1LW4048042 HeroSquare 69d38292f564437a90adc8cddca3ab59

Fitbit Versa

Mitä me pidämme?

 • Ohut ja mukava muotoilu
 • Erittäin tehokas kunto- ja terveysseuranta
 • Vahva akunkesto
 • Houkuttelevat kellotaulut
 • Houkutteleva hinta

Mistä emme pidä

 • tylsä ​​muotoilu
 • Näyttö näyttää pieneltä paksulla kehyksellä
 • Ei sisäänrakennettua NFC:tä tai GPS:ää
 • Hankala latausasema
 • Rajoitettu sovellustuki

Fitbit Versa ei voita kauneuskilpailuja, mutta se ylittää peruskuntomittarit ilman kalliimpien älykellojen kiiltoa ja loistoa.

4

Fitbit Versa

Fitbit Versa

tässä artikkelissa

Ostimme Fitbit Versan, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Fitbit Versa tuntuu pysähdyspaikalta maailman halpojen, yksinkertaisten kuntobändien ja markkinoiden kestävien ja kalliimpien älykellojen välillä. Älykellona pidetty se pystyy käsittelemään joitain samoja ydinominaisuuksia kuin Apple Watch tai Wear OS -laite, mutta Versan tyyli ja muoto tuntuvat tuntemattomilta siinä maailmassa. Lopputulos on ihanteellinen keskitie näiden kahden välillä. Se ei ole täydellinen laite, mutta Fitbit Versa on tarpeeksi toimiva korvaamaan monien käyttäjien älykellot, ja se on tyylikäs ja hyödyllinen kuntokumppani.

Fitbit Versa

Muotoilu ja mukavuus: funktio muodon edelle

Fitbit Versassa ei ole joidenkin älykellojen ensiluokkaista houkuttelevuutta, mutta selvästikään sillä ei ole myöskään massoja. Se on ohuempi kuin Samsungin Galaxy Watch ja jopa Applen hienostunut Apple Watch Series 4, ja lisäksi se on uskomattoman kevyt. Toisin sanoen se on kuntobändi, jonka saatat pukea päähän ja jopa unohtaa sen olevan olemassa. Se on todella hyvä asia, jos treenaat tai olet aktiivinen koko päivän, ja se tekee Versasta yhden parhaista kelloista unimittarin käyttämiseen. Se on kuitenkin vähemmän houkutteleva, jos etsit muotiasustetta. Fitbit Versa on riittävän toimiva, mutta se ei todellakaan ole näyttävä. Siinä on pyöristetty neliön muotoinen kotelo ja harjattu alumiininen takaosa näyttää vähän muovilta miltä tahansa etäisyydeltä. Edessä Versassa on valtava kehys itse kosketusnäytön ympärillä, joka tuntuu melko pieneltä tässä kehyksessä. Näytön alla oleva Fitbit-logo heikentää myös kellon visuaalista viehätystä.

Se on ohuempi kuin Samsungin Galaxy Watch ja jopa Applen hienostunut Apple Watch Series 4, ja lisäksi se on uskomattoman kevyt. Toisin sanoen se on kuntobändi, jonka saatat pukea päähän ja jopa unohtaa sen olevan olemassa. Kosketa näyttöä navigoidaksesi, mutta Fitbit Versassa on myös kolme fyysistä painikkeita, joihin voit luottaa. Vasen painike toimii paluupainikkeena. Kun pidät sitä painettuna, pääset nopeasti käsiksi musiikkisäätimiin ja pika-asetuksiin ilmoitusten kytkemiseksi päälle/pois ja näytön automaattiseen herättämiseen. Nämä ovat ihanteellisia vaihtoehtoja sammuttaaksesi juuri ennen nukkumaanmenoa yöksi, varsinkin jos haluat pitää Versaa yllä seurataksesi untasi. Samaan aikaan oikea yläpainike tarjoaa nopean pääsyn harjoituksiin ja oikea alapainike herättää hälytyksiä. Vakioversassa on vakiokumi-/urheilunauha sekä pienissä että suurissa vaihtoehdoissa, vaikka kalliimmassa Versa Special Edition -mallissa on myös kudottu nauha. Voit ostaa monia virallisia ja kolmannen osapuolen bändejä, joita on monenlaisia ​​tyylejä ja värejä. Nastajärjestelmä nauhojen irrottamiseen ei ole yhtä helppoa kuin Apple Watchissa, mutta pienen viulun jälkeen saimme nauhat irti.

Fitbit Versa

Asennusprosessi: se ei ole ongelma

Fitbit Versa voidaan asentaa mobiililaitteella, olipa se sitten iPhone, Android-puhelin, Windows Phone tai Windows- tai Mac-tietokonesovelluksen kautta. Asensimme omamme alun perin iPhonella ja myöhemmin käytimme sitä Android-puhelimen kanssa. Se oli pala kakkua kaikkialla. Lataa vain sovellus, noudata ohjeita ja koko pariliitos- ja asennusprosessin ei tulisi kestää yhteensä muutama minuutti.

Suorituskyky: Riittävästi tehoa

Fitbit Versa käyttää omaa prosessoriaan suorittamaan lopulta melko yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia ​​​​tehtäviään. Versassa ei ole nopeinta käyttöliittymää, jonka olemme nähneet puettavassa laitteessa, hitaat siirtymät valikkojen välillä, mutta se ei estä meitä käyttämästä kelloa päivittäin. Tätä ei ole tarkoitettu huippuluokan laitteeksi, ja Versassa on tarpeeksi tehoa työn suorittamiseen.

Fitbit Versa

Akku: rakennettu kestämään

Apple Watch Series 4:ään verrattuna Fitbit Versalla on ehdottomasti etulyöntiasema akkuosastolla. Testauksessamme saimme neljä täyttä päivää käyttöaikaa yhdellä latauksella päivittäisessä käytössä, mukaan lukien musiikin kuuntelu Bluetooth-kuulokkeilla, kävelyjen ja juoksujen seuranta sekä ilmoitustemme ja ajan tarkistaminen puolisäännöllisesti. Se sopii hyvin Fitbitin omaan arvioon, vaikka saatat nähdä hieman enemmän tai vähemmän akun kestoa riippuen siitä, kuinka paljon käytät sovelluksia ja näyttöä. Versassa on pieni telakka, joka kiinnittyy kellon sivuihin ja pitää Versan takaosan tiukasti kiinni lataussolmuissa. Se on kuitenkin kömpelö, koska telakka on erittäin kevyt ja kellon jäykät hihnat tarkoittavat, että telakka ei voi istua yöpöydälläsi tai työpöydälläsi. Se on ärsyttävää.

Fitbit Versa

Ohjelmisto ja tärkeimmät ominaisuudet: Täyttää useimmat perusvaatimukset

Fitbit Versa noudattaa kaikkia älykellon kolmea tärkeintä perusasiaa: se kertoo ajan tarkasti ja tyylikkäästi, se lähettää ilmoituksia pariksi liitetyltä puhelimeltasi ja seuraa kuntoasi. Fitbitin mobiilisovellus tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan kasvoja, ja vaikka pieni neliönmuotoinen näyttö tuntuu hieman ahtaalta, ladattavissa on runsaasti värikkäitä ja ainutlaatuisia vaihtoehtoja.

Fitbit Versa täyttää kaikki älykellon kolme tärkeintä perusasiaa: se voi lukea ajan tarkasti ja tyylikkäästi, se lähettää ilmoituksia pariksi liitetyltä puhelimeltasi ja se seuraa kuntoasi. Kun on kyse sovellusilmoitusten työntämisestä ranteeseesi, Fitbit Versa voi myös tehdä sen. Käyttöliittymä ei näytä paljon esimerkiksi Gmailista tulevia esimerkkisähköpostihälytyksiä, mutta sinun pitäisi nähdä tarpeeksi, jotta tiedät, tartutko puhelimeen vai ei. Kaikkia ilmoituksiasi ei kuitenkaan välttämättä vastaanoteta. Emme voineet saada Slack-ilmoituksia, kun Versa yhdistettiin iPhone XS Maxiin, mutta se toimi hyvin Androidilla Samsung Galaxy S10:n kanssa. Tietenkin kunto- ja terveysvaihtoehdot ovat minkä tahansa Fitbit-laitteen leipä ja voita. Ei ole yllättävää, että Versa tekee erinomaista työtä kautta linjan. Se seuraa askeleitasi ja juoksuasi, on vesitiivis 50 metriin asti ja rakennettu uintiseurantaan. Se pystyy käsittelemään myös polkupyöriä, painoja, juoksumattoja, intervalliharjoituksia ja paljon muuta. Fitbit Versassa ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua GPS:ää, joten joudut pärjäämään ilman parannettuja etäisyyskarttoja, jos sinulla ei ole puhelinta käsillä. Onneksi, jos puhelimesi on kätevä, Fitbit-sovellus voi käyttää laitteen omaa GPS:ää tiedon keräämiseen. Sen takana on sykemittari, ja Versa voi seurata unirytmiäsi ja hajottaa eri vaiheita, jos sitä käytetään yön yli. Sovelluksen avulla voit myös seurata naisten kunto-, ruoka- ja terveystarpeita. Näiden elementtien lisäksi Fitbit Versassa on useita muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten hälytyksiä asettaminen ja paikallisesti tallennetun musiikin toistaminen. Tavallisessa Versassa ei ole NFC-sirua mobiilimaksamiseen, vaikka kalliimmassa Special Edition -mallissa on.

Kunto- ja terveysominaisuudet ovat jokaisen Fitbit-laitteen perusta. Ei ole yllättävää, että Versa tekee erinomaista työtä kautta linjan. Versassa ei myöskään ole ääniavustajaa, kuten Siri, Bixby tai Google Assistant, ja sovellusekosysteemi on melko puutteellinen. Siinä on kuitenkin joitain muita kuntoilusovelluksia laajentaakseen sen sisäänrakennettuja ominaisuuksia, sekä suoratoistomusiikkisovellukset, kuten Pandora ja Deezer, sekä kourallinen suosituimpia uutissovelluksia. Siinä on jopa sovellus Starbucks-kortille. Mutta houkuttelevia tai huomiota herättäviä sovelluksia ei ole niin paljon kuin Apple Watchissa tai Wear OS -kelloissa.

Hinta: Hinta on oikea!

Hinta on se, missä Fitbit Versa todella erottaa itsensä pakkauksesta. 180 dollarilla se on alle puolet Apple Watch Series 4:n hinnasta ja silti tyypillisesti vähemmän kuin aiemmat Apple Watch -mallit. Se on myös paljon halvempi kuin Samsung Galaxy Watch ja useimmat nykyiset Wear OS -kellomallit. Kuten mainittiin, se ei ole niin tyylikäs kuin monet muut älykellot ja siitä puuttuu muutamia ominaisuuksia, mutta hinta-käyttösuhde on kohdallaan. Fitbit Versa Special Edition -mallin vähittäismyyntihinta on 210 dollaria, ja siinä on yksi keskeinen ominaisuus: NFC-siru maksaaksesi POS-päätteissä kellollasi. Sen mukana tulee myös toinen kudottu kellon ranneke, mutta koska rannekkeet myydään erikseen ja vaihtoehtoja on runsaasti, päätöksen on todellakin jäätävä siihen, ajatteletko koskaan mobiilimaksamista ranteeltasi.

Se ei ole niin tyylikäs kuin monet muut älykellot ja siitä puuttuu muutamia ominaisuuksia, mutta hinta-käyttösuhde on täydellinen. Saatavilla on myös uudempi Fitbit Versa Lite -malli, jonka vähittäismyyntihinta on 160 dollaria ja joka leikkaa oikealta painikkeet pois, sekä muutamia keskeisiä ominaisuuksia, kuten laivalla oleva musiikki, korkeusmittari sekä kierros- ja kaloriseuranta uinnin aikana.

Fitbit Versa vs Apple Watch Series 4

Versa ja Apple Watch Series 4 eivät ole täsmälleen samalla tasolla, mutta iPhone-käyttäjille ne toimivat älykellojen spektrin vastakkaisina päinä. Fitbit Versa on tämän spektrin alapäässä ja tarjoaa melko suoraviivaisen, järjettömän lähestymistavan puettavalle laitteelle. Se ei ole kovin tyylikäs, mutta se on ohut, mukava ja ihanteellinen kuntoiluun, mutta silti siinä on houkuttelevat valitsimet jokapäiväiseen käyttöön. Versassa ei kuitenkaan ole omaa GPS-, NFC-sirua ja ääniavustajaa. Toisaalta kalliissa ja ensiluokkaisessa Apple Watch Series 4:ssä on kaikki tämä ja paljon muuta. Se on vankka, sulavalinjainen ja tyylikäs vaihtoehto, jossa on suurempi, terävämpi näyttö, paljon sujuvampi käyttöliittymä ja pääsy paljon laajempiin sovelluksiin. Apple Watch Series 4 alkaa kuitenkin 399 dollarista, mikä on yli kaksinkertainen Fitbit Versan hintaan. Kutsuisimme sitä paremmaksi yleiskelloksi kohtuullisella marginaalilla, mutta kaikki eivät halua tai tarvitse maksaa niin paljon puettavasta laitteesta.


Lopullinen tuomio

Sopii kuntoiluun ja säästää rahaa.Fitbit Versa ei ole sellainen kello, jota yhdistäisimme asuun, mutta se on sellainen älykello, jota käyttäisimme päivittäin kuntoilun ja elämäntapojen seurantaan. Se on ihanteellinen älykello aktiivisille käyttäjille, jotka eivät halua kuluttaa muutamaa sataa dollaria korkealaatuisemmasta, monipuolisemmasta kilpailijasta. Se sopii hyvin kuntoseurantaan, johon on lisätty joitain älykelloelementtejä.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Samsung Galaxy Fit
 • Samsung Galaxy Watch aktiivinen
 • Fitbit Versa 2

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Versa

 • Tuotteen merkki:

  Fitbit

 • UPC

  81613729025

 • Hinta

  199,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Huhtikuu 2018

 • Tuotteen mitat

  1,55 x 1,48 x 0,44 tuumaa.

 • Takuu

  1 vuosi

 • Alusta

  Fitbit

 • Varastointi

  4 gigatavua

 • Vedenkestävä

  Jopa 50m

Por Markus