how do i auto login to windows 2626066 c77a9a2e381146b8a22f558b00dc6564

Mitä tietää

 • Avaa Edistyneet käyttäjätilit ohjelma syöttämällä netplwiz komento kohdassa Juosta valintaikkuna.
 • Vuonna Käyttäjä -välilehti, poista valinta valintaruudusta Käyttäjien on annettava käyttäjätunnus ja salasana voidakseen käyttää tätä tietokonetta. Valitse Okei.
 • Anna käyttäjänimi, jota haluat käyttää automaattisessa kirjautumisessa ja salasanassa. Valitse Okei Tallentaa. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kirjaudut automaattisesti sisään Windows 11-, 10-, 8-, 7-, Vista- ja XP-käyttöjärjestelmiin. Se sisältää myös tietoja automaattisen kirjautumisen käyttämisestä toimialueen skenaariossa ja vinkkejä, kun toimialueen määritykset eivät toimi.

Kirjaudu sisään Windowsiin automaattisesti

On monia hyviä syitä kirjautua sisään tietokoneellesi automaattisesti, ja useita syitä olla asettamatta tietokonettasi kirjautumaan automaattisesti. Mikä tärkeintä, menetät mahdollisuuden suojata tiedostojasi muilta, joilla on fyysinen pääsy tietokoneeseesi. Jos tietoturva ei ole ongelma, sinulla voi olla Windows aloittaa kokonaan, ilman rekisteröitymistä, on kätevä ja helppo tehdä. Voit tehdä tämän tekemällä muutoksia ohjelmaan, jota kutsutaan Advanced User Accounts Control Panel -sovelmaksi (joka Windows-versiostasi riippuen ei ole sovelma eikä myöskään ole käytettävissä Ohjauspaneelissa).

Yksi Windowsin automaattisen sisäänkirjautumisen määrittämisen vaiheista vaihtelee käyttämäsi Windows-käyttöjärjestelmän mukaan. Ohjauspaneelin sovelman käynnistämiseen edistyneille käyttäjätileille käytetty komento on erilainen Windows XP:ssä kuin Windows 11:ssä ja muissa uudemmissa Windows-versioissa.

 1. Avaa Edistyneet käyttäjätilit ohjelmoida. Voit tehdä tämän Windows 11:ssä, Windows 10:ssä, Windows 8:ssa, Windows 7:ssä tai Windows Vistassa kirjoittamalla seuraavan komennon Suorita-valintaikkunaan (avaa se WIN+R tai tehokäyttäjävalikko Windows 11/10/8), jonka jälkeen napauta tai napsauta Okei nuppi:

  netplwiz

  Lisäkäyttäjätilit -ikkuna (Windows 10).
  Windows XP:ssä käytetään eri komentoa:

  control userpasswords2

  Voit myös avata komentokehotteen ja tehdä saman, jos haluat, mutta käyttämällä Juosta on luultavasti hieman nopeampi kaiken kaikkiaan. Windows 10:ssä voit myös vain etsiä netplwiz käyttämällä haku/Cortana-käyttöliittymää. Teknisesti tätä ohjelmaa kutsutaan nimellä Ohjauspaneeli edistyneille käyttäjätileille, mutta se ei todellakaan ole Ohjauspaneelin sovelma, etkä löydä sitä Ohjauspaneelista. Jotta se olisi vielä hämmentävämpi, ikkunoiden otsikko vain sanoo Käyttäjätilit.

 2. Poista valinta ruudusta vieressä oleva laatikko Käyttäjien on annettava käyttäjätunnus ja salasana voidakseen käyttää tätä tietokonetta -lta Käyttäjät -välilehti.

  Windows 10:n Käyttäjätilit-ikkunassa on valintaruutu kohdan Käyttäjien on annettava käyttäjänimi ja salasana voidakseen käyttää tätä tietokonetta.

 3. Valitse Okei ikkunan alareunassa.

  OK-painike sen jälkeen, kun Käyttäjät joutuvat antamaan käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttääkseen tätä tietokonetta ei ole käytössä

 4. Kun salasanakehote tulee näkyviin, kirjoita käyttäjänimi, jota haluat käyttää automaattiseen kirjautumiseen, ja sen jälkeen salasana kahteen seuraavaan ruutuun. Jos käytät Microsoft-tiliä Windows 11:ssä, 10:ssä ja 8:ssa, varmista, että kirjoitat koko sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut Windowsiin Käyttäjänimi ala. Oletusarvot voivat sen sijaan olla tiliisi liitetty nimi, ei todellinen käyttäjänimesi.

 5. Valitse Okei tallentaaksesi ja sulkeaksesi avoimet ikkunat.

  OK-painike Automaattinen sisäänkirjautuminen -ikkunassa tulee näkyviin Windows 10:n käyttäjätilit -paneeliin

 6. Käynnistä tietokone uudelleen ja varmista, että Windows kirjaa sinut sisään automaattisesti. Voit katsoa kirjautumisnäyttöä, mutta vain tarpeeksi kauan nähdäksesi, että kirjaudut sisään ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa mitään!

Jos et ole varma, mikä näistä eri Windows-versioista on asennettu tietokoneellesi, katso Mikä Windows-versio minulla on.

Windowsiin kirjautuva henkilö

Oletko Desktop-harrastaja, joka haluaa nopeuttaa Windows 8 -käynnistysprosessia entisestään? Windows 8.1:ssä tai uudemmassa voit asettaa Windowsin käynnistymään suoraan työpöydältä ohittaen aloitusnäytön. Katso ohjeet kohdasta Käynnistäminen työpöydältä Windows 8.1:ssä.

Automaattisen kirjautumisen käyttäminen toimialueen skenaariossa

Et voi määrittää Windows-tietokonettasi käyttämään automaattista kirjautumista täsmälleen yllä kuvatulla tavalla, jos tietokoneesi on toimialueen jäsen. Verkkotunnuksen kirjautumistilanteessa, joka on yleistä suuremmissa yritysverkoissa, tunnistetietosi tallennetaan yrityksesi IT-osaston hallinnoimalle palvelimelle, ei käyttämällesi Windows-tietokoneelle. Tämä vaikeuttaa hieman Windowsin automaattista sisäänkirjautumista, mutta se on silti mahdollista. Saat vaiheen 2 valintaruudun (ohjeet yllä) näkyviin, jotta voit valita sen, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Rekisterieditori, joka on helpoin useimmissa Windows-versioissa suorittamalla se regedit hakukentästä, kun olet valinnut Käynnistä-painikkeen.

  regedit-komento Windows 10:ssä

  Seuraamalla alla olevia vaiheita: tarkasti pitäisi olla täysin turvallinen, on erittäin suositeltavaa varmuuskopioida rekisteri ennen muutosten tekemistä.

 2. Valitse vasemmalla olevasta rekisteripesäluettelosta HKEY_LOCAL_MACHINE ja sen jälkeen Ohjelmisto.

  HKEY LOCAL MACHINE SOFTWARE -rekisterieditorin polku:

  Jos olet täysin eri paikassa Windowsin rekisterissä, kun avaat sen, vieritä vain vasemmalle yläreunaan, kunnes näet Tietokoneja tiivistä sitten jokainen pesä, kunnes saavutat HKEY_LOCAL_MACHINE.

 3. Jatka etsimistä sisäkkäisistä rekisteriavaimista ensin Microsoftsitten Windows NTsitten Nykyinen versioja sitten lopulta winlogon.

 4. of winlogon Valitse vasemmalta, etsi rekisteriarvo AutoAdminLogon oikealla.

 5. Tuplaklikkaus AutoAdminLogon ja muuta Arvotiedot siihen asti kun 1 alkaen 0.

 6. Valitse Okei.

  AutoAdminLogon Arvon tiedot 0 Rekisterieditorissa - OK-painike korostettuna

 7. Käynnistä tietokone uudelleen ja noudata yllä kuvattua normaalia Windowsin automaattista kirjautumista.

Kun Auto Log In Domain Setup ei toimi

Että pitäisi toimii, mutta jos ei, saatat joutua lisäämään itse muutamia ylimääräisiä rekisteriarvoja. Se ei ole liian vaikeaa.

 1. Työskentele takaisin winlogon Windowsin rekisterissä, kuten edellä on kuvattu vaiheista 1 vaiheeseen 3.

 2. Lisää merkkijonoarvot Oletusverkkotunnus, Oletuskäyttäjänimija Oletussalasanaolettaen, että niitä ei vielä ole olemassa.

  Uusi rekisterieditori-vaihtoehto merkkijonoille Windows 10:ssä

  Voit lisätä uuden merkkijonoarvon Rekisterieditorin valikosta kautta muokata > Uusi > Merkkijonon arvo.

 3. Aseta Arvotiedot jos sinun verkkotunnus, käyttäjänimija Salasanavastaavasti.

  Näyttökuva Windows 10 -rekisteristä, jossa DefaultDomainName, DefaultUserName ja DefaultPassword on korostettu

 4. Käynnistä tietokone uudelleen ja testaa, voitko käyttää automaattista sisäänkirjautumista syöttämättä normaaleja Windows-tunnistetietojasi.

Onko turvallista kirjautua Windowsiin automaattisesti?

Vaikka se kuulostaakin hienolta ohittaa tuo joskus tylsä ​​kirjautumisprosessi Windowsin käynnistyessä, se ei ole aina hyvä idea. Se voi olla jopa huono idea, ja tässä on syy: tietokoneet ovat yhä vähemmän fyysisesti turvallisia.

Turvallisuusriskit ja automaattinen sisäänkirjautuminen

Jos Windows-tietokoneesi on pöytäkone ja se on kotonasi, joka on luultavasti lukittu ja muuten suojattu, automaattisen sisäänkirjautumisen määrittäminen on todennäköisesti suhteellisen turvallista. Toisaalta, jos käytät Windows-kannettavaa, netbookia, tablettia tai muuta kannettavaa tietokonetta, joka lähtee usein kotoa, erittäin suosittelemme, että et määritä sitä kirjautumaan automaattisesti sisään. Kirjautumisnäyttö on tietokoneesi ensimmäinen suojaus sellaista käyttäjää vastaan, jolla ei pitäisi olla pääsyä. Jos tietokoneesi varastetaan ja olet määrittänyt sen ohittamaan tämän perussuojauksen, varas pääsee käsiksi kaikkeen, mitä siinä on: sähköpostin, sosiaalisten verkostojen, muiden salasanojen, pankkitilejä ja paljon muuta.

Useita käyttäjätilejä ja automaattinen sisäänkirjautuminen

Jos tietokoneessasi on useampi kuin yksi käyttäjätili ja määrität automaattisen kirjautumisen jollekin näistä tileistä, sinun (tai tilin haltijan) on kirjauduttava ulos tai vaihdettava käyttäjiä automaattisesti sisäänkirjautuneelta tililtäsi käyttääksesi toista käyttäjätiliä. Toisin sanoen, jos tietokoneellasi on useampi kuin yksi käyttäjä ja päätät kirjautua tilillesi automaattisesti, hidastat toisen käyttäjän kokemusta.

Por Markus