnoksia PDF-, AI- ja muihin muotoihin tuetaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä AIT-tiedosto on ja kuinka se avataan tietokoneella tai muunnetaan toiseen muotoon, kuten FXG, EPS ja SVG.

Mikä on AIT-tiedosto?

AIT-tiedostotunniste on Illustrator-mallitiedosto, jota käytetään useiden Adobe Illustrator (.AI) -tiedostojen luomiseen. AIT-tiedostot sisältävät Illustrator-piirustuksen eri osia, mukaan lukien grafiikan, asetukset ja asettelun, ja niistä on hyötyä työskenneltäessä projekteissa, jotka vaativat samanlaisen esimuotoillun suunnittelun, kuten esitteitä, käyntikortteja jne. AIT-tiedoston luonti on tehty ohjelmien kautta Tiedosto > Tallenna malliksi valikosta.

AIT tarkoittaa myös useita termejä, jotka eivät liity tähän tiedostomuotoon, kuten edistynyt älynauha, tietokoneistettu tietojärjestelmä ja tekoälytekniikka.

Kuinka avata AIT-tiedosto

Tietenkin Adobe Illustrator avaa AIT-tiedostoja. Joillakin ihmisillä on ollut onnea CorelDRAW:n käytössä Tuonti toimi kyseisessä ohjelmassa.

Kuinka tallentaa AIT-tiedosto

AIT-tiedoston etuna on, että kun se avautuu, Illustrator luo siitä kopion, joten et muokkaa alkuperäistä etkä siten korvaa mallia uusilla tiedoilla. Toisin sanoen, kun avaat AIT-tiedoston, teet muutoksia ja siirryt sitten tallentamaan se, sinua kehotetaan tallentamaan se jonnekin AI-tiedostona, ei AIT-tiedostona. Tiedoston tallentaminen AI-muodossa on hyvä asia, koska se on AIT-tiedoston koko tarkoitus – tarjota samanlainen rakennuspalikka AI-tiedostojen luomiseen. Tämä tarkoittaa tietysti myös sitä, että et voi muokata AIT-tiedostoa niin nopeasti kuin AI-tiedostolla. Se sanoi, jos sinä tehdä Jos haluat muokata mallia, voit tallentaa sen uutena tiedostona, mutta valitse sitten AIT-tiedostotunniste AI:n sijaan ja korvaa olemassa oleva AIT-tiedosto. Toinen vaihtoehto olisi Tiedosto > Tallenna malliksi vaihtoehto tavallisen sijasta Tallenna nimellä valikosta.

Kuinka muuntaa AIT-tiedosto

Kun avaat AIT-tiedoston Illustratorissa, voit tallentaa tiedoston uuteen muotoon käyttämällä Tiedosto > Tallenna nimellä valikosta. Joitakin tuettuja muotoja ovat AI, FXG, PDF, EPS ja SVG. Voit myös viedä AIT-tiedoston DWG-, DXF-, BMP-, EMF-, SWF-, JPG-, PCT-, PSD-, PNG-, TGA-, TXT-, TIF- tai WMF-tiedostoon Adobe Illustratorsin avulla. Vie tiedosto valikosta.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos Illustrator ei avaa tiedostoa, varmista, että luet tiedostopäätettä oikein. Monet tiedostotunnisteet ovat uskomattoman samankaltaisia, mutta se ei tarkoita, että ne voidaan avata samoilla ohjelmilla. AIR-, ITL-, AIFF/AIF/AIFC-, ATI (Office Accounting Updated Company) ja ALT (Dynamics AX Temporary) -tiedostot ovat esimerkkejä. Jos et edelleenkään voi avata tiedostoa, yritä avata se tekstitiedostona ilmaisella tekstieditorilla. Useimmissa tiedostomuodoissa, vaikka ne eivät olisikaan tekstipohjaisia, on jotain luettavaa, joka voi auttaa määrittämään, minkä tyyppisestä tiedostosta on kyse.

Por Markus