howtostreamcollegefootball 5b510c9446e0fb005be14bf3 scaled

Useimmat college-jalkapallopelit ovat saatavilla verkossa tavalla tai toisella, joten ei ole mitään syytä jättää väliin minuuttiakaan toiminnasta. Jos sinulla on voimassa oleva kaapeli- tai satelliittitilaus, voit helposti suoratoistaa pelejä tietokoneellesi, puhelimeesi tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen. Johdonleikkurit voivat katsoa myös suoratoistopalveluiden, kuten fuboTV:n ja Sling TV:n, kautta. Listaamme ne kaikki alla. Vieraile NCAA:n verkkosivustolla saadaksesi viimeisimmät tiedot aikatauluista ja paljon muuta.

Katso College Footballia verkossa kaapeli- tai satelliittitilauksella

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, voit todennäköisesti käyttää kyseisen palvelun kirjautumistietojasi suoratoistaaksesi yliopistojalkapalloa verkossa. Tätä varten sinun on tunnistettava verkko, joka omistaa suosikkijoukkueesi oikeudet, kuten CBS tai ABC. Sitten voit siirtyä kyseisen verkon verkkosivustolle tai ladata virallisen sovelluksen. Jos kaapeli- tai satelliittiliittymäsi tukee sitä, voit kirjautua sisään samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin TV-palveluntarjoajasi.

Monilla kaapelipalveluntarjoajilla on myös omat suoratoistosovelluksensa. Sen avulla voit katsoa suoria TV-lähetyksiä tai videoita on demand. Ne ovat hyödyllisiä, koska ne sisältävät kaikki peruskanavat sekä ESPN:n yhdessä sovelluksessa. Sinun tarvitsee vain ladata se ja kirjautua sisään. Tässä on luettelo suosituista sovelluksista kaapelipalveluntarjoajilta:

 • Cox Contour
 • Spektri
 • XFINITY Stream
 • SCALE Kaikkialla

Jos kaapelipalveluntarjoajaasi ei ole luettelossa, löydät todennäköisesti tietoja sovelluksesta sen viralliselta verkkosivustolta.

Suoratoistopalvelut virallisilla yliopistojalkapallolähetyksillä

Suoratoistopalvelut ovat edullisia vaihtoehtoja kaapelille, jotka tarjoavat saman peruspalvelun. Sen sijaan, että katselisit sisältöä televisiosta kaapeliyhteyden kautta, nämä palvelut antavat sinun käyttää nopeaa Internet-yhteyttä katsoaksesi suoraa televisiota tietokoneellasi, tabletillasi, puhelimellasi tai television suoratoistolaitteella. On olemassa monia suoratoistopalveluita, mutta nämä tarjoavat parhaan college-jalkapallokattavuuden:

 • DirecTV Now: Live a Little -peruspaketti sisältää ESPN:n, jolla on monien korkeakoulujen jalkapallopelien lähetysoikeudet. Jos haluat ESPNU:n, joka sisältää pelejä 14 eri yliopistojen jalkapallokonferenssista, sinun on kirjauduttava Just Right-, Go Big- tai Gotta Have It -suunnitelmaan. Jokainen tilaus sisältää myös Fox Sports 1:n, mutta vain Go Big- ja Gotta Have It -tilaukset sisältävät Fox Sports 2:n.
 • Sling TV: Sling Orange -tilaus sisältää kolme ESPN-kanavaa, Sling Blue -tilaus sisältää Fox Sportsin ja Sports Extra -lisäosassa on ESPNU. Osta Sling Orange + Blue ja ota mukaan Sports Extra -pakkaus saadaksesi parhaan peiton.
 • YouTube TV: Peruspaketti sisältää ESPN:n, ESPN2:n, ESPNU:n ja sekä FS1:n että FS2:n, mikä tekee tästä helpon tavan päästä useimpiin yliopistojen jalkapallostriimiin.
 • Hulu Live TV:llä: Hulun peruspaketissa on myös kaikki ESPN- ja Fox Sports -kanavat, joten se on hyvä valinta, jos olet jo tilannut palvelun.
 • fubo TV: Vaikka fubo TV:ssä on paljon urheilua, siinä ei ole ESPN:ää, joten jäät paitsi monista yliopistopeleistä. Se on silti hyvä valinta, jos suosikkijoukkueesi pelaa konferenssissa, jolla ei ole lähetyssopimusta ESPN:n kanssa. Peruspaketti sisältää Fox Sportsin, paikallisen Fox Sportsin, jos se on saatavilla alueellasi, PAC12 Networksin ja paljon muuta.

Etsi striimiä mihin tahansa College Football -konferenssiin

Yliopistojalkapallovirtojen löytäminen on monimutkainen tilanne, koska jokaisella konferenssilla on omat televisiotarjouksensa. Joten vaikka rekisteröityminen suoratoistopalveluun ESPN:n ja Fox Sportsin kautta on melko varma veto, on mahdollista, että suosikkijoukkueesi ei ole todellisuudessa kummassakaan. Tässä ovat verkot ja kaapelikanavat, joihin tarvitset pääsyn, jos haluat suoratoistaa korkeakoulujen jalkapallopelejä tietylle joukkueelle tai konferenssille:

 • American Athletic Conference: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, ABC
 • Atlantin rannikkokonferenssi: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, ABC
 • Iso 12: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, FCS, FS1, Regional Fox Sports, ABC, Fox
 • Big Ten: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, FCS, FS1, Regional Fox Sports, ABC, Fox
 • Yhdysvaltain konferenssi: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, FCS, FS1, Regional Fox Sports, ABC, Fox
 • Keski-Amerikan konferenssi: ESPN2, ESPN3, ESPNU
 • Mountain West -konferenssi: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU
 • Pac-12: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, FCS, FS1, Regional Fox Sports, ABC, Fox
 • SEC: ESPN2, ESPN3, ESPNU, CBS
 • Sun Belt -konferenssi: ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU

Koska FBS Independentsillä ei ole konferenssisopimuksia verkkojen kanssa, jokainen itsenäinen korkeakoulu tekee omat sopimuksensa televisiolähetysoikeuksista. Etsi Notre Dame -streameja NBC:stä, BYU-pelejä ESPN-kanavilla ja armeijan jalkapallopelejä CBS Sports Networkista.

Por Markus