GettyImages 5210081051 5b64b79dc9e77c0050825980 cd1553e6120246fba5382ac10c2ebada

Netflix-tilin hallinta voi olla turhauttavaa, kun muistat Netflix-salasanasi ja päätät, kuka voi käyttää sitä. Jokainen, jolla on tietoa ja pääsyä Netflix-tiliin, voi estää ensisijaisen tilaajansa tililtään. Netflixissä on responsiiviset suojausominaisuudet ja avulias asiakaspalvelu, jotka auttavat käyttäjiä suojaamaan tilit, vaikka kyse olisi vain Netflix-salasanan vaihtamisesta.

Kuinka vaihtaa Netflix-salasanasi verkkoselaimella

Tämä on suorin tapa päästä käsiksi Netflix-tilisi hallintaan ja vaihtaa salasanasi. Sinulla on täysi näppäimistö ja enemmän hallintaa navigoinnin aikana. Siellä on erittäin helppo tapa päästä Vaihda salasana näyttö mobiilissa ja työpöydällä. Avaa tämä linkki: https://www.netflix.com/password

 1. Avaa verkkoselain ja siirry sitten osoitteeseen Netflix.com.

 2. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

 3. Valitse Netflix-kirjastonäytöstä, josta voit etsiä katsottavaa profiilikuvake ikkunan oikeassa yläkulmassa.

 4. Valitse avattavasta valikosta Tili.

  Kuvakaappaus Netflixin kotisivusta, jossa tilivaihtoehto on korostettuna

 5. Käytössä Tili sivulle, siirry kohtaan Jäsenyys ja laskutus osio ja valitse Vaihda salasana.

  Kuvakaappaus Netflix-tilisivusta linkin kera

 6. Käytössä Vaihda salasana -sivulle, kirjoita . sisään Nykyinen salasana vahvistaaksesi henkilöllisyytesi. Kirjoita sitten a. sisään uusi salasana kahdesti. Kun olet valmis, valitse Tallentaa vaihtaaksesi salasanan.

  Kuvakaappaus Netflixin Vaihda salasana -näytöstä, jossa Tallenna-painike on korostettuna

Kuinka vaihtaa Netflix-salasanasi mobiilista

Jos käytät Netflixiä vain mobiililaitteella, voit vaihtaa salasanasi Android- tai iOS-puhelimella tai -tabletilla.

 1. Avaa Netflix-sovellus.

 2. Napauta päänäytöstä Lisää (se sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa). Ikoni on kolme pinottua riviä.

 3. niistä Lisää näyttö, valitse Tili profiilikuviesi alla olevasta listasta.

 4. Netflix-sovellus avautuu tilisivullesi. Etsi ja valitse sivun yläreunasta Vaihda salasana.

 5. Syötä sinun Nykyinen salasana yhdessä uusi salasana. Tarkista uusi salasanaja valitse sitten Tallentaa kun olet valmis.

Kuinka vaihtaa Netflix-salasanasi vanhemmista ja tuemattomista mobiililaitteista

Mobiililaitteille on olemassa kaksi Netflix-sovellusta, koska Netflix tukee vain nykyisiä laitteita, joita ei ole muokattu tai juurtunut. Jos laitettasi on muokattu tai se on tukiikkunan ulkopuolella, käytät todennäköisesti ei-tuettua puolivirallista Netflix-sovellusta, joka on pohjimmiltaan Netflix-verkkosivuston portaali. Voit silti vaihtaa salasanasi, ja se on samanlainen kuin selainversio.

 1. Avaa Netflix-sovellus.

 2. Lehdistö valikkokuvake näytön vasemmassa yläkulmassa, jota edustaa kolme pinottua riviä.

 3. Valikko liukuu ulos näytön reunasta. Rullaa alas.

 4. Valita Tili valikosta.

  Kuvakaappaus Netflix-sovelluksesta, joka näyttää polun tilisivulle

 5. Katso sähköpostiosoitteesi vieressä olevaa Netflix-tilin näyttöä ja napauta Vaihda salasana.

 6. Kirjoita seuraavassa näytössä . sisään Nykyinen salasana seuraa sinun uusi salasana kahdesti. Jos olet varma muutoksesta, napauta Tallentaa päivittääksesi salasanasi.

  Kuvakaappaukset Netflixin salasanan vaihtonäytöstä, jossa on "Vaihda salasana" -linkki ja Tallenna-painike korostettuina

Jos kirjaudut Netflixiin tuntemattomasta laitteesta (kuten äskettäin ostetusta tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta), ilmoitus lähetetään välittömästi ensisijaisen tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Tämä ilmoitus sisältää tietoja kirjautumisesta, mukaan lukien kirjautumiseen käytetyn laitteen sijainnin ja tyypin. Jos tämä käyttöoikeus on valtuutettu, voit jättää sähköpostin huomiotta. Jos ei, voit suorittaa useita vaiheita.

Poista joku Netflix-tili

On mahdollisuus saada kaikki laitteet kirjautumaan uudelleen sisään uudella salasanalla. Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua jakaa uutta Netflix-salasanaa. Tämä kirjaa kaikki liitetyt laitteet ulos Netflix-tilistä ja vain ne, joilla on uusi salasana, voivat kirjautua takaisin sisään.

Kirjaudu ulos kaikista Netflix-laitteista

Jos vaihdat salasanan ja päätät myöhemmin rajoittaa tilin käyttöä, tiliasetuksissa on mahdollisuus kirjautua ulos kaikista laitteista, jolloin muut käyttäjät kirjataan ulos Netflix-tililtä. Ensisijaisena tilaajana saatat haluta varoittaa muita käyttäjiä, ettet enää halua jakaa Netflix-salasanaa.

Mitä tehdä, jos Netflix-tilisi on hakkeroitu

Jos joku yrittää ilkeästi käyttää Netflix-tiliä, saat sähköposti-ilmoituksen toiminnasta ja ohjeet siitä, mitä tehdä seuraavaksi.

Palauta sähköpostiosoite ja salasana Netflixissä

Näihin vaihtoehtoihin kuuluu tiliin liitetyn Netflix-salasanan tai sähköpostiosoitteen vaihtaminen. Netflix suosittelee tämän tekemistä Tarvitsetko apua? vaihtoehto kirjautumissivulla. Tämän menetelmän käyttäminen uuden salasanan asettamiseen vaatii sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta lisäohjeita voidaan lähettää sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Sähköpostiosoitteen palauttaminen vaatii ensisijaisen tilaajan etu- ja sukunimen sekä tiliin liitetyn luotto- tai maksukortin.

Mitä tehdä, jos sinut potkitaan pois Netflix-tililtäsi

Jos luvaton käyttäjä käyttää Netflix-tiliä ja vaihtaa salasanan, ensisijainen tilaaja voi vierailla Netflixin ohjekeskuksessa tai soittaa asiakaspalveluun hälytyssähköpostissa annettuun numeroon.

Netflixin ohjekeskus

Asiakaspalveluedustaja kysyy tilaajalta useita kysymyksiä tilin vahvistamiseksi ja voi tehdä muutoksia tiliin etänä. Näihin muutoksiin kuuluu tiliin liitetyn salasanan ja sähköpostiosoitteen päivittäminen. Asiakaspalvelu voi myös antaa tietoja hakkeroista, mukaan lukien mistä se tuli ja minkä tyyppistä laitetta käytettiin. Asiakaspalveluedustaja voi suositella tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtamista, koska tunkeilijan olisi helppo vaihtaa salasana uudelleen päästäkseen alkuperäiseen sähköpostiosoitteeseen.

Muita Netflix-salasanavinkkejä

Kun kaikki ongelmat on ratkaistu, ensisijainen tilaaja saa sähköpostiviestin, jossa arvioidaan ongelma, ja toisen linkin Netflix-ohjekeskukseen, jossa on artikkeleita Netflix-tilin turvaamisesta.

Netflixin kirjautumissivu

Netflix suosittelee tilin yksilöllisen salasanan säilyttämistä ja sen säännöllistä vaihtamista. Netflix ehdottaa salasanaa, joka on vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja jossa on sekoitus isoja, pieniä kirjaimia, numeroita ja symboleja, eikä sanakirjassa ole sanoja, nimiä tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Por Markus