apple wwdc announcement ready set code 3 05052020 big.jpg.large 2x 11cc1730d08d4b98a3ff57e9775c740e

Tämän vuoden vuotuinen kehittäjäkonferenssi on sekä virtuaalinen että ilmainen, ja se asettaa kaikki Applen kehittäjät tasa-arvoon, mikä voi johtaa mielenkiintoisiin innovaatioihin.

Apple on ilmoittanut, että sen 31. vuotuinen World Wide Developers Conference (WWDC) alkaa 22.6.2020 virtuaalisena tapahtumana. Se on ilmainen kaikille rekisteröityneille kehittäjille alle 1500 dollarin normaalihinnan.

Mikä on WWDC? Tämä tapahtuma järjestetään yleensä kesällä, ja kehittäjät ympäri maailmaa tulevat osallistumaan työpajoihin, oppimaan uusia taitoja ja kuulemaan Applen suunnitelmia sen eri käyttöjärjestelmille. Tänä vuonna näemme todennäköisesti uutta tietoa iOS 14:stä ja watchOS 7:stä, kuten ennusti Machuhut.

Virtuaalitodellisuus: Maailmanlaajuinen pandemia on pakottanut Applen ja muut yritykset pitämään tyypilliset aikataulunsa, mukaan lukien kehittäjäkonferenssit. Microsoftin Build tehtiin ilmaiseksi ja ajoitettiin virtuaaliseksi tapahtumaksi 19. ja 20. toukokuuta, kun taas Facebookin vuotuinen F8-konferenssi peruttiin kokonaan.

Phil Schiller sanoo:«WWDC20 on tähän mennessä suurin, ja se kokoaa yli 23 miljoonan maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisömme yhteen ennennäkemättömällä tavalla viikon ajaksi kesäkuussa oppimaan Applen alustojen tulevaisuudesta», sanoi Schiller, Applen maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja. lausunnossa.

Opiskelijamahdollisuus: Craig Federighi, Applen Software Engineeringin vanhempi varapresidentti (tunnetaan hellästi nimellä Hair Force One), totesi, että viime vuonna WWDC:hen osallistui yli 350 opiskelijaa 37 eri maasta. Kannustaakseen opiskelijoita edelleen kehittämään Apple-alustoja, Federighi ilmoitti, että yritys järjestää uuden Swift Student Challengen. Oppilaat rakentavat Swift Playground -ympäristön Applen Swift-koodausohjelmistolla kilpaillessaan keräilykelpoisesta WWDC20-takista ja pinsetistä.

Isompi kuva: Pitämällä tapahtuman virtuaalisena eikä veloita sisäänpääsystä Apple varmistaa, että tapahtumaan osallistuu ehkä enemmän kehittäjiä kuin koskaan. Se voisi olla käänne rohkaisemalla opiskelijoita ja kehittäjiä, joilla ei muuten olisi varaa rekisteröintimaksuun tai siihen liittyviin matkakuluihin. Näimme jopa kasvun uusien, mielenkiintoisten sovellusten määrä suuremmalta ohjelmistovalmistajien joukolta.

Lue lisää sovelluskehittäjistä

Por Markus