amazon free streaming for prime members 1847379 8dbcb0be9ad949b284e27ce1441769e2

Amazon Prime -jäsenyys tarjoaa monia etuja, mukaan lukien pääsyn monien TV-ohjelmien ja elokuvien ilmaiseen suoratoistoon Amazon Prime Video -palvelusta.

Mikä on Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video, aiemmin nimeltään Amazon On Demand tai Amazon Instant Video, on suoratoisto- ja latauspalvelu televisioille ja elokuville. Sitä voidaan käyttää millä tahansa laitteella Amazon Prime Video -sovelluksen avulla (sovellus voi olla esiasennettu tai lisätty laitteen sovelluskaupasta). Yhteensopivia laitteita ovat Roku, Amazon Fire TV, Echo Show, Apple TV, Chromecast, PC:t, iOS- ja Android-älypuhelimet, tietyt pelikonsolit ja useimmat älytelevisiot. Jos sinulla on Amazon Prime -tili, voit avata Prime Video -sovelluksen millä tahansa laitteella, johon se on asennettu, ja katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia.

Katso ilmaiseksi Amazon Prime -jäsenyyden avulla

Kun napautat tai napsautat Ilmainen minulle kuvake Prime Videon kotisivulla, se luettelee kaikki TV-ohjelmat ja videot eri luokissa, joita voit katsoa ilman lisäkustannuksia. Amazon Prime -jäsenyyden ansiosta yli 5 000 tyypillisesti vuokrattavaa peliä voidaan suoratoistaa välittömästi ilmaiseksi mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen, johon on asennettu Amazon Prime Video -sovellus. Vaikka ilmaiset suoratoistooikeudet sisältävät kaikki Amazonin alkuperäiset TV-ohjelmat ja elokuvat, muut TV-ohjelmat ja elokuvat eivät ole uusimpia. Selaa vain valikoimaa, valitse elokuva tai ohjelma ja aloita katselu. Jotkut nimikkeet, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi suoratoistoon Prime-tilillä, ovat (Originals) Ihana rouva Maisel punkki Mies korkeassa linnassa Bosch Hanna Jack Ryan pojat, (elokuvat) Hiljainen paikka luminen Isot sairaat ja Logan Lucky

Siellä on myös erittäin laaja valikoima TV-ohjelmia ja videoita, joita voit vuokrata tai ostaa. Ostettuja elokuvia ja TV-ohjelmia voidaan suoratoistaa, ja jotkut voidaan ladata ja tallentaa myöhempää offline-katselua varten. Vuokra- ja ostohinnat vaihtelevat. Yhteensopivia ladattavia laitteita ovat:

 • Fire-tabletit (paitsi Kindle Fire 1. sukupolvi).
 • Android-puhelimet ja tabletit.
 • iOS-laitteet.

Tässä on ohjeet Prime Video -nimikkeiden lataamiseen Prime Video -sovelluksella yhteensopivalla laitteella:

 1. Yhdistä laite Wi-Fi- tai langattomaan verkkoon.
 2. Etsi Prime Video -ohjelma tai elokuva, jonka haluat ladata.
 3. Napauta Ladata tai Katso offline-tilassa FireTV:ssä tai alanuoli kysyy.

Voit myös järjestää ja tallentaa suosikkiohjelmasi ja elokuvasi online-kirjastoon. Löydä se valitsemalla Tavarani -välilehti sovelluksessa.

 

Kolmannen osapuolen sovellukset, joista sinun on maksettava

Amazon Prime -videoon keskittyvän sisällön lisäksi saatavilla on valikoima kolmannen osapuolen sovelluksia. Löydät suoratoistoversiot HBO:sta, Starzista, Cinemaxista, Showtimesta, Paramount+:sta (entinen CBS All Access), NickHitsistä, Shudderista, Sundance Nowista ja muista, jotka tarjoavat entistä enemmän sisältöä. Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen tilaussovellusten sisältöä, rekisteröidy ja maksa tarvittavat lisämaksut erikseen. Jotkut sovellukset voivat tarjota 7 päivän (tai pidemmän) ilmaisen kokeilujakson.

 

Voit myös suoratoistaa musiikkia ilmaiseksi

Sen lisäksi, että pääset käyttämään monia ilmaisia ​​​​TV-ohjelmia ja elokuvia Amazon Prime Videossa, toinen Amazon Primen etu on, että voit käyttää noin 5 miljoonaa ilmaista kappaletta Amazon Musicissa. Jos haluat enemmän, Amazon Prime -jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen 20 miljoonan kappaleen täydestä pääsystä Amazon Music Unlimited -palvelussa. Amazon Music Unlimited -valintoja voidaan toistaa kaikilla Echo-älykaiuttimilla, joissa on Alexa-äänikomennoilla ohjattu toisto.

 

Mikä on Amazon Prime?

Rekisteröidy Amazon Prime -jäsenyyteen saadaksesi pääsyn kaikkeen musiikin katseluun ja kuunteluun. Amazon Prime -jäsenyyden tärkein etu 119,00 dollaria vuodessa (tai 12,99 dollaria kuukaudessa) on ilmainen kahden päivän toimitus Amazonissa myytäville kelvollisille tuotteille ja tuotteille, joiden postinumero on voimassa. Amazon Prime tarjoaa ilmaisen kahden päivän toimituksen Prime-toimitukseen merkityille tuoteostoille, vaikka ostojen kokonaissumma olisi alle 25 dollaria. Ilman Prime-jäsenyyttä asiakkaat saavat ilmaisen normaalitoimituksen yli 25 dollarin ostoksille. Muita Amazon Prime -toimituksen etuja ovat mm. :

 • Ilmainen toimitus julkaisupäivänä: Ennakkotilaa uusi tuote ja saat sen virallisena julkaisupäivänä.
 • Esittele nyt: Ilmainen toimitus kahden tunnin sisällä tai vähemmän tai tietty toimitusaika valittuihin paikkoihin.
 • Amazon Locker Hubin tallennustila: Sinun ei tarvitse vastaanottaa Amazon-tuotteita kotiin. Sen sijaan lähetä tuotteet Amazonin viralliseen kolmannen osapuolen varastoon, josta voit noutaa ostoksesi.

Ilmaisen alennettujen toimitusten ja Prime Videon ja musiikin käytön lisäksi Amazon Prime -jäsenyydellä on muitakin etuja, joita kannattaa harkita. Jos pidät ostoksista Amazonissa ja olet kiinnostunut ilmaisesta ja nopeasta toimituksesta, ilmaiset suoratoistovideot ja musiikki voivat olla ylimääräinen kannustin, jota tarvitset Amazon Prime -palvelun kokeilemiseen.

 

Mikä on Amazon Prime Student?

Amazon Prime Student on opiskelijoille tehty ohjelma. Ensinnäkin Prime Student -jäsenet saavat kuuden kuukauden kokeilujakson, joka sisältää:

 • Ilmainen toimitus kahden päivän sisällä.
 • Prime-elokuvien ja TV-ohjelmien rajoittamaton suoratoisto.
 • Rajoittamaton tallennustila Amazon Photosin avulla.
 • Kuukausittainen ilmainen pelisisältö sekä Twitch-tilaus.
 • Muut tarjoukset.

Kuuden kuukauden kokeilujakson päätyttyä Amazon Prime Student -jäsenet voivat saada 50 prosentin alennuksen Amazon Primesta (59,00 dollaria vuodessa tai 6,49 dollaria kuukaudessa), mukaan lukien pääsyn muihin Prime-etuihin.

 

Muita suoratoistovaihtoehtoja

Vaikka Amazon Prime tarjoaa rajattomasti tiettyjen elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoa, Netflix, Hulu ja Disney+ ovat muita mahdollisia vaihtoehtoja. Ne kaikki tarjoavat alkuperäistä sisältöä ja suuren kirjaston elokuvia ja TV-ohjelmia. Amazon Prime Video ja Netflix tarjoavat yhä enemmän alkuperäisiä ohjelmia ja elokuvia 4K- ja HDR-muodossa.

Por Markus