make instagram account private 3485850 8a453f8e0cff40019b0b7346b4f06d26

Mitä tietää

 • Napauta sinua profiili kuvaketta ja napauta Valikko > asetukset > Yksityisyys. alla Tilin tietosuojalaittaa päälle Yksityinen tili.
 • Jos haluat saada profiilisi uudelleen näkyviin, palaa Tilin tietosuoja -valikkoon ja sammuta se Yksityinen tili.

Jos päätät tehdä Instagram-tilisi yksityiseksi, vain seuraajasi näkevät viestisi ja kaikki käyttämäsi hashtagit piilotetaan hauilta. Näin se toimii Instagram-sovelluksessa Android- ja iOS-laitteilla.

Tee Instagram-tilisi yksityiseksi

Profiilin yksityistäminen on melko helppoa. Tässä ovat vaiheet sen tekemiseksi Instagram iPhone -sovelluksen avulla:

 1. Napauta sinua profiili -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

 2. Napauta Valikko (kolme vaakasuoraa viivaa) näytön oikeassa yläkulmassa.

 3. Napauta asetukset.

 4. Napauta Yksityisyys.

 5. alla Tilin tietosuojalaittaa päälle Yksityinen tili.

  Yksityinen Instagram-tili käytössä

  Jos et halua tehdä yksityiseksi koko profiiliasi, vaan vain muutaman kuvan, sinulla on myös mahdollisuus piilottaa valitut kuvat Instagram-tililtäsi. Vaihtoehto löytyy valokuvavalikosta.

Kädessä älypuhelin, jossa on "Tämä käyttäjä on yksityinen" ja Instagram-logo

Tee profiilistasi julkinen

Jos muutat mieltäsi ja haluat profiilisi näkyvän uudelleen, palaa sivulle Tilin tietosuoja näyttöön seuraamalla yllä olevia ohjeita ja vaihtamalla Yksityinen tili taas ulos. Lisäksi, jos olet 16-vuotias tai nuorempi luodessasi Instagramin, profiilisi asetetaan oletusarvoisesti yksityiseksi. Sinun on poistettava yksityisyysasetus manuaalisesti käytöstä, jotta kaikki voivat nähdä syötteesi.

FAQ

 • Mitä jos merkitsen käyttäjän tai lisään hashtagin johonkin Instagram-viestistäni, kun profiilini on asetettu profiiliksi? Näkevätkö ihmiset vielä sen?

  Vain sinua seuraavat käyttäjät voivat nähdä sen. Muiden käyttäjien merkitseminen, jotka eivät seuraa sinua, tai hashtagin lisääminen kuvaukseen ei ohita julkaisun yksityisyyttä. Se ei näy kenellekään muulle, joka ei vielä seuraa sinua.

 • Entä jos haluan jakaa Instagram-viestin muilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla, kun profiilini on asetettu yksityiseksi?

  Jos päätät jakaa julkaisun Facebookissa, Twitterissä, Tumblrissa, Flickrissä tai missä tahansa muussa sosiaalisessa verkostossa, se on julkisesti saatavilla ja sitä voidaan tarkastella erillisenä viestinä. Jokainen sen katsova voi napsauttaa Instagramin pysyvää linkkiä nähdäkseen sen kokonaisuudessaan, mutta jos hän napsauttaa käyttäjätunnustasi nähdäkseen koko profiilisi, he eivät näe muuta sisältöäsi, elleivät he jo seuraa sinua.

 • Jos joku päättää seurata minua profiilini ollessa yksityinen, voivatko he nähdä julkaisuni?

  Ei ennen kuin hyväksyt ne. Kun käyttäjä napauttaa Seuraa-painiketta käyttäjän kohdalla, jonka profiili on yksityinen, hän lähettää vain seurantapyyntöviestin. Joten jos saat seurantapyynnön joltakulta, hän ei voi nähdä sisältöäsi, ennen kuin hyväksyt manuaalisesti hänen pyyntönsä seurata sinua.

 • Joku seuraa minua, mutta en halua häntä enää seuraajaksi. Miten pääsen eroon tästä ihmisestä?

  Jos haluat estää ketään seuraamasta sinua, estä tili. Avaa heidän profiilinsa, napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Estä käyttäjä poistaaksesi tilin seuraajistasi. (Jos tilinomistaja käyttäytyy sopimattomasti, harkitse tilin ilmoittamista.)

Por Markus