how to fix it when firestick not loading 558fbf3d4dd3416db696faa70d5393b2

Tämä opas opastaa sinut useiden ratkaisujen läpi yleisiin syihin, miksi Fire Stick ei toimi, mukaan lukien mustan näytön ongelmat, signaalin puuttuminen ja median latausongelmat. Tämä artikkeli kattaa myös joukon ratkaisuja, kun Amazon Fire Stick ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-internet-virheen vuoksi. Tämän sivun ratkaisut koskevat kaikkia Amazon Fire Stick -malleja.

Mikä aiheuttaa Amazon Fire Stick -latausongelmia?

Ongelmat, kuten Amazon Fire Stick ei toimi, musta näyttö näkyy median sijaan ja sovellukset eivät lataudu kunnolla, ovat usein seurausta vanhentuneesta ohjelmistosta, Internet-yhteysongelmista tai riittämättömästä virtalähteestä. Fire Stick ei käynnisty tai ei toimi, voi myös johtua virta-ongelmista, vaikka yleisempi syy on väärä HDMI-tulon valinta tai televisio ei käynnisty kunnolla.

Vianetsintä Fire Stick ei toimi

On useita tapoja testata ja korjata Fire Stick, joka ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon tai ei lataudu kunnolla. Tässä on lueteltu joitain parhaista ratkaisuista helpoimmista ja nopeimmista monimutkaisempiin ja aikaa vieviin. Suosittelemme, että käyt läpi tämän tarkistusten ja ratkaisujen luettelon alla olevassa järjestyksessä.

 1. Odota 10 minuuttia. Joskus Fire Stickin lataaminen tai päivitysten asentaminen kestää jonkin aikaa. Jos käynnistät Fire Stickin ja se näkyy logon latausnäytössä, odota vähintään 10 minuuttia nähdäksesi, ratkeaako ongelma itsestään.

 2. Kytke televisio päälle. Jotkin TV-mallit käynnistyvät automaattisesti, kun liitetty HDMI-laite käynnistetään, vaikka monet mallit on silti kytkettävä päälle manuaalisesti kaukosäätimellä.

 3. Tarkista televisiosi HDMI-tulo. Fire Stick, joka ei näy television ruudulla sen käynnistämisen jälkeen, voi johtua väärän HDMI-tulon valinnasta. Televisiosi ei todennäköisesti vaihda automaattisesti.

 4. Käytä suoraa virtalähdettä. Jos mahdollista, käynnistä Fire Stick kytkemällä se suoraan pistorasiaan, ei televisioon, muuhun laitteeseen tai sovittimen tai ylijännitesuojan kautta.

 5. Tarkista Fire Stick -kaukosäätimen paristot. Kokeile vaihtaa ne uusiin paristoihin nähdäksesi, korjaako tämä ongelman.

 6. Testaa Internet-yhteytesi. Fire Stick ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon on yleinen syy siihen, että sovellukset ja sisältö eivät lataudu oikein. Yhdistä samaan WiFi-yhteyteen älypuhelimesi tai muuhun älylaitteeseen nähdäksesi, toimiiko se.

  Modeemin valojen tarkistaminen voi antaa käsityksen Internet-yhteyden nykyisestä tilasta.

 7. Avaa toinen sovellus. Median suoratoistopalvelut katkeavat toisinaan palvelinongelmien tai huollon vuoksi. Jos Fire Stick ei muodosta yhteyttä Internetiin, kun käytät tiettyä sovellusta, vaihda toiseen sovellukseen nähdäksesi, onko ongelma sovelluskohtainen. On lisävinkkejä Disney Plus- ja Paramount Plus Fire Stick -sovellusten korjaamiseen, kun ne lakkaavat toimimasta kunnolla.

 8. Käynnistä Fire Stick uudelleen. Lehdistö Valitse ja pelata kaukosäätimessä 10 sekuntia käynnistääksesi Fire Stickin nopeasti uudelleen. Uudelleenkäynnistys voi korjata monia latausongelmia ja mustan näytön virheen.

 9. Päivitä Fire Stick ja sen sovellukset. Valitse asetukset > Minun Fire TV > Noin > Tarkista päivitykset varmistaaksesi, että sinulla on uusin Fire Stick -käyttöjärjestelmän versio ja sovellukset asennettuna.

 10. Tyhjennä Fire Stick -välimuisti. Jos Fire Stick ei lataa sisältöä tai sovelluksia oikein, yritä tyhjentää streaming stickin välimuisti nopeasti. Tämä kärki voi myös saada Fire Stickin toimimaan nopeammin, jos se tuntuu hitaalta.

 11. Poista Fire Stick -sovellus ja asenna se uudelleen. Jos tietyllä sovelluksella on vaikeuksia muodostaa yhteyttä Internetiin tai ladata sisältöä, poista se, käynnistä Fire Stick uudelleen ja asenna se sitten uudelleen.

 12. Tarkista Fire Stick Cast -kokoonpanosi. Sisällön suoratoisto Fire Stickiin älylaitteesta tai tietokoneesta saattaa vaatia lisätyötä. Jos sisältösi ei lataudu oikein suoratoiston aikana, varmista, että käytät oikeita asetuksia ja sovelluksia.

 13. Palauta Fire Stickin tehdasasetukset. Voit palauttaa Fire Stickin tehdasasetukset käyttämällä asetukset > Minun Fire TV > Palauta tehdasasetukset viimeisenä keinona. Tämä prosessi palauttaa suoratoistotikkun olennaisesti siihen tapaan, jolla se tuli laatikossa.

Miksi Fire Stickissäni on musta näyttö?

Fire Stick, jossa on musta näyttö tai ei kuvaa, johtuu usein siitä, että televisiossa on valittu väärä HDMI-tulo. Jos televisiossasi näkyy «ei signaalia» -virhe, yritä valita toinen HDMI-lähde television kaukosäätimellä Syöte tai Lähde nuppi. Toinen yleinen syy on se, että laitteessa ei ole tarpeeksi virtaa, jotta se toimisi kunnolla tai käynnistää sen oikein. Ihannetapauksessa Fire Stick on parasta liittää suoraan seinään. Virtalähteet ja ylijännitesuojat voivat vaikuttaa medialaitteiden, kuten suoratoistotikkujen, vakauteen. Fire Stick ei toimi mustan näytön kanssa, voi olla turhauttavaa, mutta usein on olemassa yksinkertainen ratkaisu, joka voi korjata ongelman.

FAQ

 • Miksi Fire Stick syttyy ja sammuu itsestään?

  Jos Fire Stick käynnistyy itsestään, sinun on poistettava HDMI-CEC käytöstä. Jos Fire Stick sammuu itsestään, kyseessä on todennäköisesti häiriö. Kokeile käyttää toista HDMI-porttia tai toista televisiota. Jos ongelmat jatkuvat, yritä käynnistää laite uudelleen ja nollata se.

 • Kuinka korjaan Fire Stick -kaukosäätimeni?

  Jos Fire Stick -kaukosäätimesi ei toimi, tarkista ensin paristot ja yritä yhdistää kaukosäädin uudelleen Fire Stickiin. Varmista, että olet riittävän lähellä televisiota ja ettei siinä ole esteitä. Voit käyttää älypuhelintasi myös Fire Stickin kaukosäätimenä.

 • Kuinka korjaan Fire Stickin puskuroinnin?

  Jos video puskuroi edelleen, käynnistä laitteesi ensin uudelleen. Jos sinulla on edelleen ongelmia, sinun on luultavasti vahvistettava Wi-Fi-signaalia.

 • Kuinka korjaan ääniviiveen Fire Stickissäni?

  Jos huomaat viiveen äänen ja kuvan välillä, siirry kohtaan asetukset > Näyttö ja äänet > audio- > Viritä AV Sync. Noudata ohjeita synkronoidaksesi video- ja äänilähdön.

 • Kuinka nollaan Fire Stickini, jos asetukset eivät lataudu?

  Jos et pääse Asetukset-valikkoon, paina ja pidä painettuna Takaisin ja Oikein Fire Stick -kaukosäätimen painikkeita noin 10 sekuntia, jolloin palautusnäyttö tulee näkyviin. Asetusten pitäisi olla käytettävissä, kun olet nollannut laitteen.

Por Markus