nintendowiiconsole 871d271171aa47209b9066bc2dddb7cf

Kun olet ostanut Wiin, sinun tarvitsee vain saada se käyttöön. Alla on linkkejä useisiin Wii-tehtäväartikkeleihin, jotka kattavat kaiken perustelevisio- ja internet-yhteyksistä käyttökokemuksen parantamiseen edistyneisiin aiheisiin, kuten Wiin hakkerointiin.

Tärkeät asennusoppaat

  • Kuinka yhdistää Wii televisioon – Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, kun otat Wiin laatikosta, on liittää se televisioon. Tämä artikkeli sisältää vaiheittaiset ohjeet.
  • Kuinka saada Wii verkkoon – Vaiheittaiset ohjeet langallisen tai langattoman Internet-yhteyden määrittämiseen Wiissä. Välttämätön verkkopelaamiseen, verkkoselailuun ja verkkokauppaan.

Pienet, siistit asennusohjeet

  • Kuinka tehdä Mii Mii on virtuaalinen edustajasi Wiissä, tunnistaen sinut ja esiintyy joskus avatarina. Opi Miin luomisen ja mukauttamisen perusteet, halusitpa saada sen näyttämään sinulta tai suosikkitähdeltäsi.
  • Netin selaaminen Nintendo Wiillä – Nintendo tarjoaa kätevän Wii-internetselaimen, jonka avulla voit surffata verkossa ja jopa pelata flash-pelejä ilmaiseksi. Tässä on vaiheittaiset ohjeet Nintendo-selaimen asentamiseen ja käyttöön.

Lisävarustetiedot

  • Mitä lisävarusteita tarvitsen pelatakseni Wii-pelejä? – Opas auttaa sinua päättämään, mitä Wii-ohjaimia tarvitset, tarvitset tulevaisuudessa tai haluat.
  • Wii-etälaturien opas – Nintendon Wii Remote toimii paristoilla, mutta jos haluat ladattavan ohjaimen, monet latausjärjestelmät tarjoavat sinulle juuri sen. Tämä on vertailutaulukko, jossa on linkkejä laturiarvosteluihini.
  • Viimeisimmän Wiin kokoaminen – Neuvoja Wii-laitteen parhaan hyödyn saamiseen, parempia kaapeleita, tärkeitä oheislaitteita ja hyödyllisiä lisälaitteita.

Ongelman ratkaiseminen

  • Mitä voin tehdä, jos Wii ei pysty lukemaan levyä tai peli kaatuu? – Pelin pelaamisessa on ongelmia. Lue tämä ennen kuin hävität levyn tai lähetät Wiin korjattavaksi.
  • Wiin turvallisuuden UKK – Wiin vaarat ja niiden välttäminen – Wii kannustaa paljon aktiivisempaan pelimuotoon kuin muut konsolit, ja Wii Remote -kaukosäätimen kanssa heiluttamisessa on omat vaaransa. Tässä on muutamia neuvoja, jotta vältät omaisuutesi rikkoutumisen tai loukkaantumisen pelaamisen aikana.

Erittäin edistynyt asennusopas

  • Kuinka asentaa Wii Homebrew -kanava – Näin hakkeroida Wii. Tämä on paljon edistyneempi asetus, jota useimmat ihmiset eivät koskaan tee, mutta jos tiedät, mitä homebrew on ja olet kiinnostunut siitä, tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Por Markus