switch controller bluetooth adapter cbd15e2ea8e04cfca8457fddfcf3e577

Mitä tietää

  • Osta 8BitDo Bluetooth USB -sovitin ja liitä se telakoituun kytkimeen.
  • Sammuta PS5 ja irrota ohjain.
  • Pidä Peli asema ja Luoda Dualsensen painikkeita, kunnes valopalkki alkaa vilkkua. Jos se muuttuu siniseksi, ohjaimesi on pariliitetty.

Vaikka PS5-ohjaimen käyttäminen Switchissä on melkein yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin ohjaimen käyttäminen itse PS5:n kanssa, sinun on ostettava kolmannen osapuolen Bluetooth-sovitin. 8BitDo Bluetooth -sovitin tukee Switchiä ja toimii PS5-ohjaimen kanssa, vaikka PS5-tukea ei tällä hetkellä mainosteta, eikä se tarjoa muita ominaisuuksia kuin peliohjaimen perustoiminnot.

PS5-ohjaimen liittäminen Switchiin

Kaipaat jyrinää, haptiikkaa, mukautuvia liipaimia, liikesäätimiä ja kosketuslevyä, mutta PS5-ohjain toimii silti kuten mikä tahansa peliohjain. Lisäksi sen käyttöönotto kestää sekunteja.

  1. Sammuta PS5 ja irrota ohjain. Tuo ohjain kytkimeen.

  2. Liitä 8BitDo USB -sovitin telakoituun kytkimeen. Sen pitäisi siirtyä automaattisesti pariliitostilaan, josta näkyy pieni vilkkuva valo, mutta jos ei, paina vain sovittimen painiketta.

  3. paina Peli asema ja Luoda PS5-ohjaimen painikkeita siirtyäksesi pariliitostilaan. Ohjaimesi valopalkki vilkkuu sinisenä, kun se yrittää muodostaa pariliitoksen, ja palaa sinisenä, kun laitepari on muodostettu.

Huomautus

Jos sinulla on ongelmia ohjaimen yhdistämisessä, avaa kytkin kytkimessä Järjestelmäasetukset > Ohjaimet ja anturit > Wired Communication Pro Controller ja varmista, että se on asetettu päällä.

Mitä muuta voit tehdä 8BitDo-sovittimella?

Switchin lisäksi 8BitDo-sovitin toimii Windows PC-, Mac- ja Raspberry Pi -tietokoneiden kanssa. Laite tukee myös tonnia ohjaimia. PS5-ohjainten tuki ei ole virallista, mutta 8BitDo-sovitin toimii useimpien Bluetooth-ohjaimien kanssa. Virallisesti tuettuja ohjaimia ovat 8BitDon oma ohjaimien sarja, Switch Pro, Joy-cons, Xbox One S/X, PS3, PS4, Wii Mote, Wii U Pro ja paljon muuta. DualShock 4:n kaltaisessa ohjaimessa 8bitDo-sovitin tukee jopa langatonta liikkeenohjausta ja rumble-toimintoa. Jos tietokoneessasi ei ole Bluetoothia ja haluat käyttää PS5-ohjainta langattomasti, voit tehdä sen myös 8BitDo-sovittimella.

Por Markus