Axiom Verge 2 73f3f6d8db42433a9359ff14da927fab

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Axiom Verge 2 tuntuu itsevarmemmalta kuin alkuperäinen peli, ja se sujuu sujuvammin tutkimisen ja toiminnan kanssa.
  • Siinä on kuitenkin kaikki alkuperäisen haasteet, ja sinun on hyvä seurata nuotteja pelatessasi.
  • Se julkaistiin yllättäen Nintendon lehdistötilaisuudessa 11. elokuuta, joten monet sen suurimmat fanit eivät ole vielä tajunneet sen ilmestymistä.
Paljon on jäljellä Axiom Verge 2 jota luulen arvostavan, varsinkin kun pelaan paljon videopelejä. Tällaisten pelien pelaajien nörttitermi on «Metroidvania», joka on tämän tietyn alalajin kahdesta tunnetuimmasta merkinnästä. Ne ovat tutkimiseen keskittyviä toimintaseikkailupelejä, joissa pääset hitaasti joka kolkkaan laajalla avoimella kartalla, joka on täynnä vaaroja ja aarteita. Aivan kuten edeltäjänsä, vuoden 2015 indie-megahitti Axiom Verge (jota sinun ei tarvitse pelata ensin)AV2 kallistuu lähemmäs metro Sitten –Vania. Olet usein yksin, yleensä ilman mahdollisuutta, ja sinulla on yleensä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, paitsi että sinulla ei ole aikaa kysyä niitä, koska lantioon asti outoiksi, vihaisiksi roboteiksi yhdessä vaiheessa. Se on vaikea, kyseenalaisen oikeudenmukainen kokemus, joka on kuitenkin hyvä viemään sinut hitaasti syvemmälle hänen maailmaansa. Se ei ole niin suora kuin ensimmäinen AV, joka antaa sinulle puoli tusinaa outoa avaruusolio-asetta ja -voimia noin 20 ensimmäisen minuutin aikana, mutta korvaa sen sulavalla liikkeellä, mielenkiintoisilla ympäristöillä ja sarjalla mysteereitä, jotka paljastavat kiehtovan palan kerrallaan.

Paikallinen toimitusjohtaja kirjaimellisesti liian vihainen kuollakseen

Indra Chaudharin tytär on kadoksissa, samoin kuin muut tutkijat hänen tutkimusasemallaan Etelämantereella. Indra, kansainvälisen monialayrityksen kiistanalainen toimitusjohtaja, lentää itse asemalle tutkimaan asiaa. Tiedemiehet näyttävät avanneen vahingossa portaalin toiseen maailmaan, jonka Indra löytää kompastumalla.

Kuvakaappaus Axiom Verge 2:sta.

Sitä maailmaa, joka voi olla vaihtoehtoinen maa tai ei, on edelleen muinaisen sodan arpeuttama vihamielisten mutanttien ja luopiotaisteludroidien raunioilla. Yksi sodan eloon jääneistä aseista, nanoteknologian tunnollinen parvi, tartuttaa Indran pelastaakseen tämän henkensä. Se myös antaa Indralle voimaa, jota hän tarvitsee selviytyäkseen, kun hän jatkaa tyttärensä etsintää, mutta tekee hänestä pelinappulan taistelussa, josta hän ei tiedä mitään. l ajatella siinä se tarina joka tapauksessa on. Yksi mielenkiintoisimmista asioista AV2 se tekee kaikkensa välttääkseen kaikenlaista näyttelyä. Indra tietää oman tarinansa eikä koskaan kerro sitä kenellekään muulle, joten sinun on irrotettava hänen motiivinsa kontekstista. Saat täsmälleen tarpeeksi tietoa milloin tahansa halutaksesi lisää, ja se tarjoaa AV2tarinalla on ainutlaatuinen vauhti. Se on yksi niistä asioista, jotka saivat minut pelaamaan ensimmäisen tunnin jälkeen. AV2 asettaa sinut alussa kahdeksanpallon taakse, jossa olet pohjimmiltaan kostonhimoinen äiti, joka käyttää vanhaa jääkirvettä ääretöntä laserdroidien armeijaa vastaan. Jokainen taistelu on mahdollisesti tappava, ja samalla AV2 lähes olematon kuolemantuomio, se voi olla turhauttavaa. Se on myös tarpeeton, kuten huomasin suhteellisen myöhään. AV2 on rakennettu siten, että useimmat, ellei kaikki, sen taisteluista eivät ole pakollisia. Jopa hänen pomonsa ovat vain todella suuria robotteja, joita voit tuhota, hakkeroida tai väistää henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Kuvakaappaus Axiom Verge 2:sta.

Poikkeamat keskiarvosta

Se on isompi asia kuin miltä näyttää. «Metroidvaniat» ovat luonteeltaan muodollisia. Tutkit karttaa, löydät edistymisesi esteitä ja keräät työkaluja, taitoja ja resursseja näiden esteiden kiertämiseen. Tiedät alusta asti mitä tulee. Se on yksi mukavuusruokapeleistäni.

AV2 kuitenkin pelaa monien näistä odotuksista. Taistelu on valinnainen, kortti on tappava ja se jakaa ensimmäisen AVRakkaus heittää sinut pohjattomiin kuoppiin ilman varoitusta. Pelaat myös kahta hahmoa kerralla Indra löytää voiman luoda ja hallita pienen drone-kaverin. Dronilla on vähemmän terveyttä, mutta se saa pian enemmän liikkuvuutta ja läpikulkukykyjä kuin Indra koskaan saa. Se sisältää kamppailukoukun, joka on tuskallinen mutta hauska käyttää, varsinkin jos sinulla on mahdollisuus ladata itsesi siihen kuin ritsa.

Kuvakaappaus Axiom Verge 2:sta.

Ensimmäinen tunti on vaikea ja olen vahingossa lukinnut pelin muutaman kerran nyt, mutta kaiken kaikkiaan AV2 on positiivinen kokemus. Se on haastava, värikäs, outo eikä tee paljoakaan sitä, mitä voisi odottaa. Ihmettelen kuinka houkutteleva Axiom Verge 2 olisi jollekin, joka ei ole polttanut puolta elämästään tällaisissa peleissä, mutta tapa, jolla se tietoisesti reagoi genreinsä, on kiistatta suosikkini siinä.

Por Markus