yura fresh 760057 unsplash 3d8c198c4775443ea3dc9f2b2e0d34bb scaled

Mitä tietää

 • Napauta sinua profiili kuvake (tai kolmirivinen valikko) > asetukset > Allekirjoitus. Lisää uusi allekirjoituksesi.
 • Laittaa päälle Tilin allekirjoituksella asettaaksesi eri sähköpostin allekirjoituksen toiselle tilille.
 • Jos haluat käyttää viestissä väliaikaisesti toista allekirjoitusta, poista nykyinen allekirjoitus manuaalisesti ja lisää uusi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa iPhonen tai iPadin Outlook-sähköpostin allekirjoituksen muuksi kuin oletusarvoiseksi Get Outlook for iOS -viestiksi. Lisää esimerkiksi yhteystiedot, tarjous tai muita tietoja. Ohjeet koskevat Outlook-mobiilisovellusta iOS 12:lle ja uudemmille.

Muuta sähköpostin allekirjoitusta Outlook iOS -sovelluksessa

Outlook-mobiilisovellus iOS:lle tukee Microsoftin ja muiden kuin Microsoftin sähköpostitilejä, kuten Gmailia ja Yahooa. Voit käyttää näitä ohjeita Outlook-, Gmail-, Yahoo- ja muiden sähköpostien allekirjoitusten muuttamiseen, kunhan tili on lueteltu Outlook-sovelluksessa. Sähköpostin allekirjoituksen muuttaminen Outlook-sovelluksessa ja erilaisen allekirjoituksen luominen jokaiselle sähköpostitilille:

 1. Avaa Outlook-sovellus ja napauta sitten omaa profiilikuvake vasemmassa yläkulmassa. Vanhemmissa iOS-versioissa napauta kolmirivistä valikkoa.

 2. Napauta asetukset (rataskuvake).

 3. Vieritä kohtaan Mail osio.

 4. Napauta Allekirjoitus.

 5. Vuonna Allekirjoitus -näytössä, poista allekirjoitus ja kirjoita uusi allekirjoitus. Jos haluat määrittää eri sähköpostin allekirjoituksen toiselle tilille, poista käytöstä Tilin allekirjoituksella vaihtokytkin.

 6. Kun olet valmis, napauta nuoli takaisin palatakseen asetukset näyttö.

 7. Uusi allekirjoitus näkyy Allekirjoitus-osiossa. Jos Allekirjoitukset per tili on käytössä, allekirjoitusta ei näytetä.

 8. Lehdistö Poistu palataksesi sähköpostiisi.

Muokkaa allekirjoitusta väliaikaisesti

Toinen tapa muuttaa sähköpostin allekirjoitusta Outlook-sovelluksessa on poistaa se tarvittaessa yksittäisistä viesteistä ennen viestin lähettämistä. Jos esimerkiksi loit mukautetun allekirjoituksen, poistit allekirjoituksen tai säilytit alkuperäisen oletusallekirjoituksen, mutta haluat vaihtaa sen sähköpostiin, jonka olet lähettämässä. Jos haluat muokata allekirjoitusta sähköpostitse, vieritä viestiä alaspäin, kunnes tulet allekirjoituksen alareunaan. Poista, muokkaa, lisää tekstiä tai poista allekirjoitus ennen lähettämistä.

Muuta sähköpostin allekirjoitusta Outlook iOS -sovelluksessa

Kun muokkaat allekirjoitusta tällä tavalla, päivitetty allekirjoitus koskee vain tätä viestiä. Kun aloitat uuden viestin, asetuksiin tallennettu allekirjoitus on aina etusijalla.

FAQ

 • Kuinka luon allekirjoituksen Outlookissa?

  Voit luoda sähköpostin allekirjoituksen Outlookissa siirtymällä osoitteeseen Tiedosto > Vaihtoehdot > Mail > säveltää Viestit > Allekirjoitukset. Kohdassa Allekirjoitukset ja paperitarvikkeet > Valitse oletusallekirjoitus, valitse sähköpostitilisi. alla Valitse muokattava allekirjoitusvalitse Uusija kirjoita allekirjoituksesi ja valitse Okei.

 • Kuinka voin lisätä kuvan Outlook-allekirjoitukseen?

  Voit lisätä kuvan Outlook-allekirjoitukseen siirtymällä osoitteeseen Tiedosto > Vaihtoehdot > Mail > säveltää Viestit > Allekirjoitukset. Vuonna Allekirjoitukset ja paperitarvikkeet -valintaikkunassa, valitse allekirjoitus, jota haluat muokata. Vuonna Muokkaa allekirjoitusta -osioon, siirry kohtaan layout työkalupalkki ja valitse Lisää kuva. Navigoi ja valitse kuvasi tai animaatiosi ja valitse Lisää.

 • Kuinka asetan vastausallekirjoituksen Outlookissa?

  Jos haluat lisätä erityisen allekirjoituksen vastauksille Outlookissa, siirry osoitteeseen Tiedosto > Vaihtoehdot > Mail > säveltää Viestit > Allekirjoitukset. Valitse Vastaa/lähetä eteenpäin avattava nuoli ja valitse allekirjoitus, jonka haluat lisätä viesteihin, joihin vastaat tai lähetät muille vastaanottajille. Valitse Okei.

Por Markus