GettyImages 1055498528 5bff5af046e0fb0026ecbeb5 scaled

Mitä tietää

 • Asenna emulaattori, kuten Bluestacks, Maciin. Aloita Google Chrome selain. Valitse kolme pystysuoraa pistettä kuvake.
 • Valitse Auttaa > Tietoja Google Chromesta. Jos päivitys on saatavilla, Chrome lataa ja asentaa sen.
 • Valita Uudelleenkäynnistää ottaaksesi päivityksen käyttöön. Olet rajoitettu median lähettämiseen. Et voi määrittää Google Home -laitteita Chromesta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää Google Home -sovellusta Macissa. Sovellus on suunniteltu toimimaan vain iOS- ja Android-laitteiden kanssa, mutta voit saada osan Google Home -sovelluksen toiminnoista Macistasi, jos asennat emulaattorin, kuten Bluestacksin.

Google Chromen käyttö Google Homelle

Kun olet asentanut emulaattorin, Google Chrome antaa sinun käyttää joitain Google Home -sovelluksen toimintoja Macissa, mutta se rajoittuu vain median lähettämiseen. Ennen kuin voit tehdä tämän, varmista, että Google Chrome on päivitetty uusimpaan versioon.

 1. Käynnistä Google Chrome -selain.

 2. Klikkaa kolme pystysuoraa pistettä valikkokuvake oikeassa yläkulmassa.

 3. Valita Auttaanapsauta sitten Tietoja Google Chromesta. Voit myös päästä näihin asetuksiin kirjoittamalla chrome://settings/help URL-/hakupalkissa.

 4. Varmista, että selaimesi on päivitetty. Jos päivitys on saatavilla, Chrome lataa ja asentaa päivityksen automaattisesti.

  Google Chromen asetussivu

 5. Kun Chrome on päivitetty, napsauta Uudelleenkäynnistää ottaaksesi päivityksen käyttöön.

 6. Kun olet vahvistanut, että Chrome on päivitetty, voit jatkaa suoratoistoa mille tahansa Google Home- tai Chromecast-laitteellesi.

Et voi määrittää Google Home -laitteita Chromesta. Tämä toiminto toimii vain, kun käytät Google Home -sovellusta Android- tai iOS-laitteillasi tai sopivaa Mac-emulaattoria.

Käytä Google Home -sovellusta Macissa Android-emulaattorin kautta

Koska Google Home -sovellusta tuetaan vain Android- ja iOS-laitteissa, sinun on asennettava emulaattori, jotta voit käyttää Android-käyttöjärjestelmää macOS-laitteellasi. Android-emulaattoreita on useita, joten se riippuu mieltymyksistä ja Macissasi käytettävissä olevista resursseista. Yksi tunnetuista emulaattoreista, Bluestacks, antaa sinun asentaa ja käyttää erilaisia ​​Android-sovelluksia, mukaan lukien Google Home -sovellus.

Erot Android- tai iOS-laitteen käyttöön

Yleisesti ottaen toiminnallisuus on suurelta osin sama; Kun olet asentanut emulaattorin, voit saavuttaa samat tulokset kuin käytännössä, jos Android on käynnissä Macissasi. Emulaattorin asentaminen vaatii kuitenkin lisätyötä, mikä tekee koko asennusprosessista hieman monimutkaisemman.

FAQ

 • Voinko käyttää Chromecastia Macistani?

  Kyllä, voit käyttää Chromecastia Macista. Lisäksi Lomake Chrome-selaimen ominaisuus, Netflixin, Hulun ja YouTuben kaltaisissa sovelluksissa on sisäänrakennettu Chromecast. Etsi suoratoistokuvake ja valitse yhdistetty Google Home -kaiutin tai muu laite, jossa on sisäänrakennettu Chromecast, jotta voit suoratoistaa mediaa Macistasi.

 • Kuinka suoratoistan Spotifyn Macistani Google Home -sovellukseen?

  MacOS Spotify -sovellus on Chromecastin sisäänrakennettu ohjelma. Käytä sovelluksen suoratoistokuvaketta Chromecast Spotifyyn Macista yhdistettyyn Google Home -kaiuttimeen.

Por Markus