free wifi laptop 5c361fd9c9e77c0001783175

Mitä tietää

  • Vieraile kaupoissa, kuten McDonald’s, FedEx, Starbucks ja Barnes and Noble saadaksesi ilmaista WiFi-yhteyttä.
  • Soita palveluntarjoajaltasi saadaksesi sijaintikartan alueista, joilla on ilmainen Wi-Fi asiakkaille, jotka eivät ole kotona.
  • Vieraile julkisessa kirjastossasi tai tutustu ilmaisiin Wi-Fi-verkkosivustoihin tai -sovelluksiin.

Tässä artikkelissa luetellaan paikat, joista voit löytää ilmaisia ​​Wi-Fi-hotspotteja, mukaan lukien kaupat, verkkosivustot, sovellukset, palveluntarjoajat ja lähikirjastosi.

Etsi ilmaisia ​​WiFi-paikkoja

Löydä lähelläsi olevia ilmaisia ​​wifi-paikkoja tämän luettelon paikoista, joissa voit hypätä puhelimeen, tablettiin tai kannettavaan tietokoneeseen ja saada ilmaisen wifin. Tässä luettelossa on sekoitus ilmaisia ​​Wi-Fi-paikkoja, mukaan lukien ravintolat ja kaupat, jotka tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, julkiset Wi-Fi-verkot ja ilmaiset Wi-Fi-vaihtoehdot Internet-palveluntarjoajasi kautta. Nämä paikat löytyvät useimmista kaupungeista. Kun tiedät minne mennä, voit surffata verkossa ilmaiseksi milloin tahansa.

Löydä ilmaisia ​​Wi-Fi-paikkoja AT&T:n kautta

Monet paikat käyttävät AT&T:tä Internet-palveluntarjoajanaan tarjotakseen ilmaisen Wi-Fi:n. Jotkut näistä paikoista ovat McDonald’s, Barnes and Noble, FedEx, Starbucks ja lukuisat hotellit.

AT&T:n verkkosivustolla ei ole hotspot-karttaa, joka auttaisi sinua löytämään ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, mutta he suosittelevat alla olevan hotspot-paikannussovelluksen käyttöä. Useimmat ilmaiset AT&T-hotspotit käyttävät samaa SSID:tä attwifi.

Ilmainen WiFi McDonald’sissa

Yli 11 000 McDonald’sin toimipaikkaa tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n AT&T:n kautta. Löydät nämä sijainnit hotspot-paikannussovelluksen kautta. Jos kuitenkin haluat vain ilmaisen sisäänpääsyn McDonald’siin etkä tarvitse etsiä muualta, voit etsiä myös tämän.

McDonald'sin logo

Löydä ilmainen McDonald’s WiFi -sijainti etsimällä ravintolaa. Jotkut omistajaoperaattorit voivat kuitenkin poistaa Wi-Fin käytöstä, jolloin et voi käyttää sitä. Jos haluat käyttää Internetiä ilmaiseksi McDonald’sissa, muodosta yhteys verkkoon nimeltä Wayport_Access tai attwifi_mcdavaa verkkoselain ja valitse sitten Kytkeä nuppi.

Käytä Starbucksia saadaksesi ilmaisen wifi-yhteyden

Kuten McDonald’s, Starbucks tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n toisen yrityksen kautta, mutta AT&T:n sijaan Starbucks käyttää Googlea. Se toimii Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Wi-Fi on ilmainen kaikissa yrityksen omistamissa Starbucksin toimipisteissä.

Starbucksin logo

Kun annat Starbucks-kartalle nykyisen sijaintisi, se löytää kaikki lähelläsi olevat ilmaiset Wi-Fi-paikat. Voit myös suodattaa tuloksia palvelun mukaan, esimerkiksi niille, jotka tarjoavat mobiilimaksua tai 24 tunnin pääsyä. Langaton verkko, jota Starbucks käyttää ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon, on nimeltään Google Starbucks. Valitse kyseinen verkko, täytä näytölle tulevat kentät ja valitse sitten Hyväksy ja yhdistä.

Hanki ilmainen WiFi kaikkialla OpenWiFiSpotsin avulla

OpenWiFiSpots-käyttäjät ovat lisänneet manuaalisesti kymmeniä tuhansia paikkoja, joissa on ilmainen Wi-Fi-sijainti, ja näitä hotspotteja voi etsiä muutamalla tavalla.

Verkkosivusto OpenWifiSpots.com

OpenWiFiSpoteja voi käyttää ilmaiseksi verkkosivuillaan. Sivusto etsii ilmaista lähistöllä olevaa Wi-Fi-yhteyttä kaupungin mukaan ja näyttää sen sekä kartalla että luettelossa. Voit myös etsiä sijaintia tyypin mukaan, kuten lentokentät, juna-asemat, apteekit, julkiset puistot ja ostoskeskukset. OpenWiFiSpots löytää ilmaisen WiFin kaikkialta, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Alankomaat, Australia, Brasilia ja muut maat.

Etsi Wi-Fi lähistöltäsi Boingon avulla

Boingo on toinen hakukone, josta voit löytää paikkoja, joissa on wifi. Tietokanta sisältää tietoa yli miljoonasta hotspotista. Anna kaupunki, osoite tai postinumero saadaksesi kartan ja luettelon sijainneista. Kun hakutulokset ovat näkyvissä, voit rajata tuloksia sijaintityypin mukaan, kuten lentokentät, ravintolat, hotellit, kaupat tai kahvilat.

Boingon logo

Hakutulokset voidaan viedä PDF-tiedostoon, jossa on sijainnin nimi, osoite ja Wi-Fi-SSID, jotta niitä on helppo tarkastella offline-tilassa. Napsauta kartalla olevaa hotspotia nähdäksesi SSID:n nimen ja vaihtoehdon nähdäksesi reittiohjeet kyseiseen paikkaan toisesta sijainnista. Voit myös käyttää Boingoa löytääksesi Wi-Fi-yhteyden lähelläsi ja saadaksesi reittiohjeet mihin tahansa sijaintiin käyttämällä heidän iOS- tai Android-sovellustaan. Se on saatavana myös Windowsille ja Macille. Boingo ei ole enää ilmainen palvelu, mutta voit saada ilmaisen palvelun, jos käytät American Expressiä. Ota yhteyttä AMEX-huoltoon tätä varten.

Käytä Wi-Fi FreeSpot -kartta löytääksesi ilmaisen Wi-Fi:n kaikkialta

Ilmaiset Wi-Fi-paikat Yhdysvalloissa, Aasiassa, Kanadassa, Lähi-idässä ja muilla alueilla löytyvät Wi-Fi-FreeSpot Directorysta. Voit etsiä paikkoja osavaltion, maan tai alueen mukaan. Voit myös etsiä tietyn sijainnin perusteella, mikä voi auttaa sinua löytämään yrityksiä, hotelleja, lentokenttiä, matkailuautopuistoja ja loma-asuntoja, joissa on ilmainen Wi-Fi.

Wi-Fi FreeSpot Directory -logo

Tämä sivusto ei ole niin yksityiskohtainen kuin jotkut muut tässä luettelossa olevat, joten tarkista ensin yllä olevat resurssit. Sen sijaan, että luettelet tiettyjä sijainteja ja verkkojen nimiä, saat verkkosivustolinkin yritykseen, puistoon tai hotelliin, jotta voit ottaa yhteyttä yritykseen tai etsiä Wi-Fi-tietoja sen verkkosivustolta.

Ilmainen WiFi paikallisessa kirjastossasi

Useimmissa kirjastoissa on ilmainen pääsy tietokoneisiin, ja joissakin on myös ilmainen wifi, joten voit tuoda kannettavan tietokoneesi tai älypuhelimesi saadaksesi ilmaisen internetin. Yleisiin kirjastoihin, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys, kuuluvat:

  • New Yorkin julkinen kirjasto
  • Ilmainen Philadelphian kirjasto
  • Dallasin julkinen kirjasto
  • LA Countyn kirjasto
  • Brooklynin julkinen kirjasto
  • Wichitan julkinen kirjasto
  • San Josen julkinen kirjasto

On parasta vierailla paikallisessa kirjastossasi tai vierailla heidän virallisella verkkosivustollaan saadaksesi tietoa siitä, tarjoavatko he ilmaisen WiFi-yhteyden, ja lisätietoja verkkoon yhdistämisestä. Jotkut verkot ovat avoimia, mutta toiset vaativat salasanan tai kirjastokortin numeron. Ohjelma nimeltä Library HotSpot on saatavilla New Yorkin julkisessa kirjastossa ja Brooklynin julkisessa kirjastossa. Tämä on ilmainen palvelu, jota he tarjoavat ihmisille, joilla ei ole Internetiä kotona. Se toimii antamalla ilmaisen langattoman modeemin, jota he voivat käyttää rajoitetun ajan.

Kuinka saada ilmainen WiFi Internet-palveluntarjoajan kautta

Vaikka se ei ole täysin ilmainen tapa saada Wi-Fi, tiettyjen Internet-palveluntarjoajien (ISP) maksavana asiakkaana saatat päästä käsiksi ilmaisiin Wi-Fi-hotspoteihin sadoissa tuhansissa paikoissa ympäri Yhdysvaltoja. toimii Cable WiFin kautta, joka on Cox Communicationsin, Optimumin, Spectrumin ja XFINITYn yhteinen verkkonimi tarjotakseen tilaajilleen ilmaisen WiFin. Tämä tarkoittaa, että jos saat netin kotiin esimerkiksi Coxin kautta, voit hyödyntää liittymääsi matkustaessasi. Vieraile palveluntarjoajasi verkkosivustolla, jos haluat nähdä sijaintikartat ja lisätietoja sen toiminnasta. Ilmaista Wi-Fi-verkkoa, jota sinun tulee etsiä näiden palveluntarjoajien kanssa, saatetaan kutsua CableWiFiksi mutta voi myös käyttää yrityksen nimeä, kuten xfinitywifi tai CoxWiFi. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jota käytät Internet-palveluntarjoajan kanssa. Oletko liikkeellä ja etsit WiFiä? Tässä on joitain ilmaisia ​​Wi-Fi-hotspot-paikannussovelluksia, jotka auttavat sinua. Analysoi käyttämäsi verkko Wi-Fi-sovelluksen avulla nähdäksesi muut siihen liittyvät laitteet tai kuinka turvallinen verkko on.

Por Markus