surface duo 2 touchscreen not working how to fix the problem fbdc077b3d3e41e2a3a54397723dd2f7

Tämä opas opastaa sinua parhaiden ratkaisujen läpi, kun kosketusnäyttö ei toimi Microsoft Surface Duo 2 -älypuhelimellasi. Voit kokeilla näitä ratkaisuja, kun toinen tai molemmat Surface Duo 2 -kosketusnäytöt ovat pois päältä tai pois päältä, välkkyvät tai niissä on vihreä tai punainen sävy. Näiden ratkaisujen pitäisi toimia Surface Duo 2:n kanssa, mutta niistä voi olla apua myös Microsoftin alkuperäisen Surface Duo -älypuhelimen näyttöongelmien vianmäärityksessä.

Miksi Surface Duo 2:n kosketusnäyttö ei toimi?

Surface Duo 2 -kosketusnäytön ongelmat johtuvat usein laitteen ylikuumenemisesta tai fyysisistä vaurioista. Vanhentuneet sovellukset ja ohjelmistot voivat myös saada näytön välkkymään tai näyttämään vääriä värejä sekä vahingossa ottaa käyttöön tai ottaa käyttöön tiettyjä käytettävyys- ja näyttöasetuksia.

Kuinka korjaan Surface Duo 2:n kosketusnäytön?

Tässä on parhaat ratkaisut, joita voit kokeilla, kun Surface Duo 2 -kosketusnäyttö ei toimi kunnolla. On parasta käydä läpi esitetty luettelo ratkaisuista yksinkertaisista ja nopeista monimutkaisempiin ja aikaa vieviin.

 1. Lataa Surface Duo 2. Liitä Surface Duo 2 tietokoneeseen tai muuhun virtalähteeseen USB-kaapelilla sen lataamiseksi. Akku voi olla tyhjä.

 2. Kokeile toista latauskaapelia. Jos epäilet, että Surface Duo 2:n näyttö ei toimi, koska laite ei lataudu kunnolla, kokeile toista kaapelia.

 3. Käynnistä Surface Duo 2 uudelleen. Jos mahdollista, kokeile yksinkertaista uudelleenkäynnistystä. Se voi ratkaista monia Android- ja Surface Duo 2 -ongelmia.

 4. Käynnistä Surface Duo 2 uudelleen. Jos et voi käynnistää Surface Duo 2:ta uudelleen kosketusohjaimilla, paina Nykyinen 30 sekunnin ajan käynnistääksesi sen uudelleen. Tämä prosessi on kuin pakko-uudelleenkäynnistys, eikä sen pitäisi vaikuttaa mihinkään tietoihin tai sovelluksiin.

 5. Suorita järjestelmäpäivitys. Jos mahdollista, tarkista käyttöjärjestelmäpäivitys. Nämä voivat usein sisältää korjauksia laitteisto-ongelmiin, kuten välkkyviin ruutuihin tai kosketusohjaimiin, jotka eivät toimi kunnolla Surface Duo 2:ssa. Päivitä Surface Duo 2 valitsemalla asetukset > Järjestelmä > Järjestelmän päivitys > Tarkista päivitykset.

 6. Päivitä Surface Duo 2 -sovellukset. Jotkut Android-sovellukset voivat aiheuttaa näyttöongelmia.

 7. Poista äskettäin asennetut sovellukset. Jos Surface Duo 2:n näyttö alkoi välkkyä sovelluksen asentamisen jälkeen, poista sovelluksen asennus ja katso, jatkuuko ongelma.

 8. Käytä Surface Duo 2:ta kovalla alustalla. Surface Duo 2:n asettaminen pehmeälle tai lämpimälle alustalle, kuten peitolle tai tyynylle, voi aiheuttaa laitteen ylikuumenemisen. Tämä voi aiheuttaa näytön välkkymistä ja vihreän tai punaisen sävyn.

 9. Tyhjennä välimuisti. Tämä nopea prosessi voi ratkaista useita ongelmia.

 10. Sammuta tumma teema. Valitse asetukset > Näyttö > tumma teema > Kaavio ja poista Surface Duo 2 Dark -teeman aika-asetukset käytöstä.

 11. Kytke suurennus pois päältä. Jos teksti ja sovelluksen koko eivät ole oikein, valitse asetukset > Esteettömyys > suurennus nähdäksesi, oletko vahingossa laittanut suurennustoiminnon päälle.

 12. Poista värinkorjaus käytöstä. Jos Surface Duo 2:n kosketusnäyttöjen värit näyttävät oudolta, valitse asetukset > Esteettömyys > Värikorjaus ja poista värinkorjaus käytöstä, jos se on käytössä.

 13. Poista värin käännös käytöstä. Valitse asetukset > Esteettömyys > Värin inversio ja varmista, että värin käännös on pois päältä. Se kääntää kaikki värit Surface Duon näytöillä, kun se on päällä.

 14. Sammuta yövalo. Kun se on käytössä, Androidin Night Light -asetus vähentää näytöllä käytetyn sinisen määrää ja saa kaiken näyttämään punaisemmalta ja keltaiselta.

 15. Palauta Surface Duo 2:n tehdasasetukset. Tämän prosessin tulisi olla viimeinen keino, koska kaikki tietosi poistetaan. Se voi kuitenkin korjata Surface Duo 2 -näytön toimintahäiriöt.

 16. Pyydä vaihtoa. Jos mikään yllä olevista ei korjaa Surface Duo 2:n näyttöongelmia, laitteisto on todennäköisesti viallinen tai vaurioitunut. Pyydä uutta laitetta ottamalla yhteyttä paikkaan, josta ostit Surface Duo 2:n. Voit myös ottaa yhteyttä Microsoftin tukeen verkossa tai puhelimitse 1-800-642-7676.

Kuinka saan Surface Duo 2 -kosketusnäytöt päälle?

Surface Duo 2 -älypuhelimen molempien näyttöjen tulee olla oletusarvoisesti käytössä. Jos toinen tai molemmat näytöt näyttävät olevan pois päältä tai eivät rekisteröi kosketuseleitä, laite voi olla fyysisesti vaurioitunut tai siinä voi olla ohjelmisto- tai laiteohjelmistoongelmia. On syytä huomata, että Surface Duo 2:n oikea näyttö sammuu, kun se taitetaan taaksepäin ja sitä käytetään tukijalustana. Kierrä näyttöä uudelleen vasemman näytön vieressä; oikeanpuoleisen näytön pitäisi käynnistyä automaattisesti.

FAQ

 • Kuinka yhdistän Surface-kynäni Surface Duoon?

  Yhdistä Surface Pen samalla tavalla kuin yhdistät Bluetooth-kaiuttimen Androidin kanssa. Jos Surface Pen ei saa yhteyttä, tarkista akku.

 • Kuinka käynnistän Surface Duon palautustilaan?

  Kun laite on sammutettu, pidä . painetaan Nykyinen+Vähennä äänenvoimakkuutta. Kun näet Microsoft- tai Surface-logon, anna Vähennä äänenvoimakkuutta painiketta, mutta pidä painettuna Nykyinen käynnistääksesi vikasietotilassa,

 • Kuinka korjaan rikkinäisen kosketusnäytöni?

  Jos kosketusnäyttö ei toimi, napauta mitä tahansa puhelimen kulmaa nollataksesi löystyneet yhteydet ja tehdäksesi vianmäärityksen vikasietotilassa. Jos puhelimesi näyttö on haljennut, voit korjata sen superliimalla tai vaihtaa ulkolasin itse. Kosketusnäytön vaihtaminen on edistyksellinen ratkaisu, joka kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.

Por Markus