how to repost an instagram story featured 57a148cfac4d446692ce77311ddc8df2

Et voi nähdä, kuka katseli tavallisia Instagram-valokuva- tai -videopostauksiasi, mutta on melko helppoa selvittää, kuka on katsonut valokuva- tai videotarinoitasi. Nämä ohjeet koskevat Instagramia Androidille, iOS:lle ja iPadOS:lle.

Kuinka nähdä, ketkä ovat katsoneet Instagram-tarinoitasi

 1. Napauta omaasi profiilikuvakupla syötteesi yläosassa nähdäksesi tarinasi.

 2. Katso tarinasi vasenta alakulmaa. Jos joku seuraajistasi on jo katsonut sen, näet yhden tai useampia profiilikuvakuplia, joiden alla on nähty-tunniste.

  Jos et vielä näe tätä ilmaisinta, napauta X oikeassa yläkulmassa sulkeaksesi tarinan ja odottaaksesi, että seuraajasi näkevät sen. Odotuksen jälkeen toista vaiheet kolme ja neljä.

 3. Lehdistö profiilikuvakuplia kanssa Nähnyt # otsikko avataksesi näkymävälilehden. Näet luettelon kaikista ihmisistä, jotka katsoivat tarinasi, sekä katselukertojen kokonaismäärän vasemmassa yläkulmassa. Lehdistö X oikeassa yläkulmassa, kun olet valmis.

  Sulje X Instagram Storyssa

  Napauta katsojaa profiilikuva tai nimi siirtyäksesi suoraan heidän profiiliinsa. Voit myös napauttaa kolme pistettä nimensä vieressä piilottaaksesi tarinan, jotta henkilö ei voi katsoa sitä uudelleen tai muuten postikuvake nimensä vieressä lähettääksesi suoran viestin.

 4. Säädä tarinasi näyttö- ja jakamisasetuksia napauttamalla rataskuvake tarinan vasemmassa yläkulmassa. Täältä voit määrittää seuraavat asetukset:

  • Piilota tarina kohteesta: Valitse ihmiset seuraajaluettelostasi piilottaaksesi tämän tarinan heiltä.
  • Hyviä ystäviä: Luo läheisten ystäväluettelo, jos haluat jakaa tämän tarinan vain tiettyjen ihmisten kanssa.
  • Salli viestivastaukset: Anna seuraajiensi tai vain seuraamiesi seuraajien kommentoida tarinaasi tai poistaa kommentit kokonaan käytöstä.
  • Salli jakaminen: Anna seuraajiesi jakaa kuvia ja videoita tarinastasi viesteinä.

  Muuta tarina-asetuksiasi milloin haluat, vaikka sinulla ei tällä hetkellä olisikaan live-tarinoita, tilisi asetuksista. Avaa profiilisi, napauta valikkokuvake napauta oikeassa yläkulmassa asetuksetvieritä alas kohtaan Yksityisyys ja turvallisuus ja valitse Tarinan ohjaimet.

 5. Tarkista ilmoituksesi napauttamalla sydänkuvake alavalikossa 24 tunnin tarinan vanhenemisajan jälkeen. Kun se vanhenee, sinun pitäisi saada automaattinen ilmoitus, joka kertoo kuinka moni on katsonut tarinasi. Napauta kyseistä ilmoitusta avataksesi tarinan näkymävälilehden nähdäksesi, kuka on katsonut sen.

  Instagram-sovellus iOS:lle

  Lisää todennäköisyyttä, että useampi seuraajasi näkee tarinasi pitämällä sitä pidempään kuin normaali 24 tunnin ajanjakso. Tätä varten sinun tarvitsee vain asettaa tarinasi kohokohtaksi. Napauta nähdäksesi tarinasi ja napauta sitten Kohokohta -painiketta oikeassa alakulmassa. Vaikka se katoaa seuraajiesi syötteistä 24 tunnin jälkeen, se pysyy profiilissasi, kunnes poistat sen.

 6. Harkitse Instagram-profiilisi asettamista yksityiseksi, jos et halua ihmisten, jotka eivät seuraa sinua, näkevän tarinoitasi. Niin kauan kuin profiilisi on julkinen, kuka tahansa voi tarkastella tarinoitasi napauttamalla profiilikuvaasi.

Kun katsot jonkun toisen tarinaa, hän voi nähdä, että sinä katsoit sen. Ei ole mahdollista tarkastella muiden ihmisten tarinoita nimettömästi, joten jos et halua kenenkään tietävän, että katsot heidän tarinoitaan, ainoa vaihtoehtosi on katsella niitä jonkun toisen tilin kautta tai olla katsomatta sitä ollenkaan.

Por Markus