Apple Music Gift Cards 56715e813df78ccc15dbdeb3
 • Siirry Apple Gift Cards -sivustolle ja valitse Ostaa > Sähköposti tai Mail.
 • Valitse malli ja lahjakortin summa ja valitse sitten Lisää kassiin > Tarkastaa.
 • Apple-lahjakortti on universaali; käyttää sitä sisällön tai tuotteiden ostamiseen mistä tahansa Applen palvelusta tai tuotteesta, mukaan lukien Apple Music.

Applen lahjakortit voidaan lunastaa ostamaan mitä tahansa Applen lipun alla myytyä. Se sisältää sisältöä App Storesta, Apple TV:stä, Apple Musicista, iTunesista, Apple Arcadesta, Apple Store -sovelluksesta, Apple.comista ja Apple Storesta. Tämä luottomuoto on yksinkertainen pay-per-click prosessi. Luotto pysyy vastaanottajan tilillä lähes toistaiseksi, kunnes se on käytetty kokonaan.

Osta jollekin Apple-lahjakortti

Anna Apple Music lahjaksi Applen verkkosivuston kautta. Apple-lahjakortit sopivat kaikkeen, joka maksetaan App Storen kautta, mukaan lukien sovellukset, musiikki, kirjat, pelit ja niihin liittyvät digitaaliset tilaukset sekä Apple Storen tuotteet.

 1. Siirry Apple Gift Cards -sivustolle ja valitse Ostaa. Tällä sivulla on myös linkki, josta voit tarkistaa lahjakorttisi saldon.

 2. Valitse jompikumpi Sähköposti tai Mail ensisijaisena toimitustapana.

  Apple-lahjakortti sähköpostitse tai postitse

 3. Valitse kortin malli ja lahjakortin summa. Jos valitsit sähköpostin toimitusviestiksi, sinun on annettava myös vastaanottajan ja lähettäjän tiedot.

  Applen lahjakortin suunnittelu ja määrä

 4. Valinnainen: Jos haluat lisätä viestin vastaanottajallesi, valitse Viestisi/lisäys alla Haluatko lisätä henkilökohtaisen viestin.

 5. Klikkaa Lisää kassiin -painiketta lahjakorttisivun oikealla puolella.

  Applen lahjakorttiviesti ja Lisää laukkuun

 6. Valitse kassasivulta: Tarkastaa suorittaaksesi ostoksen loppuun.

  Tarkista Apple-lahjakortti

 7. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään, jos sinulla on Apple ID. Tällöin oston kulut veloitetaan tililtäsi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Jatka vieraana vaihtoehto ja syötä sitten maksutiedot asianmukaisiin kenttiin.

Apple lähettää lahjakorttisi sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos valitsit toimituksen postitse, fyysinen lahjakortti toimitetaan annettuun osoitteeseen.

Tietoja Apple Music -palvelusta

Apple Music toimii kuukausitilausmallilla, joka on samanlainen kuin muut premium-musiikin suoratoistopalvelut. Kuunteletpa yhtä albumia kuukaudessa tai satoja, sinun on maksettava kiinteä kuukausimaksu päästäksesi ominaisuuksiin. Apple Music tarjoaa yli 45 miljoonaa kappaletta, kuratoituja radioasemia ja soittolistoja. Lahjakortin voi lunastaa iTunesissa, iBooksissa, App Storessa tai Mac App Storessa Apple Music -tilauksen tuen lisäksi.

Por Markus