workspace1 759a5789ac224c189917dfafc4d1a931

Google on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​tarjota lisätietoturvaominaisuuksia ja yhteispalveluvaihtoehtoja Google Meetin käyttäjille ja järjestelmänvalvojille. Useat näistä suojausvaihtoehdoista ovat Google Workspace Education -asiakkaiden saatavilla, mutta Google haluaa tuoda ne useammille Google Meetin käyttäjille. Näiden muutosten odotetaan edistävän kokousten tuottavuutta, vähentävän häiriötekijöitä ja vähentävän isäntien moderointityötä. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole saatavilla kaikille Workspace-tileille. Virallinen Workspace Updates -ilmoitus sisältää täydellisen luettelon siitä, mitä sisältyy ja mitä ei.

Isännät voivat lisätä kokoukseen jopa 25 isännöitsijää ja päättää, antavatko isännöitsijöille erilaisia ​​isäntätarkistuksia. Sekä isännät että apuisännät, joille on myönnetty käyttöoikeus, voivat myös paremmin valvoa kokouksia Isäntähallinta-vaihtoehdolla. Tämän avulla voit rajoittaa, ketkä voivat liittyä, jakaa näytön ja lähettää chat-viestejä sekä mykistää kaikki tai lopettaa keskustelun kaikilta osallistujilta.

Google Workspacen isäntähallinta

Ihmiset-paneeli saa myös päivityksen, jonka avulla isäntä (ja apuisäntä, jos se on sallittu) voi etsiä tiettyjä kokouksen osallistujia. Tämän pitäisi helpottaa tietyn käyttäjän löytämistä, jotta hänelle voidaan antaa yhteispalveluoikeudet, mykistää heidät tai potkaista heidät ulos, jos he aiheuttavat ongelmia. Näiden uusien Google Meet -ominaisuuksien asteittainen käyttöönotto alkaa maanantaina, ja Google odottaa valmistuvan jopa 15 päivän kuluessa. Tulevina viikkoina järjestelmänvalvojille julkaistaan ​​myös Workspace Updates -blogiviesti, jossa kuvataan uusia isäntähallinta-asetuksia.

Por Markus