title 7ff93f25de6e487cabe93206b537bf37 scaled

Mitä tietää

 • Siirry kohtaan asetukset televisiossasi kaukosäätimellä.
 • Etsi Resolution tai Output Resolution -vaihtoehto. Valitse luettelosta haluamasi resoluutio.

Television resoluutio osoittaa, kuinka monta pikseliä käytetään näkemiesi kuvien luomiseen. Mitä enemmän pikseleitä käytetään, sitä selkeämpi kuva. Voit muuttaa television resoluutiota kaukosäätimen asetuksista.

Kuinka muuttaa television resoluutiota

Kytke televisio päälle ja suorita seuraavat vaiheet kaukosäätimellä. Painikkeiden nimet ja valikkovaihtoehdot voivat vaihdella television mukaan, mutta yleensä prosessi on sama.

 1. Paina kaukosäätimestäsi asetukset tai Valikko nuppi.

 2. TV-ruudulle tulee valikko. Etsi vaihtoehto Ratkaisu tai Lähtöresoluutio:. Se voi olla myös alle a Näyttö, Perustaa, Kuvasuhde, zoomaustila, tai Valokuvatila valinta. (Käytämme Valokuvatila tässä esimerkissä.)

 3. Televisiosi näyttää erilaisia ​​resoluutioita, kuten 480p, 720p, 1080p jne. Valitse se, jota haluat käyttää. Jotkut televisiot käyttävät erilaisia ​​termejä viittaamaan näihin resoluutioihin, kuten: Zoomaustila. Selaa sitä nähdäksesi kumpaa haluat käyttää.

  TV Zoom-tilan asetus korostettuna

 4. TV säätää resoluutiota automaattisesti tai sen jälkeen, kun poistut asetuksista.

Kuinka korjaan televisioni HDMI:n resoluution?

Jos liität television toiseen laitteeseen HDMI:n kautta, television resoluution muuttaminen ei ehkä auta sinua saamaan haluamaasi näyttöä. Vaiheet, jotka aiot muuttaa resoluutiota, riippuvat käyttämästäsi laitteesta. Yleensä itse laitteessa mene Asetukset-valikkoon ja etsi Näyttöasetukset. Jos liität tietokoneeseen HDMI:n kautta, sen pitäisi tunnistaa, että olet liitetty televisioon. Etsi laitteesi näyttöasetuksista «resoluutio»-asetus ja valitse haluamasi tarkkuus.

Kuinka voin muuttaa televisioni resoluutioksi 1080p?

Jos noudatit yllä olevia ohjeita, mutta et näe 1080p (High Definition) -vaihtoehtoa, televisiosi ei ehkä tue tätä resoluutiota. Voit selvittää, minkälaista resoluutiota televisiosi tukee, katsomalla sen käyttöohjetta tai etsimällä tarkan mallin verkosta ja katsomalla teknisiä tietoja. Jotkin televisiot eivät salli resoluution muuttamista, vaan zoomaustilaa tai kuvasuhdetta.

Mistä tiedän, mikä resoluutio televisiossani on?

Jos et ole koskaan muuttanut televisiosi resoluutiota, se toimii oletustarkkuudella ja sen pitäisi näkyä, kunnes muutat sen. Voit palauttaa oletustarkkuuden valitsemalla asetuksen, joka näyttää samalta Nollaa tai Palauta oletusasetukset. Jos katsot jotain televisiosta toisella laitteella, sinun on sovitettava kyseisen laitteen tarkkuusasetukset television vastaaviin. Jos laite ei tue tiettyä resoluutiota, kuten 1080p, vaikka televisiosi olisi asetettu kyseiselle resoluutiolle, et voi näyttää kyseistä resoluutiota.

FAQ

 • Kuinka muutan Vizio 4K -television resoluutiota?

  Aseta parhaiden Vizio-televisioiden kuvan resoluutio painamalla -painiketta Valikko -painiketta Vizio 4K -televisiosi kaukosäätimessä ja käytä navigointinuolinäppäimiä navigoidaksesi kohtaan Kuva valinta; Lehdistö Tulla sisään valitaksesi sen. Käytä nuolinäppäimiä valitaksesi TV:n resoluutio vaihtoehto ja muuta kuvan resoluutiota haluamallasi tavalla.

 • Kuinka muutan Roku TV:n resoluutiota?

  Jos sinulla on erillinen Roku TV, et voi muuttaa Roku TV:n sisäänrakennettua resoluutiota. Ainoa vaihtoehto on venyttää kuvaa. Voit tehdä tämän painamalla tähti Roku TV:n kaukosäätimellä valitaksesi . avata Vaihtoehdot valikosta. Navigoi kohtaan Kuvan koko osio ja valitse venyttää.

 • Kuinka muutan Emerson-television resoluutiota?

  Muuta Emerson TV:si resoluutiota painamalla asetukset kaukosäätimellä avataksesi näytön asetusvalikon. Navigoida johonkin Lähtöresoluutio:ja valitse sitten haluamasi resoluutio.

Por Markus