disney plus 320f5531be55493b8296a0d9fcf87755

Mitä tietää

 • Tarvitset: 4K-television, 4K-suoratoistolaitteen, nopean internetyhteyden.
 • Aloitusnäytöstä: Vieritä alas esiteltyyn sisältöön > etsi Ultra HD ja HDR osio > valitse video.
 • Suodatin: Valitse suurennuslasi hakuvalikkoon > Elokuvat > valitse suodatinvaihtoehdot > UltraHD ja HDR.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit etsiä ja katsella 4K-videosisältöä Disney Plus -palvelussa.

Mitä tarvitset nähdäksesi Disney Plus 4K-laatuisena

Et voi vain suoratoistaa videota 4K- tai HDR-laadulla vanhalla suoratoistolaatikolla tai televisiolla. Jotta voit katsoa Disney Plusia 4K- ja muissa korkealaatuisissa muodoissa, tarvitset moderneja laitteita, jotka tarjoavat erityisiä ominaisuuksia ja yhteensopivuuden. 4K-sisällön saamiseksi Disney Plus -palvelusta tarvitset:

 • 4K televisio: 4K:lle suunnitellut televisiot ovat hyvin erityisiä; ne yleensä mainostavat 4K Ultra HD -resoluutiolla tai niiden resoluutio on 3840 x 2160 pikseliä tai suurempi.
 • 4K-suoratoistolaite: Kaikki suoratoistolaitteet eivät tue 4K-resoluutiota. Esimerkiksi 4. sukupolven Apple TV ei, mutta sen seuraaja – Apple TV 4K – tekee (ei yllättävää, nimen vuoksi).
 • Nopea internetyhteys: 4K-video vaatii paljon kaistanleveyttä. Vaikka Disney Plus ei anna erityisiä ohjeita 4K-suoratoistolle, odota, että tarvitset vähintään 25 Mbps Internet-yhteyden parhaan kokemuksen saavuttamiseksi. Saatat jopa haluta testata Internet-nopeutesi ennen kuin yrität katsoa 4K-sisältöä Disney Plus -palvelussa tai muussa palvelussa.

Etsi ja katso Disney Plus 4K -sisältöä

Jos nämä vaatimukset täyttyvät, voit etsiä ja katsella 4K-sisältöä Disney Plus -palvelussa seuraavasti.

Katso 4K-sisältöä Disney Plus -aloitusnäytöltä

Disney Plus tekee siitä todella helppoa löytää valikoima sen 4K Ultra HD -sisältöä: aloitusnäytössä on osio. Vieritä aloitusnäyttöä alaspäin muiden suositeltujen sisältökokoelmien ohi, kunnes löydät Ultra HD ja HDR osio. Kaikki sieltä löytyvä sisältö tarjoaa 4K-laatua ja aivan kuten muutkin huippuluokan vaihtoehdot.

Löydä Disney Plus 4K suodattamalla Elokuvat-osiosta

Aloitusnäytön osa sisältää kuitenkin vain pienen osan Disney Plusin 4K-videosta. Löydät kaiken selaamalla ja suodattamalla Disney Plus -kirjastoa. Näin:

 1. Napsauta tai napauta Etsiä valikko (joissain laitteissa se on vain suurennuslasi).

  Kuvakaappaus Disney Plus -sovelluksesta iPadissa

 2. Napsauta tai napauta Elokuvat.

  Kuvakaappaus Disney Plus -hakunäytöstä

 3. Napsauta tai napauta suodatinvaihtoehtoja (joissakin laitteissa tämä on avattava luettelo, joka on oletuksena Suositeltava) ja valitse Ultra HD ja HDR.

  Kuvakaappaus Disney Plus 4K -elokuvasuodattimesta

 4. Kaikessa nyt näytettävässä sisällössä on 4K-resoluutio.

Tarkista 4K- ja muiden toimintojen tiedot

Viimeisessä osiossa kuvattu suodatinvaihtoehto toimii vain 4K-elokuvien löytämisessä Disney Plus -palvelusta. Se ei auta sinua löytämään Dolby Vision- tai Dolby Atmos -sisältöä, ja kirjoittamishetkellä ei näytä siltä, ​​​​että Disney Plus -palvelussa olisi 4K-televisiota.

Kuvakaappaus kaikista Disney Plus -elokuvien ääni- ja videomuotovaihtoehdoista

Joten jos haluat tietää, mitä muita korkealaatuisia ääni- ja videovaihtoehtoja elokuvasta televisioon -ohjelma tarjoaa, sinun on napautettava merkintää ja tarkistettava tiedot. Jokaisen näytön yläreunassa, juuri luokituksen ja keston alapuolella, on lyhyt luettelo näistä vaihtoehdoista. Lehdistö Yksityiskohdat -välilehti ja vieritä alas kohtaan Saatavilla seuraavissa muodoissa: nähdäksesi koko luettelon.

Mikä on 4K ja tarjoaako Disney Plus 4K-sisältöä?

4K ei ole ainoa korkealaatuinen ääni- ja videomuoto, jota Disney Plus tukee. Disney Plusin tarjoamat ääni- ja videovaihtoehdot ovat:

Video

 • 4K Ultra HD
 • HD
 • Dolby Vision
 • HDR10

audio-

 • 5.1 surround-ääni
 • Dolby Atmos

Kuvakaappaus Disney Plus -sovelluksesta iPadissa

Kaikki Disney plus:n sisältö ei kuitenkaan tue kaikkia näitä formaatteja. Kirjoitushetkellä Disney Plus -palvelussa on suoratoistettavissa noin 100 elokuvaa korkealaatuisimmissa muodoissa: 4K Ultra HD ja HDR. Käytännössä kaikki palvelun sisältö suoratoistaa HD-laatuisena ja 5.1-surround-äänellä.

Por Markus