edge on ios c7f961e8574d4cc1aaaa99e841cf2896

Mitä tietää

 • iOS: Avaa App Store ja siirry kohtaan tai hae Edge-selain. Valitse Saadaja valitse sitten asentaa latauksen hyväksymiseksi.
 • macOS: Valitse Microsoft Edge -sivustossa Mac käyttöjärjestelmä -lta Ladata avattavasta valikosta, valitse Ladataja valitse Hyväksy ja lataa.
 • Avaa sitten latauskansio Finderissa, valitse Microsoft Edge .pkg -tiedosto ja seuraa näytön ohjeita.

Microsoft Edge on Microsoftin virallinen verkkoselain. Se on myös saatavilla sekä iOS- että macOS-laitteille vaihtoehtona Safarille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Edge-selainta missä tahansa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Mac-laitteessa, jossa on iOS 10 tai uudempi tai OSX 10.12 tai uudempi. Näin määrität Microsoft Edgen mihin tahansa Apple iOS- tai macOS-laitteeseen.

Microsoft Edge iOS:lle

Helpoin tapa käyttää Microsoft-selainta Apple-laitteella on ladata ja asentaa Microsoft Edge iOS:lle. Toimi näin.

 1. Avaa App Store iOS-laitteella. Valitse Etsiä -painiketta oikeassa alakulmassa ja syötä sitten Edge-selain sivun yläreunan hakupalkissa.

 2. Valitse Microsoft Edge -merkinnästä: Saadaja valitse sitten asentaa (tai käytä Touch ID:tä tai FaceID:tä) latauksen hyväksymiseen.

  Asenna Microsoft Edge iOS App Storesta

 3. Edge asennetaan ja sovellus tulee näkyviin aloitusnäyttöön.

Kun olet asentanut Edgen iOS-laitteeseesi, voit kirjautua sisään mille tahansa Microsoft-tilille (mukaan lukien Hotmail, Live.com ja Outlook.com). Suosikkisi, Edgeen tallennetut salasanasi ja lukulistasi siirretään kyseiseltä tililtä. Edge iOS:lle on selaimen minimaalinen versio. Esimerkiksi Windows-tietokoneellasi käyttämäsi Edge-laajennukset eivät toimi iOS-laitteellasi eivätkä huippuluokan tuotteet, kuten lisätty todellisuus, WebVR tai Cortana. iOS:n Edgessä on kuitenkin muutamia merkittäviä ominaisuuksia. Siinä on sisäänrakennettu QR-koodinlukija, Jatka PC:llä ominaisuus, joka toimii kuten Handoff Macissa, sekä tummat ja vaaleat teemat, jotka muuttavat käyttöliittymän värejä. Jos haluat tuoda suosikkeja Chrome- tai Safari-suosikeista, tee se Windows- tai Mac-tietokoneen Edge-selaimella.

Microsoft Edge for Mac

Edge-selain on saatavilla Mac-laitteille, ja sen voi ladata Microsoftin verkkosivustolta. Toimi näin.

 1. Siirry Microsoft Edge -sivustolle.

 2. Varmista että Mac käyttöjärjestelmä on valittu joukosta Ladata avattavasta valikosta ja valitse sitten Ladata.

  Edgen latausnäyttö, jossa latauspainike on korostettuna

 3. Katso käyttöehdot ja valitse Hyväksy ja lataa. Microsoft Edge latautuu Maciin.

  Edgen latausnäyttö, jossa Hyväksy ja lataa -painike on korostettuna

 4. Avaa Lataukset kansio Finderissa ja valitse Microsoft Edge .pkg -merkintä. Edge-asennusohjelma käynnistyy.

  Microsoft Edge asennusohjelma

 5. Asenna Microsoft Edge noudattamalla näytön ohjeita. Jos haluat siirtää Microsoft Edge -asennusohjelman roskakoriin, valitse Siirtää roskakoriin. Jos haluat säilyttää asennusohjelman toiseen laitteeseen asennettavaa varten, ohita tämä vaihe.

  Microsoft Edgen asennus

 6. Microsoft Edge käynnistyy automaattisesti. Valitse Aloittaa.

  Edgen tervetulonäyttö, jossa Aloituspainike on korostettuna

 7. Valitse, tuodaanko selaintiedot Chromesta vai jatketaanko tuomatta. Tee valintasi ja valitse sitten Vahvistaa. Jos päätät asentaa tietoja Chromesta, sinua pyydetään suorittamaan avainnipun valtuutus.

 8. Valitse Uusi välilehti -sivun suunnitteluasettelu. Valita Inspiroiva, Tiedottai keskittynytmakusi mukaan ja valitse sitten Vahvistaa.

  Edge-ohjauspaneeli, jossa on Uusi välilehti -asetukset ja Vahvista-painike korostettuina

 9. Kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi synkronoidaksesi tiedot. Valitse Kirjaudu sisään synkronoidaksesi tiedot synkronoidaksesi salasanasi, suosikkisi ja muut tiedot Microsoft-tililtäsi. Jos et halua synkronoida tietoja, valitse Jatka kirjautumatta sisään.

  Reuna, jossa on korostettuna kirjaudu sisään synkronoidaksesi tiedot -painike

 10. Voit nyt käyttää ja tutkia Microsoft Edge for macOS:lle.

  Microsoft Edge tervetuloa

Por Markus