GettyImages 583688272 f682284280694c0bae45d813dff3acba scaled

Mitä tietää

 • Avaa Asetukset, siirry kohtaan Kenraali > Noinja etsi iPadisi sarjanumero. Kirjoita se ylös.
 • Siirry osoitteeseen https://checkcoverage.apple.com/, kirjoita sarjanumero ja valitse Hyppää kyytiin. Takuutietosi näytetään.
 • Applen perustakuu on nimeltään AppleCare, ja se tarjoaa rajoitetun takuun. AppleCare+ on laajennettu takuu kertamaksulla.

Kuten kaikki muutkin laitteet, iPad on altis onnettomuuksille, toimintahäiriöille ja suorituskykyongelmille. Hyvä uutinen on, että voit ratkaista kaikki nämä ongelmat hyödyntämällä Applen takuuta, joka tunnetaan myös nimellä AppleCare. Nämä tiedot koskevat iPadeja, joissa on iPadOS 13, iOS 12 tai iOS 11.

Kuinka tarkistaa iPadin takuu verkossa

Jos et ole varma iPadisi takuutilasta, voit tarkistaa sen helposti verkossa.

 1. Etsi iPadisi sarjanumero kohdasta asetukset sovellus ja valitse Kenraali > Noin.

 2. Kirjoita tai kopioi vieressä oleva numero Sarjanumero Tietoja-näytössä.

  Sarjanumeron sijainti iPadin asetuksissa

 3. Käynnistä suosikkiselaimesi. Tulla sisään https://checkcoverage.apple.com/ URL-palkissa ja paina Mennä, tuotto, tai tulla sisään.

  URL-osoite iPadin takuun tarkistamiseen

 4. Kirjoita iPadisi sarjanumero sille varattuun kenttään.

 5. Syötä kuvassa näkyvä koodi sille varattuun kenttään ja valitse Hyppää kyytiin.

  Applen takuutilan ja tuen kattavuussivusto.

 6. Takuutilanne käsitellään seuraavassa näytössä. Nämä tiedot sisältävät sekä ilmaisen AppleCare-suojan että iPadille ostamasi AppleCare+ -turvan, mikä osoittaa, onko se aktiivinen vai vanhentunut.

  Takuu kattaa iPadin

Mikä on AppleCare?

AppleCare on tehdastakuupalvelu, jonka Apple tarjoaa laitteilleen, kuten iPhonelle, iPadille, Apple Watchille, MacBookille, HomePodille ja muille. Palvelusta ei aiheudu käyttäjälle lisäkustannuksia, mutta se tarjoaa vain rajoitetun kattavuuden vuodeksi ja kattaa vain skenaariot laitteistovioista tai suorituskykyongelmista. Jos vuosi ei tunnu riittävältä ajalta, Apple tarjoaa kertamaksua vastaan ​​pidennetyn takuupalvelun, joka tunnetaan nimellä AppleCare+. Laitteesi vaurioiden tyypistä riippuen siitä voidaan silti veloittaa lisämaksu. Jos iPadin ongelma johtuu tahattomasta vauriosta, kuten vesivahingosta tai halkeilevasta näytöstä, sinun on maksettava 49 dollarin omavastuu sekä sovellettavat verot.

Jos et ostanut laajennettua takuuta etkä ole varma, pitäisikö sinun hankkia AppleCare+ iPadillesi, sinulla on enintään 60 päivää ostopäivästä lukien laajennettu takuu.

Por Markus