chromecastorangelight dbf814011cbe4c81b9e46f1ef8a598a7

Kun Chromecastin LED-merkkivalo muuttuu oranssiksi, se voi tarkoittaa kourallista eri asiaa. Kun Chromecast vilkkuu oranssina, se osoittaa, että laite suorittaa itsediagnoosin tai päivittää. Jatkuva oranssi valo tarkoittaa yleensä vikaa, joka on korjattava. Jotkut Chromecast-laitteet vilkkuvat oranssina, kun päivitys on käynnissä. Jos näin on, Chromecast lakkaa vilkkumasta oranssina ja alkaa toimia uudelleen, kun annat päivityksen valmistua.

Miksi Google Chromecastini vilkkuu oranssina tai tasaisen keltaisena?

Chromecastissasi on yksi LED-merkkivalo, joka voi vaihdella useisiin eri väreihin välittääkseen hyödyllistä tietoa. Valo voi myös vilkkua tai pysyä yhtenäisenä yhtenä värinä, mikä voi myös antaa tietoa. Jokainen Chromecastin LED-valon väri tarkoittaa jotain erityistä. Tässä on eri asioita, joita oranssi Chromecast-LED voi tarkoittaa:

 • Kiinteä oranssi: Chromecastissa on tapahtunut virhe.
 • Vilkkuva oranssi: Chromecast tekee lyhyttä diagnoosia (Chromecast with Google TV), Chromecast vastaanottaa päivitystä (Chromecast 2. sukupolvi, 3. sukupolvi ja Ultra) tai Chromecast on nollattava.
 • Vilkkuva oranssi ja valkoinen: Chromecast vastaanottaa päivitystä (Chromecast with Google TV)
 • Vilkkuu oranssina ja muuttuu sitten valkoiseksi: Chromecast on nollattu.

Korjaa Chromecast tasaisella oranssilla LEDillä

Jos Chromecast-valo palaa tasaisen keltaisena, se tarkoittaa, että on tapahtunut toimintahäiriö. Jos LED-valo vilkkuu oranssina ja television näyttö on musta, se tarkoittaa myös toimintahäiriötä. Voit korjata Chromecastin, jossa on tasainen keltainen LED tai sykkivä oranssi valo ja musta näyttö, seuraavasti:

 1. Käynnistä Chromecast uudelleen. Irrota Chromecastisi, anna sen olla vähintään minuutin ajan ja kytke se sitten takaisin.

 2. Käynnistä televisio uudelleen. Jos Chromecastisi ei vieläkään näytä toimivan, yritä sammuttaa televisio ja käynnistää se uudelleen.

 3. Kokeile toista HDMI-porttia. Vaihda Chromecastisi toiseen television HDMI-porttiin. Jos kaikki HDMI-porttisi ovat varattuja, irrota tilapäisesti toinen laite ja testaa Chromecastia HDMI-portissa.

 4. Kokeile toista HDMI-kaapelia. Jos käytät HDMI-jatkokaapelia, kokeile toista. Jos sinulla ei ole ylimääräistä HDMI-kaapelia, yritä liittää Chromecast suoraan televisioon. Jos se toimii näin, mutta ei saa tarpeeksi vahvaa Wi-Fi-signaalia, sinun on hankittava uusi HDMI-jatkokaapeli.

 5. Yhdistä Chromecast toiseen televisioon. Irrota Chromecast televisiosta ja liitä se toiseen televisioon. Jos se alkaa toimia, television HDMI-portissa saattaa olla ongelma.

 6. Palauta Chromecastin tehdasasetukset. Jos mikään muu ei auta, yritä palauttaa Chromecastin tehdasasetukset. Sinun on määritettävä Chromecastisi tehdasasetusten palauttamisen jälkeen, ja Chromecast on ehkä myös päivitettävä, ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.

 7. Ota yhteyttä Google-tukeen. Jos Chromecast ei vieläkään toimi tehdasasetusten palauttamisen jälkeen, se on saattanut epäonnistua. Ota yhteyttä Google-tukeen nähdäksesi, onko Chromecastisi takuun alainen, koska sinun on todennäköisesti vaihdettava se.

Korjaa oranssina vilkkuva Chromecast

Jos Chromecastisi vilkkuu oranssina, se todennäköisesti vain päivittää itseään. Se on normaalia, ja jokainen Chromecast päivittää itsensä aika ajoin, joten lopulta kaikki näkevät Chromecastin LED-valon vilkkuvan oranssina. Jos odotat hetken ja valo lakkaa lopulta vilkkumasta, älä huoli. Jos sinulla on Chromecast with Google TV, vilkkuva oranssi valo voi myös osoittaa, että laite suorittaa itsediagnoosin. Valo lakkaa lopulta vilkkumasta, jos mitään ongelmia ei havaita, tai se vilkkuu eri värisenä, jos Chromecast havaitsee ongelmia, jotka sinun on korjattava. Jotkut Chromecast-laitteet myös vilkkuvat oranssina, kun laite on nollattava. Jos sinulla on 2. tai 3. sukupolven Chromecast tai Chromecast Ultra ja LED-valo vilkkuu keltaisena pitkään, sinun on nollattava Chromecastisi.

Korjaa oranssina ja valkoisena vilkkuva Chromecast

Jos Chromecastisi vilkkuu oranssina ja valkoisena, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämä LED-värien yhdistelmä näkyy vain Chromecast with Google TV:ssä, mikä osoittaa, että laite vastaanottaa päivitystä. Valo lakkaa lopulta vilkkumasta ja voit käyttää Chromecastia uudelleen.

Minkä värinen Chromecastini valon tulisi olla?

Chromecastin LED-merkkivalo voi muuttua useiksi eri väreiksi, joista jokainen tarkoittaa jotain. Jos Chromecast toimii normaalisti, LED palaa tasaisen valkoisena. Jos sinulla on Chromecast with Google TV ja LED on valkoinen mutta himmeä, sekin on normaalia. Chromecast with Google TV:n himmeä valkoinen LED tarkoittaa, että laite on lepotilassa. Kun aloitat suoratoiston siihen, LED muuttuu kirkkaan valkoiseksi.

Miksi Chromecastini ei muodosta yhteyttä?

Jos Chromecastisi ei toimi kunnolla, se voi johtaa huonoon tai epäonnistuneeseen yhteyteen, mikä voi aiheuttaa ongelmia itse laitteen päivittämisessä. Kun näin tapahtuu, saatat nähdä oranssin valon vilkkuvan Chromecastissasi pitkän aikaa. Jos haluat sulkea pois yhteysongelmat, yritä parantaa Chromecastin Wi-Fi-signaalia siirtämällä se lähemmäs reititintä ja poistamalla mahdolliset esteet. On myös tärkeää varmistaa, että Chromecastisi on yhdistetty oikeaan Wi-Fi-verkkoon, mutta Chromecast vilkkuu valkoisena, jos se ei saa yhteyttä verkkoosi ollenkaan.

FAQ

 • Miksi Chromecastini vilkkuu punaisena?

  Jos Chromecastisi vilkkuu punaisena, päivitys on käynnissä. Jos se vilkkuu punaisena pitkän aikaa, vilkkuu punaisena mustalla näytöllä tai palaa tasaisena punaisena, saattaa tapahtua virhe. Jos tapahtuu virhe, ratkaisuja ovat Chromecastin uudelleenkäynnistäminen; kokeile toista televisiota, HDMI-porttia tai HDMI-kaapelia; tarkista Wi-Fi-yhteys ja palauta Chromecastin tehdasasetukset.

 • Miksi Chromecastini vilkkuu valkoisena?

  Jos Chromecast vilkkuu valkoisena, se tarkoittaa, että Chromecast on irrotettu tai se on asennettava, jos käytät sitä ensimmäistä kertaa. Varmista, että Chromecast on lähellä langatonta reititintä. Jos sinulla on edelleen yhteysongelmia, kokeile HDMI-laajenninta tai Ethernet-sovitinta, käynnistä Chromecast uudelleen tai palauta Chromecastin tehdasasetukset.

Por Markus