stadiacontrollerwontconnectwifi a0551baf4dc242c4a9f0b58d3b334226 scaled

Google Stadia -ohjaimet muodostavat yhteyden suoraan Internetiin Wi-Fi-verkkosi kautta, mikä vähentää viivettä pelaamisen aikana. Jos Stadia-ohjain ei saa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, saatat huomata, että et voi pelata ollenkaan tai joudut käyttämään langallista tai Bluetooth-yhteyttä, mikä aiheuttaa ylimääräistä viivettä käyttämäsi laitteen mukaan. käyttämällä. Jotta kaikki toimisi jälleen, sinun on tehtävä muutoksia Wi-Fi-verkkoosi, määritettävä ohjain toisella laitteella tai jopa vaihdettava ohjain, jos se on rikki.

Syitä siihen, että Stadia-ohjain ei pysty muodostamaan yhteyttä Wi-Fi-virheiden vuoksi

Jos Stadia-ohjain ei saa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, syynä on yleensä jokin seuraavista:

 • Laitteessa, jota käytät alkuasennuksessa, on ongelma.
 • Ohjain on liian kaukana Wi-Fi-reitittimestäsi.
 • Esineet tai seinät estävät langattoman signaalin.
 • Muut laitteet häiritsevät langatonta signaalia.
 • Ongelmia verkkolaitteistossa, mukaan lukien reititin ja modeemi.
 • Fyysisiä ongelmia itse Stadia-ohjaimessa.

Kuinka korjata tämä, jos Stadia-ohjain ei saa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon

Jos Stadia-ohjaimesi ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, kokeile kaikkia seuraavia vianetsintävinkkejä, kunnes ohjain toimii taas.

 1. Käynnistä puhelin ja ohjain uudelleen. Jos sinulla on ongelmia Stadia-ohjaimen yhdistämisessä Wi-Fi-verkkoon alkuasennuksen aikana, jokin saattaa olla kaatunut. Käynnistä puhelin ja ohjain uudelleen ja yritä sitten määrittää Stadia-ohjain uudelleen.

  1. Käynnistä puhelin uudelleen tai sammuta se ja käynnistä se uudelleen.
  2. Paina ja pidä painettuna Stadia-painike ohjaimessa neljän sekunnin ajan sammuttaaksesi ohjaimen.
  3. Paina ja pidä painettuna Stadia-painike kolmen sekunnin ajan, kunnes ohjain jyrisee kahdesti.
  4. Yritä määrittää ohjain
 2. Kokeile käyttää toista puhelinta alkuasennukseen. Jos ohjain ei vieläkään muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon alkuasennuksen aikana, se voi johtua käyttämästäsi puhelimesta. Jos sinulla on pääsy toiseen puhelimeen, yritä suorittaa alkuasetukset uudelleen toisella puhelimella. Jotkut puhelimet eivät ehkä pysty suorittamaan prosessia oikein, vaikka kaikki näyttää olevan kunnossa Stadia-sovelluksessa.

 3. Tarkista WiFi-verkkosi ja salasanasi. Varmista, että yrität yhdistää ohjainta oikeaan Wi-Fi-verkkoon ja käyttää oikeaa salasanaa. Asennusprosessissa käyttämäsi puhelimen, Chromecastin ja ohjaimen on oltava samassa verkossa.

 4. Kokeile toista kaistaa, jos sinulla on kaksi- tai kolmikaistainen reititin. Jos reitittimesi tukee sekä 2,4 GHz että 5 GHz, yritä yhdistää molempiin. Stadia-ohjain toimii paremmin, kun se on yhdistetty 5 GHz:n verkkoon, mutta vain, jos signaali on riittävän vahva. Laitteidesi sijainnista ja kodin ulkoasusta riippuen ohjaimesi saattaa pystyä käyttämään vain 2,5 GHz:n verkkoa.

 5. Paranna WiFi-signaalia. Vaikka sinun ei tarvitse olla aivan Wi-Fi-reitittimesi vieressä käyttääksesi Stadia-ohjainta, voit yrittää sijoittaa ohjaimen samaan huoneeseen reitittimen kanssa mahdollisimman pienellä etäisyydellä ja häiriöillä. Kun ohjain muodostaa yhteyden, sinun on muutettava reitittimen sijaintia esteiden ja häiriöiden minimoimiseksi.

 6. Käynnistä verkkolaitteisto uudelleen. Reitittimessä tai modeemissa oleva ongelma saattaa estää ohjainta muodostamasta ensimmäistä yhteyttä. Siinä tapauksessa reitittimen, modeemin ja muiden verkkolaitteiden uudelleenkäynnistäminen voi auttaa.

 7. Ota yhteyttä Googleen saadaksesi laitteistotukea. Jos verkossasi ei ole ongelmia etkä ole asentanut ohjainta useisiin puhelimiin, itse ohjaimessa voi olla laitteistovirhe. Google tarjoaa lisäapua, mahdollisia korjauksia tai auttaa sinua takuun vaihtamisessa, jos se on mahdollista.

Por Markus