001 how to merge playlists on spotify 2c3b82a2981645b7a66da3a84f8f7665

Mitä tietää

 • Työpöytä: Soittolistassa: Ctrl + A (cmd + A Macissa) valitaksesi kaikki kappaleet. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää soittolista > Uusi soittolista. Toista tarvittaessa.
 • Android ja iOS: Siirry kohtaan Playlist Merger ja kirjaudu sisään Spotifyhin. Kopioi ja liitä linkit kahdesta soittolistasta, jotka haluat yhdistää.
 • Napsauta vieressä olevaa liukusäädintä «Haluatko yhdistää ne uudeksi soittolistaksi?» > napauta Seuraava > tyyppi soittolistan nimi > Suorittaa loppuun.

Vaikka Spotifyssa ei ole sisäänrakennettua menetelmää soittolistojen yhdistämiseen, on silti mahdollista yhdistää kaksi tai useampi Spotify-soittolista noudattamalla muutamia vaiheita. Tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka voit virtaviivaistaa Spotify-soittolistojasi työpöytä- ja mobiilisovelluksilla.

Kuinka yhdistää kaksi soittolistaa Spotifyssa

Helpoin tapa yhdistää kaksi tai useampi soittolista Spotifyssa on kopioida kappaleita manuaalisesti yhdestä tai useammasta soittolistasta uuteen soittolistaan. Koska tämä menetelmä vaatii kaikkien kappaleiden valinnan kerralla, se toimii vain Spotify-työpöytäsovelluksessa Windowsille ja Macille. Se on edelleen teknisesti mahdollista Androidin, iOS:n ja iPadin mobiilisovelluksessa, mutta se on työläs prosessi, koska näillä laitteilla voi siirtää vain yhtä kappaletta kerrallaan.

Soittolistojen yhdistämisprosessi on lähes identtinen Windowsissa ja Macissa. Alla olevat kuvakaappaukset vastaavat Spotify-sovellusta Macille, mutta Windows-kohtaiset komennot on lueteltu tarvittaessa.

 1. Avaa Spotify-työpöytäsovellus.

 2. Valitse soittolista, josta haluat siirtää kappaleita.

  Valmistaudu yhdistämään soittolista Spotify for Macissa.

 3. Käytä cmd + A pikakuvake Macissa (Ctrl + A Windowsissa) valitaksesi kaikki soittolistan kappaleet. Voit myös painaa ja pitää painettuna cmd tai Ctrl -näppäintä ja napsauta yksittäisiä kappaleita luettelossa.

  Valitse kaikki Spotify for Macin soittolistan kappaleet.

 4. Kun olet valinnut kaikki kappaleet, jotka haluat siirtää, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää soittolistaan avattavasta valikosta. Napsauta soittolistaa, jonka pitäisi saada lisätyt kappaleet.

  Lisää kappaleita uuteen soittolistaan ​​Spotify for Macissa.

  Jos haluat mieluummin kopioida kappaleita olemassa olevaan soittolistaan ​​uuden luomisen sijaan, voit myös tehdä sen. Valitse vain soittolista, johon haluat siirtää kappaleet Lisää soittolistaan askel valitsemisen sijaan Uusi soittolista.

 5. Voit myös painaa cmd + C/Ctrl + C kopioidaksesi kaikki merkityt kappaleet. Avaa soittolista, johon haluat kopioida kappaleet, etsimällä sitä tai valitsemalla sen näytön vasemmassa reunassa olevasta luettelosta.

  Luo uusi soittolista kappaleiden kopioimiseksi Spotify for Maciin.

 6. Kun uusi soittolista on auki, paina cmd + V/Ctrl + V liittääksesi kappaleesi. Niiden pitäisi näkyä välittömästi uudessa soittolistassa.

  Liitä kappaleita uuteen soittolistaan ​​Spotify for Macissa.

 7. Toista tämä vaihe jokaiselle lisäsoittolistalle, jonka haluat yhdistää.

Koska kopioit vain kappaleita soittolistasta toiseen, vanha soittolistasi pysyy samana kappaleiden siirtämisen jälkeen. Jos haluat päästä eroon siitä, sinun on poistettava se manuaalisesti. Voit tehdä tämän helposti napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella soittolistaa vasemmassa valikossa ja valitsemalla: Poista.

Yhdistä soittolistoja Spotify Mobilessa

On kaksi tapaa yhdistää soittolistoja Spotifyn mobiilisovelluksiin iOS:ssä ja Androidissa. Ensimmäinen on tehdä se manuaalisesti Spotify-sovelluksesta. Tämä menetelmä ei kuitenkaan ole ihanteellinen, koska voit valita vain yhden kappaleen kerrallaan. Parempi vaihtoehto on käyttää kolmannen osapuolen työkalua, kuten Spotify Playlist Merger. Tämä työkalu käyttää Spotify-taustajärjestelmää soittolistojen kopioimiseen ilman työpöytäsovellusta. Muista, että sinun on annettava Spotify Playlist Mergerille lupa päästäksesi Spotify-tiliisi käyttääksesi sitä. Alla on ohjeet soittolistojen yhdistämiseen mobiililaitteella molemmilla tavoilla.

Yhdistä soittolistat Spotifylla iOS:lle ja Androidille

Yhdistä soittolistat yksi kappale kerrallaan iOS- ja Android-laitteilla noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Avaa Spotify-sovellus iPhonessa, iPadissa tai Android-puhelimessa ja napauta Kirjastosi oikeassa alakulmassa.

 2. Napauta Soittolistat.

 3. Avaa soittolista, josta haluat kopioida kappaleita. Etsi kappale ja napauta Kolme pistettä (…) sen oikealla puolella.

  Avaa luotu soittolista Spotifyssa iOS:lle.

 4. Napauta Lisää soittolistaan.

 5. Valitse olemassa oleva soittolista tai napauta Uusi soittolista näytön yläreunassa.

 6. Anna nimi uudelle soittolistalle ja napauta Luoda. Numerosi pitäisi nyt kopioida.

  Lisää kappaleita uuteen soittolistaan ​​Spotify for iOS:ssä.

Kuinka yhdistää soittolistat Spotify-soittolistan yhdistämiseen

Voit käyttää Spotify Playlist Mergeriä sekä työpöytä- että mobiiliselaimissa. Alla olevat ohjeet koskevat kuitenkin mobiililaitteita.

 1. Siirry Playlist Merger -sivustolle.

 2. Valitse Yhdistä Spotifyhin ja kirjaudu sisään Spotify-tilillesi.

 3. Kun olet kirjautunut sisään, kirjoita ensimmäisen yhdistettävän soittolistan nimi tai linkki ja napsauta Seuraava.

  Jos mahdollista, kirjoita aina soittolistan linkki «Soittolistan nimi tai linkki» -ruutuun. Spotify Playlist Merger näyttää törmäävän usein virheisiin kirjoittaessaan soittolistojen nimiä, mutta sillä ei näytä olevan ongelmia linkkien osoitteiden tunnistamisessa. Löydät soittolistan linkin osoitteen avaamalla soittolistan Spotify-sovelluksessa. Lehdistö Kolme pistettä (…) soittolistan nimen alla ja napauta Osa > Kopioi linkki.

 4. Kirjoita toisen yhdistettävän soittolistan nimi tai linkki ja napsauta Seuraava.

  Lisää soittolistalinkkejä Spotify Playlist Merger -työkaluun.

 5. Napauta «Haluatko yhdistää ne uudeksi soittolistaksi?» -kohdan alla olevaa liukusäädintä. ja napauta Seuraava varmistaaksesi, että luot uuden soittolistan. Muussa tapauksessa kopioi kaikki kappaleet ensimmäiseen valitsemaasi soittolistaan.

 6. Anna nimi uudelle soittolistallesi ja napauta Suorittaa loppuun.

 7. Uusi soittolistasi pitäisi nyt näkyä Spotify-sovelluksessa.

  Vahvistus yhdistetyn soittolistan luomisesta Spotifyssa iOS:lle.

Voitko lisätä kokonaisen soittolistan toiseen soittolistaan ​​Spotifyssa?

Spotify rajoittaa soittolistan 10 000 kappaleeseen, joten niin kauan kuin et ylitä tätä määrää, sinulla ei pitäisi olla ongelmia lisätä koko soittolista toiseen. Noudata yllä kuvattuja ohjeita tehdäksesi tämän pöytäkoneella tai mobiililaitteella.

FAQ

 • Kuinka yhdistän soittolistoja Spotify-verkkosoittimessa?

  Et voi yhdistää soittolistoja Spotify-verkkosoittimessa. Verkkoversio toimii parhaiten olemassa olevien soittolistojen toistamiseen ja uusien Spotify-soittolistojen luomiseen. Voit aloittaa uuden luettelon verkkosoittimessa valitsemalla Luo soittolista vasemmasta paneelista.

 • Kuinka yhdistän Spotify-soittolistoja ja poistan kaksoiskappaleet?

  Spotify ilmoittaa sinulle, jos kopioit kappaleita, jotka ovat jo yhdistetyssä soittolistassa. Valitse Lisää uusi työpöydällä tai Peruuttaa matkapuhelimessa päällekkäisten numeroiden välttämiseksi luetteloita yhdistettäessä. Jos haluat poistaa kaksoiskappaleet manuaalisesti jälkeenpäin, lajittele soittolista otsikon mukaan, jotta löydät ne helposti.

Por Markus