Courtbeans Kindle Fire f435b21ff5c64102b1d11ee7a4bbac4c

Jos Amazon Fire -tablettisi ei käynnisty tai lataudu, älä heitä sitä vielä pois. Kokeile ensin näitä vianetsintävinkkejä saadaksesi laitteesi ladattuna ja käyttövalmis. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia Amazon Fire -tabletteja, jotka tunnettiin aiemmin nimellä Kindle Fire.

Syyt, miksi Kindle Fire ei käynnisty tai lataudu

Jos laitteesi ei käynnisty tai lataudu, syynä on todennäköisesti jokin seuraavista:

 • Teho ei riitä.
 • Ongelma laturissa tai pistorasiassa.
 • Sisäisen laitteiston vaurioituminen.
 • Vioittuneet tai vioittuneet tiedostot laitteessa.

Kuinka korjata Kindle Fire, joka ei syty

Kokeile näitä ratkaisuja järjestyksessä, kunnes voit käynnistää Fire-tabletin:

 1. Anna sille mahdollisuus latautua. Jos Kindle Fire latautuu hitaasti, se ei välttämättä käynnisty kunnolla, kun kytket sen pistorasiaan, joten odota muutama minuutti ja yritä uudelleen.

 2. Tarkista laturi. Varmista, että käytät laitteen mukana tullutta laturia. Jos se on vaurioitunut, korjaa rikkinäinen laturi tai etsi toinen Fire-tablettien kanssa yhteensopiva kaapeli ja sovitin. Fire-tabletin liittäminen tietokoneen USB-porttiin saattaa pidentää latausaikaa tai estää lataamisen ollenkaan.

 3. Kytke sovitin toiseen pistorasiaan. Lataa laite muualla. Jos epäilet, että pistorasiassa on ongelma, kytke toinen laite tai laite varmistaaksesi, että se toimii. Jos mahdollista, liitä laturi toiseen laitteeseen ja varmista, että kaapeli ja sovitin toimivat oikein. Vältä Fire-tabletin lataamista alueilla, jotka ovat erittäin kuumia tai kylmiä, jotta akku ei vaurioidu.

 4. Suorita pehmeä nollaus. Pehmeä nollaus korjaa monia yleisiä ongelmia vaikuttamatta laitteen tietoihin. Paina ja pidä painettuna Nykyinen painiketta 40 sekuntia ja vapauta sitten. Latauksen merkkivalon pitäisi syttyä muutaman sekunnin kuluttua ja Kindle Firen pitäisi käynnistyä uudelleen.

 5. Vaihda tabletin akku. Amazon ei tarjoa vaihtoakkuja erityisesti laitteilleen, mutta Fire-tablettien vara-akkuja löytyy kolmansien osapuolien valmistajilta.

 6. Ota yhteyttä Amazoniin. Jos Fire-tablettisi on edelleen takuun alainen, voit ehkä korjata tai vaihtaa sen ilmaiseksi.

FAQ

 • Miksi Kindle Fire ei käynnisty, vaikka se olisi kytkettynä?

  On muutamia syitä, miksi Kindle Fire ei käynnisty, kun se on kytkettynä. Kokeilla . työntää Nykyinen > Talo Jos haluat tehdä kovan uudelleenkäynnistyksen, anna Kindlen latautua jonkin aikaa tai tyhjennä välimuisti. Jos mikään ei auta, ota yhteyttä Amazoniin saadaksesi apua.

 • Mitä uusia Kindle Fire -malleja on nyt saatavilla?

  Vaihtoehtoja ovat Kindle Paperwhite, Kindle Fire HD 10 Tablet. Amazon Kindle Oasis, Amazon Fire HD 10 Kids Edition ja paljon muuta. Jos budjetti on prioriteetti, tutustu perus Kindleen.

Por Markus