GettyImages 1052001754 41c546b5ed4446ebac2da44fbbe609e5

Mitä tietää

 • Vaihtaa Bluetooth Chromebookilla.
 • Paina ja pidä painettuna Perustaa painiketta AirPods-kotelossa.
 • Mene Käytettävissä olevat Bluetooth-laitteet Chromebookilla ja valitse AirPodit.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka AirPods yhdistetään Chromebookiin ja irrotetaan. Nämä ohjeet koskevat kaikkia Chromebookeja valmistajasta riippumatta ja kaikkia AirPod-malleja.

AirPod-laitteiden yhdistäminen Chromebookiin

Apple AirPods on perinteisesti tarkoitettu vain pariksi eri Apple-tuotteiden kanssa. Muut laitteet, kuten Chromebookit, voidaan kuitenkin muodostaa pariksi AirPod-laitteiden kanssa kannettavan tietokoneen Bluetooth-asetuksen kautta. Ennen kuin muodostat yhteyden, sulje kaikki musiikki- tai videosovellukset iPhonessasi tai muissa Apple-laitteissasi. Keskellä toistoa, kun AirPods on yhdistetty Apple-laitteeseen, se voi aiheuttaa ongelmia pariliitoksen muodostamisessa Chromebookin (tai muun laitteen) kanssa. Jotta AirPods voidaan yhdistää Chromebookiin, Bluetooth-asetukset on otettava käyttöön. Näin synkronoit AirPodit Chromebookisi kanssa.

 1. Valitse Chromebookin näytöltä Valikko valinta. Se on verkkokuvake näytön oikeassa alakulmassa akun prosenttiosuuden ja digitaalisen kellon vieressä. Tämä valikko näyttää Wi-Fi-, Bluetooth-, ilmoitusten ja muiden vaihtoehdot.

 2. Valitse Bluetooth ja ota Bluetooth-yhteys käyttöön, jos se on pois päältä. Kun Bluetooth on käytössä, Chromebook etsii automaattisesti langattomia laitteita.

 3. Pidä AirPodit ja latauskotelo valmiina, kun AirPods on sisällä. Pidä latauskotelo lähellä AirPod-laitteiden lataamista. Bluetooth-yhteydet voivat tyhjentää minkä tahansa langattoman laitteen akun. AirPodsissa on noin viisi tuntia akunkestoa, ja kotelo voi lisätä jopa 24 tunnin akunkestoa.

 4. Jos AirPodit eivät näy automaattisesti Chromebookin Bluetooth-luettelossa, pidä . painetaan Perustaa painiketta AirPods-kotelon takana. AirPodit pitäisi havaita pian.

  Pysy 6 metrin säteellä Chromebookista, jotta AirPods-laitteiden Bluetooth-yhteys säilyy.

 5. Siirry Chromebookilla kohtaan Käytettävissä olevat Bluetooth-laitteet luettelosta ja valitse AirPods. Vahvista kaikki Chromebookissa näkyvät kehotteet. Kun yhteys on muodostettu, AirPods-kotelon LED-valo muuttuu vihreäksi ja tila Chromebookin Bluetooth-asetuksissa näkyy seuraavasti: yhdistetty.

 6. AirPodit on nyt yhdistetty Chromebookiin. Kun pariliitos on muodostettu, voit säätää AirPods-äänenvoimakkuutta Chromebookista.

Apple AirPods -laitteen irrottaminen Chromebookista

Irrota AirPods Chromebookista sammuttamalla Chromebookin Bluetooth-yhteys tai pitämällä . painetaan Pari painiketta AirPods-kotelon takana.

FAQ

 • Miksi AirPodini eivät muodosta yhteyttä Chromebookiini?

  Jos AirPodit eivät toimi Chromebookin kanssa, yhteysongelma on luultavasti kyseessä. Tarkista, onko Bluetooth päällä lähellä olevassa iOS-laitteessa tai Macissa; tämä voi estää AirPodeja yhdistämästä Chromebookiin. Yritä myös nollata AirPods ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.

 • Kuinka yhdistän Chromebookin televisioon?

  Liitä Chromebook televisioon liittämällä HDMI-kaapeli Chromebookin HDMI-porttiin tai USB-C-porttiin sovittimella. Liitä kaapelin toinen pää television HDMI-porttiin. Käynnistä Chromebook ja käynnistä televisio; aseta se oikealle tulokanavalle. Valitse Kellon kuvake > asetukset > Näytöt. Vaihtaa Peilin sisäinen näyttö.

 • Kuinka yhdistän Chromebookin tulostimeen?

  Jos haluat lisätä tulostimen Chromebookiin langatonta tulostusta varten, valitse Kellon kuvake > asetukset > Pitkälle kehittynyt > Tulosta > Tulostimet. Valitse Lisää tulostin ja valitse tulostimesi. Jotta tämä toimisi, tulostimesi on oltava yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Por Markus