funimation now what it is and how to watch anime on it cf5be0c676404d3cb3811b72688b1f78

FunimationNow (alias Funimation Now) on online-videoiden suoratoistopalvelu, joka keskittyy yksinomaan Funimationin julkaisemiin jälkiäänityksiin ja subioituihin animesarjoihin.

Mikä FunimationNow on?

Funimation on yksi Pohjois-Amerikan animelevityksen merkittävimmistä yrityksistä, ja se on ollut olemassa animebuumin alusta vuonna 1994. Yhtiö vastaa suosittujen animesarjojen, kuten Dragon Ball Z ja Fairy Tail, kotimaan julkaisusta ja tuottaa sekä englanninkieliset tekstitykset että jälkiäänitykset ominaisuuksista. Suoratoistopalvelu on saatavilla sekä ilmaisella että maksullisella tilausmallilla, ja sen sisältöä voi katsella Funimationin virallisen verkkosivuston tai minkä tahansa FunimationNow-sovelluksen kautta. Subbed on ilmaus, jota käytetään kuvaamaan elokuvia tai TV-sarjoja, jotka sisältävät äänen alkuperäisellä kielellä käännetyillä tekstityksillä, kun taas jälkiäänitetty viittaa julkaisuun, jossa kaikki ääni on nauhoitettu uudelleen toisella kielellä. FunimationNow julkistettiin vuonna 2016. Se noudattaa lähes identtistä liiketoimintamallia muiden suoratoistopalvelujen, kuten Netflixin ja Disney+:n kanssa, jossa käyttäjät voivat rekisteröityä ja sitten suoratoistaa videosisältöä pyynnöstä älypuhelimista, tableteista, videopelikonsoleista, älytelevisioista ja tietokoneista. .

Onko FunimationNow ilmainen?

Anime-suoratoistopalvelulla FunimationNow on neljä jäsenyyttä erilaisilla eduilla käyttäjille Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

 • Vapaa: Voi suoratoistaa videomainoksen sisältöä.
 • Premium: Voi suoratoistaa sisältöä ilman mainoksia. Tukee jopa kahta laitetta. Maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa tai 59,99 dollaria vuodessa.
 • Premium Plus: voi suoratoistaa ja ladata sisältöä ilman mainoksia jopa viidelle laitteelle. Maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa tai 79,99 dollaria vuodessa.
 • Premium Plus Ultra: Maksaa 99 dollaria vuodessa ja tarjoaa kaikki Premium Plus -jäsenyyden edut vuosilahjan, kahden maksullisen vuokrauksen lisäksi vuodessa ja ilmaisen toimituksen Funimation Shop -tuotteille.

Pohjois-Amerikan ulkopuolella FunimationNow tarjoaa vain ilmaisia ​​ja Premium-jäsenyysvaihtoehtoja. Premium-jäsenyys näillä alueilla vastaa North American Premium Plus -tasoa.

Missä FunimationNow on saatavilla?

FunimationNow on saatavilla Yhdysvaltojen, Kanadan, Iso-Britannian, Irlannin, Australian ja Uuden-Seelannin asukkaille.

Rekisteröidy FunimationNow-palveluun

Voit rekisteröityä FunimationNow-suoratoistopalveluihin mistä tahansa virallisista sovelluksista tai Funimation-verkkosivustolta. Prosessi on melko yksinkertainen ja samanlainen kuin kirjautuminen muihin verkkopalveluihin. Tältä näyttää rekisteröityminen FunimationNow-palveluun Funimation-verkkosivustolta.

 1. Avaa virallinen Funimation-sivusto suosikkiselaimellasi, kuten Edge, Chrome, Brave tai Firefox.

 2. Valitse Aloita ilmainen kokeilujaksoni.

 3. Jos haluat rekisteröityä mainoksettomaan maksulliseen sopimukseen seuraavalla sivulla, valitse Aloita ilmainen kokeilujaksoni. Jos haluat vain ilmaisen jäsenyyden mainoksilla, vieritä sivun alaosaan ja valitse Luo ilmainen tili.

 4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi asetuskenttiin ja valitse Hyppää kyytiin. Voit myös halutessasi kirjautua Facebookiin.

  Facebook-vaihtoehdon tiedetään olevan virheellinen, joten saatat joutua käyttämään sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi kirjautuaksesi sisään ja yhdistämään sitten Facebook-tilisi FunimationNow-tilisi luomisen jälkeen.

 5. FunimationNow-tilisi luodaan nyt. Voit aloittaa animen katselun välittömästi verkkosivustolla tai kirjautua mihin tahansa FunimationNow-sovellukseen katsoaksesi sisältöä toisella laitteella.

Mikä Funimation-anime on FunimationNow-palvelussa?

FunimationNow tarjoaa laajan valikoiman jälkiäänitettyjä ja subioituja animesarjoja, elokuvia ja erikoistarjouksia, jotka voidaan suoratoistaa tai ladata jäsentyypistäsi riippuen. Jotkut suosituimmista katsottavissa olevista animeista ovat Dragon Ball Z, Fairy Tail, My Hero Academia ja Dr. Kivi. Monet uudet ohjelmat päivitetään uusilla jaksoilla viikon sisällä esittelystä Japanissa.

Mistä voin katsoa FunimationNow’n?

FunimationNow-ohjelmaa voidaan katsella millä tahansa tietokoneen tai kannettavan tietokoneen verkkoselaimella ja yhdellä monista sovelluksista. FunimationNow-sovellukset ovat saatavilla iOS-, Android-, Windows-, Android TV-, Amazon Fire TV-, Amazon Kindle-, Xbox One-, Chromecast- ja Samsung-älytelevisioissa.

Mitä Internet-nopeutta FunimationNow vaatii?

Jos voit katsoa videoita muissa vastaavissa palveluissa, kuten YouTubessa tai Netflixissä, ilman ongelmia, voit todennäköisesti katsoa videoita FunimationNow-palvelussa.

Yleissääntönä on, että 720p-videoiden katseluun suositellaan vähintään 2500 kbps (2,5 Mbps) Internet-nopeutta, kun taas 1080p HD -videon laadulle suositellaan 4000 kbps (4 Mbps). Jos päätät ladata animen sovelluksen kautta, Internet-nopeus ei vaikuta videon laatuun ollenkaan, mutta oikeiden tiedostojen lataamiseen kuluva aika voi vaihdella suuresti.

Onko Funimation-sovellus sen arvoinen?

FunimationNow on tutustumisen arvoinen Funimation-animesarjojen ystäville, mutta on tärkeää ymmärtää, että kaikki suuret animesarjat ja elokuvat eivät ole tällä alustalla.

Muiden yritysten, kuten Pokemonin, Sailor Moonin ja Naruton, julkaisemia animea ei voi katsella FunimationNow-palvelussa. Katsoaksesi niitä, sinun on suoratoistettava ne Hulun, Crunchyrollin tai Netflixin kautta tai ostettava ne suoraan digitaaliselta jälleenmyyjältä, kuten iTunesista tai Microsoft Storesta.

FunimationNow-vaihtoehdot

Tällä hetkellä kuluttajien saatavilla on useita anime-suoratoistopalveluita, joista Crunchyroll on suurin. Tässä palvelussa on ilmainen katselumahdollisuus maksullisen jäsenyyden lisäksi, ja se tarjoaa aivan valtavan valikoiman animea useissa genreissä. Itse asiassa toinen korkealaatuinen suoratoistovaihtoehto animefaneille on Netflix, jolla on yksinoikeus suoratoistoon useisiin animesarjoihin ja joka jopa tuottaa niistä omia englanninkielisiä versioita. Klassisia ja moderneja amerikkalaisia ​​sarjakuvia etsivien kannattaa katsoa DC Universe ja Disney+, joista molemmista löytyy laaja valikoima sarjoja ja elokuvia lapsille ja aikuisille.

Por Markus