Microsoft Office 583591a8b14b473a8e2ea952397ac727

Uusi Microsoft Office 2021 tulee saataville 5. lokakuuta. Tuottavuusohjelmiston saatavuus laskee Gizmodon mukaan samalle päivälle kuin Windows 11:n virallinen julkaisu. Office 2021 on ostettava kertaostoksella, jos aiot käyttää sitä Windows 11:ssä.

Vaikka Microsoft ei ole virallisesti ilmoittanut mistään Office 2021 -ominaisuuksista, teknologiajätti tarjosi katsauksen siitä, mitä käyttäjät voivat odottaa Office LTSC:ssä, joka on nyt saatavilla kaupallisille asiakkaille. Näitä ominaisuuksia ovat tumma tila, uudet Excel-kaavat, parannetut sovelluksen sisäiset käännökset Outlookille, rivihaku Excelissä ja paljon muuta. Office 2021:n tuki jatkuu seuraavat viisi vuotta vuoteen 2026 asti, mikä on Gizmodon mukaan lyhyempi kuin tavallinen seitsemän vuoden tuki, jonka Microsoft on aiemmin tarjonnut Office-asiakkailleen. Microsoft Office sisältää useita ohjelmia, mukaan lukien Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ja paljon muuta. Voit hankkia nämä ohjelmat Officesta tai Microsoft 365 -tilauksen kautta, mutta Office 2021:n kertaosto on halvempi kuin vuositilaus.

Joku käyttää Microsoft Wordia kannettavassa tietokoneessa.

Erittäin odotettu Windows 11 -julkaisu saa paljon enemmän kuin uusi Office-päivitys. Käyttäjät voivat odottaa päivitettyä MS Paint and Photos -sovellusta, uutta Käynnistä-valikkoa, widgetin tehtäväpalkkia ja muutoksia yleiseen käyttöliittymään, kun käyttöjärjestelmä julkaistaan ​​5. lokakuuta. Muita uusia ominaisuuksia, joita he voivat odottaa näkevänsä, kun Windows 11 virallisesti debytoi, ovat mahdollisuus muuttaa ikkunoiden kokoa niin, että ne vievät puolet näytöstä (nimeltään Snap Layouts), mahdollisuus käyttää Android-sovelluksia natiivisti Windows-laitteellasi. suorittaa ja palauttaa Widgetit.

Por Markus