004 HBOMax af1f8caa3fd04c70ad1de19747d16106

Mitä tietää

 • Etsi ja valitse televisiossasi tai laitteessasi Fire Stick -sovelluksesta HBO Max. Valitse Saada > Avata.
 • Jos kirjauduit sisään Amazonin kautta, käytä näitä tunnistetietoja; Jos kirjauduit kaapelioperaattorisi kautta, käytä sitä.
 • Hanki se ilmaiseksi: Rekisteröidy sovelluksesta Aloita ilmainen kokeilujaksosi tai verkossa käymällä osoitteessa HBOMax.com.

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka HBO max lisätään Fire Stickiin ja miten HBO Max tilataan.

Kuinka asentaa HBO Max Fire TV Stickiin

Sillä ei ole väliä, oletko HBO-palvelun tilaaja vai oletko jo lisännyt sovelluksen Fire Stickiin. Jos sinulla ei vielä ole HBO Maxia, voit rekisteröityä siihen tai aloittaa ilmaisen kokeilujakson suoraan sovelluksesta, kun se on asennettu.

 1. Avaa Fire Stick -sovellus televisiossasi.

 2. Siirry kohtaan ja valitse Etsiä -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

 3. Käytä kaukosäädintä etsiäksesi HBO Max. Jos sinulla on Alexa-äänikaukosäädin, voit tehdä puhehaun painamalla pitkään kaukosäätimen kaiutinkuvakepainiketta sen sijaan, että navigoit näppäimistöllä.

 4. Valitse HBO Max hakutuloksista ja valitse sitten HBO Max -sovellus palautettujen sovellusten luettelosta.

  HBO Max hakutuloksissa Amazon Firestickissä.

 5. HBO Max -sivulla voit ohjata kaukosäädintä Saada valinta. Jos sovellus on jo asennettu Fire Stickiin, se sanoo Avata sijasta.

  Hanki vaihtoehto HBO Maxissa Amazon Firestickille.

 6. Valitse Avata käynnistääksesi sovelluksen.

  Avoin vaihtoehto HBO Max -sovelluksessa Amazon Firestickissä.

Tässä vaiheessa voit käyttää Kirjaudu sisään mahdollisuus kirjautua HBO Max -tilillesi, jos sinulla jo on sellainen. Jos tilasit HBO Maxin Amazonin kautta, kirjaudu sisään sovellukseen Amazon-tunnuksillasi. Jos et ole vielä tilannut, voit kirjautua HBO Max -palveluun sovelluksen kautta tai verkossa.

Rekisteröidy HBO Maxiin

Jos sinulla on jo HBO kaapelioperaattorisi kautta, voit kirjautua sisään ja aloittaa katselun HBO-tunnuksillasi, mutta jos olet uusi asiakas, sinulla on pari vaihtoehtoa. Voit käyttää näitä ohjeita kirjautuaksesi HBO Maxiin HBOMax.com-sivustolla tai voit rekisteröityä juuri asentamasi Fire Stick -sovelluksen kautta.

 1. Kun olet asentanut HBO Maxin Fire Stickiin, napsauta Aloita ilmainen kokeilu tai Tilaa nyt.

 2. Anna pyydetyt tiedot (nimi, sähköpostiosoite ja salasana) ja napsauta sitten Luo tili.

 3. Anna maksutiedot ja valitse tilaustasosi. HBO Max tarjoaa kuukausittaisen tai puolivuosittaisen tilauksen. Kun olet valmis, napsauta Tilaa tai Aloita ilmainen kokeilujaksoni.

Voit nyt suoratoistaa kaikkea HBO:lla tarjottavaa.

FAQ

 • Kuinka käynnistän HBO Max -sovelluksen uudelleen Fire Stickissä?

  Kirjaudu ulos HBO Max -sovelluksesta ja siirry osoitteeseen asetukset > Minun Fire TV > Käynnistetään uudelleen. Kun uudelleenkäynnistys on valmis, avaa HBO Max -sovellus uudelleen ja kirjaudu sisään uudelleen.

 • Kuinka kirjaudun ulos HBO Maxista Fire Stickillä?

  Valitse HBO Max -sovelluksessa asetukset kuvake > Kirjaudu ulos.

 • Kuinka peruutan HBO Max -tilaukseni Fire Stickistä?

  Jos HBO Max -tilauksesi laskutetaan Amazon Appstoren kautta, siirry Appstore Subscriptions -sivulle, etsi HBO Max -tilauksesi ja valitse Toiminnot > Poista automaattinen uusiminen käytöstä.

Por Markus