GettyImages 187254774 58955aa33df78caebc5cf997 scaled

Mitä tietää

  • Kopioida ja Tarttua kuva sinisestä valintamerkistä Twitter-taustallasi. Varmista, että valintamerkki on nimesi vieressä.
  • Vahvistettu Twitter-tili on hyödyllinen ihmisille tai yrityksille, jotka haluavat näyttää laillisilta.
  • Jos päätät hakkeroida tilisi, muista, että Twitter voi jäädyttää tai estää sinut alustalta.

Tämä artikkeli tarjoaa hakkeroinnin, jolla Twitter-tilisi näyttää vahvistetulta. Siinä kuvataan myös todellinen varmennusprosessi sekä hakkeroinnin käytön riskit ja edut.

Hanki vahvistus Twitterissä hakkeroinnin avulla

Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää sinisen valintamerkin kuva Twitter-profiilisivusi taustalle. On verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kuvia, joissa on sininen valintamerkki, kuten ne, joita todelliset Twitter-työntekijät käyttävät. Varmista, että sininen valintamerkki on nimesi vieressä, jotta profiilisi näkyy laillisena julkisesti.

Twitterin vahvistusprosessi

Twitterissä vahvistuksen saamiseksi sinun ei tarvitse tehdä erityistä pyyntöä. Twitterin työntekijät selailevat säännöllisesti Twitter-tilejä löytääkseen tilejä, jotka voivat olla vaarassa joutua identiteettivarkauksiin tai toisena henkilönä esiintymisen vaarana. Sitten Twitter tekee henkilökohtaisen päätöksen, antaako näille tileille vahvistetun sinisen shekin. Kuten Twitterin ohjekeskuksessa todetaan, Twitter yleensä vahvistaa vain korkea-arvoisten henkilöiden tilit liike-elämän, politiikan, muodin, taiteen, musiikin, hallinnon, näyttelemisen, mainonnan ja muilla aloilla. Twitter on nimenomaisesti ilmoittanut, että se ei hyväksy suuren yleisön vahvistuspyyntöjä.

Twitter-vahvistuksen edut

Vahvistetun Twitter-tilin omistaminen voi olla erittäin arvokasta yrityksille, jotka haluavat näyttää laillisilta ulkomaailmalle. Joskus muusikot, taiteilijat, näyttelijät, kirjailijat, toimittajat ja muut tärkeät henkilöt haluavat myös vahvistetun Twitter-tilin. Pohjimmiltaan vahvistettu Twitter-tili vakuuttaa yleisölle, että olet se, joka väität olevasi, ja tili sisältää pienen sinisen valintamerkin, joka näyttää tämän vahvistuksen maailmalle.

Tilisi hakkeroinnin riskit

Jos päätät murtautua tilillesi ja käyttää sinistä rastia, sinun tulee olla tietoinen siitä, että Twitter voi päättää jäädyttää tilisi ja estää sinut alustalta. Henkilöt voidaan myös kieltää, jos he päättävät väärinkäyttää Twitter-palkintoja, kuten kuuluisaa sinistä valintamerkkiä. Kuvien virheellinen käyttö, joka saa vaikutelman siltä, ​​että joku olisi sidoksissa Twitteriin, rikkoo palveluehtoja. Yrittäjien tulee olla erityisen varovaisia ​​käyttäessään tätä hakkeria. Jos Twitter-seuraajasi huomaavat, että tiliäsi ei ole laillisesti vahvistettu, saatat menettää asiakkaidesi tai faniesi luottamuksen.

Por Markus