children 403582 Pixabay watchingAppletv 57bf5e1f5f9b5855e52619d5 scaled

Mitä tietää

  • Apple TV ei koskaan sammu kokonaan, ellet irrota sitä.
  • Pidä Talo -painiketta Apple TV:n kaukosäätimessä kolmen sekunnin ajan ja napauta sitten nukkua laittaa television nukkumaan.
  • Jos vain sammutat television, yhdistetty Apple TV menee lopulta automaattisesti nukkumaan.

Apple sanoo mielellään, että television tulevaisuus on sovellukset, mutta mitä teet, kun sinulla on tarpeeksi sovelluksia ja haluat sammuttaa Apple TV:si? Apple TV:n sammuttamiseksi ei ole pulaa, jos haluat antaa sen olla hetken aikaa.

Uni ei ole ohi

Apple TV ei koskaan sammu, ellet irrota sitä. Se siirtyy virransäästötilaan. Jos olet huolissasi virransäästöstä, lohduttaudu tiedosta, että laite käyttää tässä tilassa vain 0,3 wattia tehoa. Se maksaa vain muutaman dollarin sähköä vuodessa, jos se jätetään tähän tilaan, vaikka hinta nousee noin 5 dollariin vuodessa, jos käytät sitä 24/7. Nämä arvioidut kustannukset vaihtelevat sijainnin ja energiantoimittajan mukaan, mutta ovat yleensä alhaiset. Apple TV:n vähäinen virrankulutus heijastaa Applen johdonmukaisia ​​pyrkimyksiä parantaa kaikkien tuotteidensa energiatehokkuutta. Applen ympäristöraportin mukaan uudempi malli Apple TV käyttää alle 10 prosenttia ensimmäisen sukupolven tuotteen vaatimasta tehosta. Säästät laitteen käyttökustannuksia vaihtamalla yhden 60 watin hehkulampun vastaavaan LED-lamppuun.

Poista peruskaukosäädin käytöstä

Paina ja pidä alhaalla Apple TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta noin kolmen sekunnin ajan. Se on painike, joka näyttää televisioruudulta. Saat nuku nyt valintaikkuna. Napauta nukkua sammuttaaksesi Apple TV:n tai napauttamalla Peruuttaa jatkaaksesi järjestelmän käyttöä.

Sammuta TV

Voit myös kiivetä ylös sohvalta ja sammuttaa television manuaalisesti tai katkaista vastaanottimen television kaukosäätimellä. Apple TV menee automaattisesti nukkumaan, kun sitä ei ole käytetty ennalta asetettuun aikaan.

Automaattinen sammutusasetus

Voit hallita, kuinka kauan Apple TV pysyy aktiivisena, kun se ei ole käytössä. Jos haluat muuttaa viivettä ennen kuin se menee automaattisesti nukkumaan, siirry kohtaan asetukset > Kenraali > unen jälkeen Apple TV:ssä ja aseta haluamasi aika. Valitse seuraavista: Ei milloinkaan, 15 minuuttia, 30 minuuttia, 1 tunti, 5 tuntiatai 10 tuntia.

Asetukset Poista käytöstä

Voit myös sammuttaa Apple TV:n painikkeella asetukset sovellus Apple TV:ssä. Käytä kaukosäädintä siirtyäksesi kohtaan . mennä asetukset > Nuku nyt.

iPad- tai iPhone-sovelluksen käyttäminen

Jos olet asentanut Apple TV Remote -sovelluksen iPadiin tai iPhoneen ja muodostanut parin Apple TV:n kanssa, voit sammuttaa Apple TV:n iOS-laitteella. Paina ja pidä painettuna Talo -painikekuvaketta Remote-sovelluksessa aktivoidaksesi nuku nyt näyttö. Lehdistö nukkua.

Viimeinen keino

Viimeisenä keinona ja jos sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa, voit sammuttaa Apple TV:n irrottamalla sen virtalähteestä.

Uudelleenkäynnistysvinkki

Uudelleenkäynnistys ei ole tapa sammuttaa Apple TV:tä, mutta se on kuitenkin erittäin hyödyllinen pikakuvake. Uudelleenkäynnistys on jokaisen Apple TV:n käyttäjän arsenaalin tärkein ase, jos laite ei toimi kunnolla. Voit käyttää tätä tehokasta työkalua suorittamalla . pitää Valikko ja Talo painikkeita samanaikaisesti kaukosäätimessä tai Remote-sovelluksessa, kunnes Apple TV:n etuosassa oleva valo alkaa vilkkua, mikä osoittaa, että laite käynnistyy uudelleen

Käynnistä se

Kun Apple TV on lepotilassa, voit helposti käynnistää sen uudelleen. Sinun tarvitsee vain tarttua Siri Remote -kaukosäätimeen ja painaa mitä tahansa painiketta. Apple TV herää ja useimmat valitsemasi televisiot heräävät. Avata asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet ja ota käyttöön . sisään tai ulos Ohjaa televisioita ja vastaanottimia kohde hallitsemaan tätä käyttäytymistä. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta tässä asetuksessa.

Por Markus