instagram chat 0c7a84867d1242878818e615b889f187

Mitä tietää

 • Avaa asetukset ja vaihda Näytä aktiivisuuden tila alkaen.
 • Työpöytäkäyttäjät voivat siirtyä suoraan Instagramin tietosuoja- ja turvallisuussivulle.
 • Jos poistat aktiivisen tilan käytöstä, et myöskään voi tarkastella muiden tilien tilaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa aktiivisen tilan käytöstä Instagram-verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Tarkastelemme myös, miksi saatat haluta tehdä niin ja mitä seurauksia siitä on.

Kuinka saan toimintatilani pois päältä Instagramissa?

Muutamalla napsautuksella tai napautuksella tilisi asetuksissa ladataan Näytä aktiivisuuden tila kytkin voit poistaa käytöstä lopettaaksesi online-tilan lähettämisen.

Poista aktiivinen tila käytöstä verkkosivustolla

Toimi työpöytäsivustolla seuraavasti:

 1. Valitse profiilikuvake sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse asetukset avattavassa valikossa.

 2. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus vasemmasta paneelista.

 3. Paikantaa Näytä toiminnan tila oikealta ja poista valinta ruudusta valitsemalla se. Muutos tallennetaan automaattisesti ja astuu voimaan välittömästi.

  Näytä aktiivisuuden tila pois käytöstä Instagram-verkkosivustolla

Poista aktiivinen tila käytöstä matkapuhelimessa

Instagram-sovellus käyttää samaa termiä kuvaamaan tätä asetusta:Näytä aktiivisuuden tila– mutta sinne pääseminen eroaa hieman siitä, miten se toimii verkkosivustolla.

 1. Avaa sivusi valitsemalla profiilikuvasi alavalikosta.

 2. Valitse yläreunasta kolmirivinen valikko asetukset.

 3. Napauta Yksityisyys ja sitten Toiminnan tila seuraavassa näytössä.

 4. Napauta Näytä toiminnan tilatai kytkin oikealle sammuttaaksesi sen välittömästi.

Sovelluksella on toinen asetus, joka saattaa kiinnostaa sinua. Sammuta virta samasta näytöstä kuin vaiheessa 4 Näytä, kun olette aktiivisia yhdessä poistaaksesi jonkun, jonka kanssa keskustelet, mahdollisuuden nähdä, oletteko molemmat aktiivisia samassa chatissa. Tämä asetus on riippumaton Näytä toiminnan tila.

Mitä aktiivisen tilan poistaminen käytöstä tekee?

Näytä aktiivisuuden tila on oletuksena käytössä. Kun tämä on käytössä, muut seuraamasi käyttäjät ja ihmiset, joille lähetät viestiä, näkevät, milloin olit viimeksi aktiivinen Instagramissa, mukaan lukien oletko aktiivinen nyt. Jos et halua paljastaa näitä tietoja, ehkä yleisen yksityisyyden vuoksi tai välttääksesi, että sinun on pakko vastata viesteihin, voit poistaa ominaisuuden käytöstä noudattamalla yllä olevia ohjeita. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että kun sammutat sen, et myöskään näe muiden tilien tilaa. Tämä asetus koskee kaikkia tiliisi kirjautuneita laitteita, joten voit esimerkiksi poistaa aktiivisen tilan käytöstä puhelimestasi, mutta myös jättää sen käyttöön tietokoneellasi tai tabletillasi.

Muita Instagram-tietosuojavinkkejä

Tilin yksityisyyden poistaminen käytöstä on vain yksi tapa tehdä tilistäsi yksityisempi. Voit myös tehdä Instagram-tilisi yksityiseksi piilottamalla viestisi ei-seuraajilta. Tällä tavalla vain käyttäjät, joille olet nimenomaisesti antanut luvan tarkastella tiliäsi, voivat nähdä valokuvasi ja videosi. Instagram-valokuvien piilottaminen on toinen vaihtoehto. Valokuvien arkistointi niin, että ne näkyvät vain sinulle, on helppoa (kuten niiden julkistaminen uudelleen).

FAQ

 • Mistä tiedän, onko joku poistanut aktiivisen tilansa Instagramissa?

  Etkö ole varma, onko joku poistanut aktiivisen tilansa Instagramissa. Jos yrität ottaa yhteyttä johonkin Instagramissa ja epäilet, että hän on poistanut aktiivisen tilan käytöstä, yritä lähettää hänelle suora viesti. Jos he avaavat sen, näet milloin, mikä tarkoittaa, että he olivat aktiivisia. Voit myös katsoa heidän seuraamiaan Instagram-profiileja ja nähdä, ovatko he jättäneet kommentin, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä, milloin he olivat viimeksi aktiivisia.

 • Kuinka voin ottaa aktiivisen tilan käyttöön Instagramissa?

  Jos haluat ottaa aktiivisen Instagram-tilan uudelleen käyttöön, jos olet poistanut sen käytöstä, avaa Instagram-sovellus ja napauta omaasi profiilikuvake. Napauta Valikko (kolme viivaa), napauta sitten asetukset > Yksityisyys. Vieritä alas ja napauta Toiminnan tilaja kytke sitten päälle Näytä aktiivisuuden tila.

 • Miten näen jonkun toiminnan Instagramissa?

  Instagramissa voit helposti tarkastella seuraajan toimintaa napauttamalla Tehokkuus -välilehti ilmoituksia paneeli. Nyt tämä kyky on rajallinen. Näet silti seuraajan viestit napauttamalla niitä Etsiä, kirjoita heidän nimensä, siirry hänen tililleen ja katso heidän viestejään. Heidän tilisivullaan voit myös tarkastella heidän seuraajiaan napauttamalla Seuraajat ja näet ketä he seuraavat napauttamalla Seuraava. On myös kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka voivat seurata seuraajiesi toimintaa kattavammin.

Por Markus