black businesswoman working on computer 597316711 5c0053be46e0fb000130e447 scaled

Verkon ja ohjelmiston avulla on helpompaa kuin koskaan jakaa valokuvasi kenenkään kanssa verkossa, vaikka et tunne HTML:ää etkä olisi koskaan aiemmin luonut henkilökohtaista verkkosivua! On olemassa monia ohjelmistoja, jotka voivat luoda automaattisesti kuvagallerioita verkkoon. Suuri osa tästä ohjelmistosta on ilmaista, tai voit löytää tämän toiminnon jo omistamissasi grafiikkaohjelmissa. Monet valokuvaeditorit ja kuvanhallintatyökalut sisältävät nykyään verkkojulkaisuominaisuuksia.

Työkaluja verkkogalleriasi automatisointiin

Alla on yhteenveto opetusohjelmista web-kuvagallerioiden luomiseen suosituilla ohjelmistoilla sekä linkkejä muihin ohjelmistoihin, joissa on ominaisuuksia HTML-valokuva-albumien ja pikkukuvahakemistosivujen luomiseen, kaikki hyperlinkeillä ja valmiina ladattavaksi. Seuraavien tietojen ja muiden oppaiden avulla sinulla ei ole mitään tekosyytä olla jakamatta suosikkikuvakokoelmaasi verkossa.

  1. JAlbum: Sen lisäksi, että JAlbum on kohtuuhintainen, se on täynnä ominaisuuksia ja on yhteensopiva useiden alustojen kanssa. Tuskin on syytä etsiä muualta.

  2. Ohjeita erilaisten kuvien luomiseen: Vaiheittaiset ohjeet kuvien luomiseen Photoshopissa.

  3. Ilmaiset online-valokuvaeditorit: Löydä ilmaisia ​​online-valokuvien muokkausohjelmia, joilla voit parantaa tai muokata kuviasi verkkoon.

  4. Web Editing Suites: Ohjelmisto HTML-koodin luomiseen web-kuvagallerioita ja web-sivuja varten.

  5. Valokuvankäsittelytyökalut Macintoshille: Ilmainen ohjelmisto Macintoshille, jonka avulla voit muokata valokuvia verkkoa varten.

  6. XnView-eräkäsittelytyökalu: Tämä ohjelmisto voi automatisoida erilaisia ​​grafiikan käsittelytehtäviä ja sisältää verkkogallerian luontiominaisuuksia.

  7. Ilmaiset kuvapalvelusivustot valokuvabloggaamista varten: Jos et pidä HTML:n ja FTP:n vaivasta, valokuvablogin (weblogin) perustaminen on todella helppo tapa lähettää valokuvasi verkkoon.

Etsi web-isännöintipalveluntarjoaja

Kun olet luonut valokuvagallerian, sinun on silti löydettävä web-palveluntarjoaja ja ladattava HTML-tiedostot ja kuvat. Saatat jopa haluta oppia tarpeeksi HTML-koodia parantaaksesi sivujasi ja antaaksesi niille henkilökohtaisempaa tunnelmaa.

Por Markus