GettyImages 9615579981 c15eb7313ec4496d837a7435df57d6b7

Mitä tietää

 • Siirry kohtaan Google Play Kauppa. Lataa ja asenna ilmainen Adobe Acrobat Reader sovellus Androidille.
 • Lehdistö PDF haluat allekirjoittaa. Kun sinulta kysytään sovellusta, jota haluat käyttää tiedoston avaamiseen, valitse Adobe Reader.
 • Napauta PDF-tiedoston allekirjoitusaluetta. Valitse Allekirjoitus > muokata > Mustekynä. Luo allekirjoitus ja lisää se PDF-tiedostoon napauttamalla valintamerkkiä.

Tässä artikkelissa kerrotaan PDF-tiedoston allekirjoittamisesta Android-laitteella Adobe Acrobat Reader -sovelluksella Androidille. Nämä tiedot koskevat Android 4.0:aa ja uudempaa.

Allekirjoita PDF Androidilla

PDF-tiedoston allekirjoittaminen voi olla turhauttavaa, kun sinun täytyy tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja sitten lähettää sähköpostitse tai faksata se. Mitä jos voisit allekirjoittaa PDF-tiedoston helposti Androidilla tulostamatta sitä koskaan? Voit, ja näin. Sinun ei tarvitse olla lähellä toimistoa tai edes toimistolaitteita allekirjoittaaksesi PDF-tiedoston.

 1. Lataa ja asenna ilmainen Adobe Acrobat Reader -sovellus Androidille Google Play Kaupasta.

 2. Kun sovellus on Android-laitteellasi, avaa PDF-tiedosto, jonka haluat allekirjoittaa. Saat kehotteen, jossa sinua pyydetään valitsemaan, millä sovelluksella se avataan. Valita Adobe Reader. Jos sinulla on ongelmia PDF-tiedoston löytämisessä. Adobe Readerissa on asiakirjojen katseluohjelma. Löydät sen vasemmalla liukuvasta navigointivalikosta. Adobe Reader skannaa tallennustilaasi ja etsii PDF-tiedostoja, jotka näkyvät ulos liukuvassa navigointivalikossa.

 3. Kun PDF on auki Adobe Readerissa, etsi alueet, joihin haluat lisätä allekirjoituksesi. Napauta aluetta, jonka haluat allekirjoittaa, ja valikko tulee näkyviin näytön yläosaan. Napauta Allekirjoitus.

  Samsung-puhelimissa napauta lyijykynä -kuvaketta oikeassa alakulmassa ja napauta sitten Täytä ja allekirjoita näkyviin tulevasta valikosta.

 4. Lehdistö muokata kuvake (se näyttää kynältä puhekuplan edessä). Se johtaa sinut toiseen valikkoon, josta voit kirjoittaa kirjaimia, piirtää, täyttää lomakkeita ja niin edelleen.

 5. Kun olet valmis allekirjoittamaan, napauta Mustekynä -kuvaketta, jotta asiakirjaan voi kirjautua

 6. Kun allekirjoitus on otettu käyttöön, napauta asiakirjan aluetta, johon haluat lisätä allekirjoituksesi. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun allekirjoitat PDF-tiedoston, sinun on luotava allekirjoitus. Sovellus vie sinut automaattisesti toiselle näytölle, jossa voit luoda allekirjoituksen. Kirjaudu näytölle sormella tai kynällä.

 7. Kun olet luonut allekirjoituksen, napauta peippo ja allekirjoituksesi lisätään automaattisesti asiakirjaan.

  allekirjoitus kuvakaappaus

  Kuvakaappaus Michael Jordanin nimikirjoituksesta.

 8. Jos et pidä allekirjoituksen sijainnista, voit helposti muuttaa sitä. Valitse allekirjoitus napauttamalla sitä ja siirrä allekirjoitus uuteen paikkaan, muuta allekirjoituksen kokoa, muuta väriä, paksuutta, peittävyyttä tai jopa poista allekirjoitus tai jopa poista allekirjoitus, jos et halua.

  Lisää tai muokkaa allekirjoitusvalikkoa, PDF-allekirjoitus, allekirjoitusasetukset

 9. Kun olet tyytyväinen allekirjoituksesi kuntoon ja sijaintiin, napauta Takaisin -kuvaketta palataksesi edelliseen valikkoon.

 10. Lehdistö Valikko -kuvaketta ja napauta sitten Osa. Tämän jälkeen voit lähettää allekirjoitetun PDF-tiedoston sähköpostitse tai valitsemasi palvelun kautta.

Por Markus