wps office ec0c27ddb9cc48df9b70fb24823f96e0

WPS Office (aiemmin Kingsoft Office) on ilmainen Microsoft Office -vaihtoehto, joka sisältää kolme toimistotuotetta, joista jokaisessa on kaunis näyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus ja suosittujen tiedostotyyppien tuki ovat vain joitain mukana olevista ominaisuuksista, jotka löydät täältä. Ohjelma asentaa Presentation-, Spreadsheets- ja Writer-sovellukset – näitä voidaan käyttää korvaamaan Microsoft PowerPointin, Excelin ja Wordin. Voit ladata sen Windowsille, Linuxille, macOS:lle, iOS:lle ja Androidille.

Mitä me pidämme?

 • Writer voi avata uusia ja vanhoja MS Word -asiakirjoja.
 • Puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä.
 • Ilmaiset mallit kaikille toimisto-ohjelmille.
 • Voi asentaa osan tai kaikki toimistosovellukset.
 • Voit käyttää sitä oletusarvoisena PDF-lukijana.
 • Monet ainutlaatuiset ominaisuudet.

Mistä emme pidä

 • On tarkistettava manuaalisesti kirjoitusvirheet Taulukoissa ja Esityksessä.
 • Online-asennusohjelma valmistuu hieman hitaasti.
 • Jotkut ominaisuudet näyttävät ilmaisilta, mutta kun käytät niitä, kuten PDF-tiedostojen muokkaaminen, sinun on maksettava ennen kuin voit tallentaa ne.

WPS Office -tiedostomuodot

WPS Office tukee täysin seuraavia tiedostotyyppejä, mikä tarkoittaa, että voit avata ja tallentaa nämä tiedostomuodot:

CSV, DBF, DOC, DOCM, DOCX, DOT, DOTM, DPS, DPT, ET, ETT, HTM, HTML, MHT, MHTML, POT, PPS, PPTX, PPT, PRN, RTF, TXT, WPS, WPT, XLS, XLSM, XLSX, XLT, XML

Kuten näet, suosittuja Microsoft Office -tiedostomuotoja, kuten DOCX, PPTX ja XLSX, voidaan myös käyttää tässä ohjelmassa.

WPS Office vs Microsoft Office

Microsoft Officen mukana tulee useita ohjelmia, mukaan lukien sähköpostiohjelma, muistiinpanosovellus sekä laskentataulukko-, esitys-, tietokanta- ja tekstinkäsittelyohjelmisto. Vaikka WPS Office ei tue samaa tuotevalikoimaa, se on MS Officen läheinen kilpailija siinä mielessä on tekemässä niillä on yhteistä (tekstinkäsittelyohjelma jne.), se on melko tiivis yksimielisyys siitä, kumpi on parempi kuin muut. Itse pidän parempana WPS Officen välilehtiliittymästä MS Officen sijaan. Joskus jokin niin yksinkertainen voi saada sinut mieluummin sviitistä toiseen. Koska Office on kuitenkin niin suosittu, saatat joutua käyttämään tiedostotyyppejä tai tiettyjä Office-ohjelmia, kuten Accessia, jolloin saatat haluta jotain muutakin kuin tämä ilmainen toimistopaketti. Voit jopa käyttää WPS Cloudia asiakirjojen muokkaamiseen verkossa, aivan kuten Microsoft Office Online. Se on yhtä helppokäyttöinen kuin työpöytäversio. Kaiken kaikkiaan on tärkeää ymmärtää, että vaikka saatat tarvita Microsoft Officea työskennelläksesi joissakin projekteissa tai käyttääksesi tiettyjä tiedostotyyppejä, WPS Office on mukava vaihtoehto, jolla on omat ominaisuudet ja edut. Jos sinulla on vaikeuksia avata uutta Microsoft Office -asiakirjatyyppiä, mutta et käytä Officea tietokoneellasi, tämä paketti on ainakin loistava tapa avata tiedosto, jotta voit muokata ja tallentaa sitä. kuten jos Microsoftin ohjelmat olisi asennettu.

Lisää tietoa

On monia muita ominaisuuksia, joiden löytäminen kestää jonkin aikaa. Tässä on joitain merkittäviä ominaisuuksia ja joitain muita yksityiskohtia:

 • Saat 1 Gt ilmaista verkkotallennustilaa, kun kirjaudut sisään käyttäjätilillesi. Voit käyttää olemassa olevaa Google-, Twitter-, Dropbox- tai Facebook-tiliäsi tai voit luoda uuden käyttäjätilin sähköpostiosoitteellasi.
 • Lataa tämän ohjelman minisovelluksia muun muassa PDF-tiedostojen muuntamiseksi Word- tai Excel-muotoon. tallenna näyttösi; ja ota OCR käyttöön kuvien ja kuvakaappausten tekstin lukemiseen.
 • Luo tiimi tiedostojen jakamiseen ja asiakirjojen yhteiskäyttöön.
 • Käytä ilmaisia ​​malleja heidän verkkosivustoltaan tai Mallit WPS-toimiston alueella luodaksesi nopeasti julisteita, kortteja ja muuta.
 • Rakenna erillisiä työtiloja eri projekteillesi pysyäksesi raiteilla.
 • Voit käyttää tiedostoja tietokoneeltasi tai Google Drive- tai Dropbox-tililtäsi. Jos sinulla on WPS Cloudiin tallennettuja tiedostoja, niitä voi käyttää myös ohjelman kautta.
 • Jaa tiedostoja kenen tahansa kanssa ja valinnaisesti ota käyttöön viimeinen voimassaolopäivä ja poista lataukset käytöstä. Asiakirjat on myös helppo siirtää puhelimeen.
 • Ajastettu varmuuskopiointi on ominaisuus, joka tallentaa automaattisesti varmuuskopiot asiakirjoista, jotta voit tarvittaessa noutaa ne jopa 60 päivän kuluttua.
 • Lataa offline-asennusohjelma, jos tietokoneessasi ei ole kiinteää internetyhteyttä, tai valitse online-asennusohjelma.
 • WPS Search on mukana toimitettu tiedostohakutyökalu, jonka avulla löydät asiakirjoja ja kuvia tietokoneeltasi.
 • Muokkaa teemaa mukautetuilla väriasetuksilla käyttöliittymän mukauttamiseksi.
 • Tästä ohjelmasta on maksullisia versioita, jotka mahdollistavat lisäominaisuuksia, kuten PDF-muokkauksen, tiedostomuotojen muunnokset, mainoksettoman käyttökokemuksen ja lisää pilvitallennustilaa.

Ajatuksia WPS Officesta

Jos vertaat WPS Officea toiseen maksulliseen tai ilmaiseen toimistoohjelmistoon, löydät helposti puuttuvia asioita, kuten tietokantaohjelman tai reaaliaikaisen oikeinkirjoituksen tarkistuksen. Mutta on tärkeää tarkastella vain WPS Officea tunnistaaksesi sen omat edut. Helppokäyttöisyys on joskus välttämättömämpää kuin satoja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Mielestäni WPS Office on helpoin toimistopaketti käyttää Katso totta puhuen. Minulla ei ole ollut ongelmia sen käytössä, ja välilehdillä varustettu käyttöliittymä tekee työalueesta paljon vähemmän sotkuisen. Pelkän esteettisyyden lisäksi tämä ohjelmistopaketti on myös joustava, koska se toimii monien yleisten tiedostotyyppien kanssa, joita saatat joutua käyttämään, mikä tekee siitä juuri niin paljon makeamman.

Por Markus