Apple airtag accessories 042021 3f9ba44477284a2ba6c404b24de2aef9 scaled

Mitä tietää

 • Käytä Find My -sovellusta AirTagien seuraamiseen siirtymällä osoitteeseen . mennä artikkeleita > AirTag-nimesi > löytö > ohjeiden mukaan.
 • iPhone 11:ssä ja uudemmissa Precision Finding käyttää Applen U1-sirua ja lisättyä todellisuutta paremman etsintäkokemuksen saavuttamiseksi.
 • Oletko hukannut tavarasi? Mene Etsi minun > artikkeleita > AirTag nimi > Kadonnut tila > Vaihtaa > Hyppää kyytiin > anna puhelinnumerosi/sähköpostiosoitteesi > Aktivoida.

Tässä artikkelissa kuvataan Apple AirTagien määrittäminen ja Apple AirTagien käyttäminen kadonneiden esineiden etsimiseen.

Apple AirTagien käyttäminen kadonneen esineen löytämiseen

Jos olet kadottanut esineen, johon olit tarpeeksi älykäs kiinnittämään AirTag-merkin, sen pitäisi olla melko helppo löytää. Toimi seuraavasti:

 1. Avaa esiasennettu Find My -sovellus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa.

 2. Napauta Laitteet nähdäksesi luettelon kaikista AirTagistasi.

 3. Napauta AirTagia, jota yrität löytää.

 4. Jos haluat saada AirTagin soittamaan kelloa, joka auttaa sinua löytämään sen, napauta Soita ääni. Jos AirTag ei ​​ole lähellä ja tarvitset ohjeita, napauta löytö.

 5. Find My kertoo, kuinka lähellä olet AirTagia.

 6. Precision Finding -ominaisuus (saatavilla iPhone 11:ssä ja uudemmissa versioissa) osoittaa myös AirTagin suuntaan, muuttaa näytön vihreäksi, kun olet lähellä, ja aktivoi haptisen palautteen ilmoittamaan, että olet lähellä.

 7. Kun olet löytänyt AirTagin tai haluat poistua hakutilasta, napauta X.

  Käytä tarkkaa sijaintia löytääksesi kadonneen esineen AirTagien ja iPhonen avulla.

Apple AirTagin määrittäminen

Ennen kuin voit liittää Apple AirTagin kohteeseen, jota haluat seurata, sinun on määritettävä AirTag noudattamalla näitä muutamia vaiheita:

 1. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:hen ja iCloudiin iPhonellasi tai muulla laitteella ja että Bluetooth on päällä ja yhteydessä Internetiin.

 2. Pidä AirTagia lähellä laitettasi, niin se tunnistetaan automaattisesti. Napauta Kytkeä.

 3. Valitse, millaista kohdetta haluat seurata AirTagin avulla. Valitse luettelosta tai valitse oma luettelosi ja napauta sitten Hyppää kyytiin.

  Yhdistä ja jatka AirTagin määrittämistä varten.

 4. Vahvista tähän AirTagiin liitetty puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Ihmiset käyttävät näitä tietoja palauttaakseen kadonneen tavarasi, jos he löytävät sen. Napauta Hyppää kyytiin. Jos päätät antaa sähköpostiosoitteesi, AirTag näyttää osittain peitetyn puhelinnumerosi, kun joku muu napauttaa sitä NFC-yhteensopivalla laitteella.

 5. Muutaman sekunnin kuluttua asennuksen suorittamisesta näet AirTagin kartalla ja saat vinkkejä sen käyttöön. Napauta Tehty. Näpäytä . nähdäksesi sen kartalla Näytä Find My App -sovelluksessa.

  Jatka- ja Valmis-painikkeet, kun rekisteröit AirTag-merkin seuraavaan kohteeseen.

Onko Applella seurantalaitetta?

Joo. AirTags ovat Applen artikkelien seurantalaite. He debytoivat huhtikuussa 2021 useiden kuukausien spekuloinnin ja huhujen jälkeen. AirTagit ovat samanlaisia ​​ja kilpailevat muun muassa Tile-, Chipolo- ja Cube-tuotteiden kanssa.

Mitä ovat Apple AirTagit?

Apple AirTags ovat pieniä, kevyitä Bluetooth-laitteita, jotka kiinnittyvät kohteisiin, joita haluat seurata. Applen Find My -alusta mahdollistaa seurannan. Siinä on sovelluksia iPhonelle, iPod touchille ja iPadille sekä verkkokäyttöliittymä. Find My on sama alusta, joka mahdollistaa Find My iPhonen ja vastaavat työkalut.

Mihin Apple AirTageja käytetään?

AirTagien avulla voit pitää kirjaa lähes kaikista tavaroista, jotka sinun on löydettävä nopeasti. Ne ovat luultavasti hyödyllisimpiä etsiessäsi tavaroita, joita menetät usein, kuten avaimet, matkatavarat tai lemmikit (vaikka Apple ei suosittele niitä virallisesti). Voit myös käyttää niitä varastettujen esineiden sijainnin jäljittämiseen (kunhan varas ei näe AirTageja ja heitä niitä pois).

Usein kysyttyjä kysymyksiä Apple AirTageista

Täältä löydät vastaukset joihinkin Apple AirTageja koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Miten Apple AirTags toimii?

AirTags ovat energiatehokkaita Bluetooth-lähettimiä, jotka lähettävät signaalin osoittamaan sijaintinsa. Mutta jos tiedät Bluetoothin, tiedät, että sen kantama on vain noin 100 metriä, joten kuinka voit löytää AirTagin, joka on yli 100 metrin päässä? Siinä Applen Find My -verkko on hyödyllinen. Kaikki iPhone, iPod touch tai iPad, joissa on Find My -asetukset, ovat osa Find My -verkkoa. Se on lähes miljardi laitetta maailmanlaajuisesti. Kaikki nämä laitteet voivat havaita AirTags Bluetooth -signaalin. Kun he tekevät niin, he välittävät AirTagin sijainnin verkon kautta ja takaisin omistajalle. Se tapahtuu yksityisesti ja passiivisesti. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään – kadonnut esine yksinkertaisesti löydetään. AirTageissa on Applen U1-ultralaajakaistasiru. Tämä viestintäsiru toimii iPhone 11:n ja sitä uudempien kanssa, joissa on myös siru. Se mahdollistaa Precision Finding -ominaisuuden, joka tekee AirTagien löytämisestä sisätiloissa ja esteistä, kuten seinistä huolimatta, helpompaa ja tarkempaa.

AirTagin koko ja paino

 • AirTagin koko: 1,26 tuumaa leveä ja 0,31 tuumaa paksu
 • AirTags Paino: 0,39 unssia

AirTags-vaatimukset

Jotta voit käyttää AirTagia, tarvitset seuraavat:

 • iPhone tai iPod touch iOS 14.5:llä tai
 • iPad, jossa iPadOS 14,5″
 • Apple ID ja iCloud

Voit määrittää jopa 16 AirTagia toimimaan yhden Apple ID:n kanssa.

AirTagin ja akun lataus

Sinun ei tarvitse ladata AirTagia. Tämä johtuu siitä, että niissä on käyttäjän vaihdettavissa olevat paristot. AirTags-akut ovat tavallisia CR2032-akkuja (samankaltaisia ​​kuin suuria kelloparistoja), jotka kestävät noin vuoden.

Kadonneen Apple AirTagin palauttaminen

Jos löydät kadonneen esineen, johon on kiinnitetty AirTag, voit auttaa saamaan sen takaisin omistajalleen. Pidä AirTagia lähellä iPhonea tai muuta laitetta, jossa on NFC (Near-Field Communication). Tämä ohjaa sinut verkkosivustolle, jossa luetellaan AirTagin omistajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite (jos hän antoi sen asennuksen aikana) ja ilmoittaa omistajalle kohteen sijainnista. Tämän jälkeen voit palauttaa tuotteen omistajan kanssa.

FAQ

 • Kuinka paljon AirTags maksaa?

  Osta yksi AirTag hintaan 29 dollaria tai neljän kappaleen pakkaus hintaan 99 dollaria. AirTagit ovat saatavilla Apple.com-sivustolta tai lataa ja osta Apple Store -sovellus iOS:lle.

 • Kuinka kiinnität AirTagin esineeseen?

  Aseta AirTag taskuun tai laukkuun tai liitä AirTag Apple AirTag -lisävarusteella. Käytä esimerkiksi AirTag-avaimenperää, silmukkaa tai turvapidintä. Käy osoitteessa Apple.com katsomassa AirTag-lisävarusteita, joita on saatavana useissa eri väreissä, joista osa voidaan kaivertaa.

 • Voinko muokata AirTagejani?

  Joo. Apple voi kaivertaa AirTagiin enintään neljä kirjainta tai emojia tai molempien yhdistelmää. Sinun tulee valita kaiverrus, kun ostat AirTagit. et voi lähettää niitä takaisin kaiverrettavaksi myöhemmin.

 • Ovatko AirTagit vedenkestäviä?

  Joo. Vaikka AirTagit eivät ole vedenkestävä, niillä on IP67-vesitiiviysluokitus, mikä tarkoittaa, että testien mukaan ne toimivat edelleen, vaikka ne on pudotettu metriin veteen 30 minuutin ajan. IP67-luokitus tarkoittaa myös, että ne ovat 100-prosenttisesti suojattuja pölyltä ja hiekalta.

Por Markus