fix netflix error code nw 205 4173199 ADD V1 FINAL 61c82b7569564dca881fa58e3b495f20

Joskus näet seuraavanlaisen viestin, kun yrität katsoa jotain Netflixistä:

 • Meillä on tällä hetkellä ongelmia tämän otsikon pelaamisessa. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen otsikko. Netflix-virhe tvq-pb-101.

Katsoitpa sitten tietokoneella, mobiililaitteella tai älytelevisiolla, mahdolliset ratkaisut ovat periaatteessa samat.

Miksi Netflix sanoo, että minulla on ongelmia nimikkeiden toistamisessa?

«Meillä on tällä hetkellä ongelmia tämän nimikkeen toistamisessa» on yksi monista Netflixin virhekoodeista. Se tulee yleensä näkyviin, kun video jumiutuu latausnäytölle. Jos näet tämän viestin, ongelma saattaa olla Internet-yhteydessäsi tai Netflixissä.

Mitä voin tehdä, jos Netflix sanoo, että meillä on tällä hetkellä ongelmia tämän nimikkeen toistamisessa?

Kokeile ensin toistaa toista TV-ohjelmaa tai elokuvaa. Jos voit katsoa jotain muuta, tietyssä nimikkeessä on todennäköisesti ongelma, ja sinun on yritettävä myöhemmin uudelleen. Jos Netflix ei toimi ollenkaan, voit ehkä ratkaista ongelman tekemällä laitteen ja Internet-yhteyden vianetsinnän.

Kuinka ratkaiset «Meillä on tällä hetkellä ongelmia tämän nimikkeen pelaamisessa?» Netflixissä?

Kokeile näitä ratkaisuja järjestyksessä ja tarkista, toimiiko Netflix jokaisen vaiheen jälkeen.

 1. Vieraile Onko Netflix Down? sivu. Netflixin ohjekeskuksessa on verkkosivu, josta näet, jos palvelu ei ole saatavilla. Jos Netflixissä on vika, voit vain odottaa.

 2. Kirjaudu ulos Netflixistä ja kirjaudu takaisin sisään. Tämä pikakorjaus voi korjata pienet tekniset ongelmat.

 3. Käynnistä laite uudelleen. Käynnistä laite uudelleen, jolla katsot Netflixiä, jotta voit päivittää yhteyden laitteesi ja reitittimesi välillä.

 4. Kirjaudu ulos kaikista laitteista. Jos jollakin muulla on pääsy Netflix-tilillesi, olet saattanut saavuttaa näyttörajasi. Siirry tilisivullesi ja valitse Kirjaudu ulos kaikista laitteista Asetukset-osiossa.

 5. Tarkista, salliiko verkkosi suoratoiston. Jos olet töissä, koulussa tai julkisessa verkossa, saatat olla määritetty estämään videoiden suoratoisto Netflixistä. Verkkoyhteytesi on myös täytettävä videon suoratoiston nopeusvaatimukset.

 6. Käynnistä verkkolaitteisto uudelleen. Reitittimen ja modeemin uudelleenkäynnistys päivittää verkkoyhteytesi ja korjaa väliaikaiset virheet. Tarkista myös löysät verkkokaapeliliitännät. Varmista laitteellasi, että Wi-Fi- tai datayhteys on päällä ja että lentokonetila ei ole päällä.

 7. Paranna internetyhteyttäsi. Siirrä laite lähemmäs reititintä tai harkitse Wi-Fi-laajennuksen asentamista. Jos mahdollista, yhdistä Netflixiä katsomasi laite suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.

 8. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Välimuistitiedostot ovat väliaikaisia ​​tiedostoja, jotka voivat joskus aiheuttaa ristiriitoja sovellusten kanssa. Jos katsot Netflixiä verkossa, tyhjennä selaimen välimuisti. Tyhjennä Netflixin sovellusvälimuisti mobiili- ja suoratoistolaitteissa.

 9. Vapauta tallennustilaa laitteellesi. Jos suoratoistat Netflixiä pelikonsolilla, sinulla voi olla vaikeuksia katsoa videoita, jos laitteen tallennustila on vähissä. Jos sisäinen kiintolevy on ääriään myöten täynnä, poista muutama sovellus, jota et käytä usein.

 10. Lataa otsikko uudelleen. Jos latasit ohjelman tai elokuvan Netflixistä, latausprosessissa on saattanut tapahtua virhe. Yritä poistaa se ja ladata se uudelleen.

 11. Sammuta VPN tai vaihda palvelinta. Jos muodostat yhteyden Internetiin VPN:n kautta, yritä vaihtaa palvelinta. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, poista VPN käytöstä ja yritä uudelleen.

 12. Asenna Netflix-sovellus uudelleen. Poista Netflix-sovellus ja lataa se uudelleen laitteellesi saadaksesi uusin versio. Joskus tarvitaan sovelluspäivityksiä, jotta Netflix toimii laitteesi kanssa.

FAQ

 • Miksi Netflix sanoo minulle jatkuvasti: «Meillä on vaikeuksia tämän nimikkeen soittamisessa juuri nyt?»

  Jos näet tämän viestin useita kertoja yhdessä nimikkeessä tai kun yrität (epäonnistuneesti) toistaa eri sisältöä, verkkoyhteytesi saattaa olla ongelma. Tarkista muut älytelevisiosi sovellukset tai verkossasi olevat laitteet. Jos sinulla on ongelmia kaikkien laitteidesi kanssa, käytä vianetsintävinkkejämme Internet-yhteysongelmien ratkaisemiseen.

 • Miksi minulla on vaikeuksia pelata Netflixiä Firefoxissa?

  Jos näet Firefoxissa Netflix-virheen F7701-1003, varmista ensin, että sinulla on selaimen uusin versio. Päivitä Firefox tarvittaessa ja ota sitten käyttöön Digital Rights Management (DRM) -sisältöoikeudet. Siirry Windowsissa kohtaan Vaihtoehdot > Sisältö tai Kenraali > Digital Rights Management (DRM) -sisältöä > Toista DRM-sisältöä ja Asetukset > Sisältö > Toista DRM-sisältöä Maceissa.

Por Markus