illustrate man expressions 59833713396e5a0011d7ba72

Kuten me kaikki jo tiedämme, animaatio on piirtämistä ja asioiden luomista tyhjästä. Joten kuinka kokonainen joukko ihmisiä saa aikaan jotain, joka näyttää yhtenäiseltä eikä niin kuin miljardi eri ihmistä olisi piirtänyt jokaisen ruudun tai kohtauksen? Sieltä tulee tyyliopas.

Tyylioppaat auttavat tiimiä

Kun työskentelet yksin, on helppo tietää, mitä tehdä ja mitä ei tehdä hahmojesi kanssa ja miten ne on piirretty tai animoitu. Loppujen lopuksi sinä keksit sen, jotta tiedät säännöt. Mutta entä jos sinun on palkattava joku muu auttamaan sinua? Siellä asiat voivat hajota, jos et ole valmistautunut, onneksi meillä on tyylioppaita, jotta vältytään Mad Maxin kaltaiseen skenaarioon. Tyyliopas on sääntökirja mille tahansa animaatiolle, jonka parissa työskentelet. Useimmiten ne ovat yleisempiä animoiduissa TV-sarjoissa, koska kunkin jakson animoivien ihmisten joukko vaihtelee niin villisti. Katsotaanpa King of the Hill -tyyliopasta esimerkkinä. Tämä tyyliopas on 60 parasta asiaa, jotka tarvitaan King of the Hillin tekemiseen. Näet, että tyylioppaassa on valtavasti mahdollisuuksia piirtää hahmoja, taustoja, animoida hahmoja ja ottaa kamerakuvia. Sitä on laajennettu varmistamaan, että tiedät kuinka saada piirustuksistasi näyttämään Hill of the Kingiltä. Tässä on toinen esimerkki Batman-animaatiosarjasta. Jälleen kerran he selittävät kaikki mahdolliset kysymykset, joita voi tulla esille animoitaessa. Minkä värinen Batmanin puku oikein on? Se on tyylioppaassa!

Tyylioppaiden käyttötavat

Tyylioppaat ovat loistava tapa pitää kaikki samalla sivulla, kun käyt läpi ja animoit sarjakuviasi. Se on myös hauska tapa luojalle selvittää maailman säännöt ja tyylinsä. Tyyliopasta luotaessa sinun on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota siihen, mitä olet tekemässä. Piirretäänkö King of the Hillissä jokainen tiili katolle? Tyylioppaat ovat myös hyvä paikka aloittaa animaation pitchin kokoaminen. Useimmiten haluat koota asiakirjan, joka kuvaa esityksen tyyliä ja sävyä ja missä sen ottaisit kauden aikana. Tyyliopas on jatkoa tälle pitchille, jossa täsmennät hahmoja ja luot säännöt maailmallesi. Vaikka sääntösi ovat hullut, kuten Adventure Timeissa. Ne ovat hulluja sääntöjä, kuten Jake voi muuttaa kokoa, mutta Finn ei, mutta säännöt ovat edelleen olemassa. Tyylioppaat ovat loistava tapa tuoda joukko ihmisiä yhteen luomaan yhtenäinen animaatiotyyli. Vaikka et työskenteli joukkueen kanssa, se on loistava paikka miettiä, miltä tyylioppaasi näyttäisi, jotta voit todella aloittaa animaatiosi kehittämisen. Sinun pitäisi pystyä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita kenellä tahansa voi olla sarjakuvastasi, ja oman tyylioppaasi luominen päässäsi on loistava tapa uppoutua luomaasi maailmaan.

Por Markus