where to get airplay for windows 2000736 98ddd29122fd425cba1dd49612c2511f

Mitä tietää

 • iTunes on helpoin reitti. Asenna iTunes ja voit muodostaa yhteyden muihin AirPlay-laitteisiin Wi-Fin kautta.
 • TuneBlade ja Airfoil ovat loistavia vaihtoehtoja videon suoratoistoon AirPlayn avulla.
 • Kokeile AirMyPC:tä, AirParrotia, AirServeriä tai X-Miragea näytön peilaukseen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Apple AirPlayta käytetään Windowsissa useiden kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. Tarkista yksittäiset ohjelmistovaatimukset varmistaaksesi, että ne ovat yhteensopivia Windows-versiosi kanssa.

Suoratoista AirPlayta iTunesista Windowsissa

AirPlayn perusäänen suoratoisto on sisäänrakennettu iTunesin Windows-versioon. Asenna vain iTunes tietokoneellesi ja muodosta yhteys laitteita isännöivään Wi-Fi-verkkoon, niin olet valmis lähettämään musiikkia tietokoneeltasi yhteensopiviin äänilaitteisiin.

Suoratoista mitä tahansa mediaa AirPlayn kautta Windowsissa

Ei-äänen suoratoisto AirPlayn kautta vaatii Macin. Voit suoratoistaa mediaa melkein mistä tahansa ohjelmasta, mukaan lukien niistä, jotka eivät tue AirPlayta, koska ominaisuudet ovat osa macOS-käyttöjärjestelmää. Jos esimerkiksi käytät sellaisen musiikkisovelluksen työpöytäversiota, joka ei tue AirPlayta, voit lähettää musiikin langattomiin kaiuttimiisi macOS:n avulla. Tämä menetelmä ei toimi PC-käyttäjille, koska AirPlay Windowsissa on vain osa iTunesia käyttöjärjestelmästä erillään. TuneBlade-ohjelma voi auttaa. Se on ilmainen käyttää avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmissä, ja sen voi ostaa Windowsille.

AirPlay-peilaus Windowsissa lisäohjelmistolla

AirPlay Mirroringin avulla voit näyttää Mac- tai iOS-laitteesi näytön HDTV:llä Apple TV:n avulla. Tämä menetelmä on toinen käyttöjärjestelmätason ominaisuus, joka ei ole saatavilla osana Windowsia, mutta voit lisätä sen seuraavilla ohjelmilla:

 • AirMyPC:n avulla voit peilata Apple TV:hen tai Chromecastiin AirPlayn avulla. Windowsin lisäohjelmiston avulla voit käyttää peilattua näyttöä virtuaalisena tauluna.
 • AirParrot mahdollistaa peilauksen Apple TV:hen ja Chromecastiin. Sen avulla voit myös peilata ohjelman Apple TV:hen samalla kun näytät jotain muuta tietokoneellasi, mikä ei ole mahdollista Mac-tietokoneissa.
 • AirServer on opettajille suunniteltu tehokas työkalu, jonka avulla tietokone voi vastaanottaa videota AirPlayn kautta. Sen mukana tulee ilmainen kokeiluversio.
 • X-Mirage tukee AirPlay Mirroring -toimintoa missä tahansa Macissa tai PC:ssä ja lisää mahdollisuuden tallentaa näytöllä näkyvää sisältöä sekä ääntä. Sen avulla voit myös peilata useamman kuin yhden laitteen samalle näytölle samanaikaisesti. Se ei ole yhteensopiva Apple TV:n kanssa.

AirPlay-vastaanotin Windowsissa

Toinen AirPlayn Mac-ominaisuus on tietokoneiden mahdollisuus vastaanottaa AirPlay-streameja muista laitteista, joten Mac-tietokoneet, joissa on uusimmat macOS-versiot, voivat toimia käytännössä Apple TV:nä. Muutamat erilliset ohjelmat antavat Windows-tietokoneellesi saman mahdollisuuden:

 • AirPlay Client for Windows Media Center on ilmainen ohjelma, joka vaatii Bonjourin, joka tulee osana iTunesia Windowsissa.
 • LonelyScreen on ilmainen ohjelma, joka tukee sekä sisällön vastaanottamista että tallentamista AirPlayn kautta.
 • Shairport4w on avoimen lähdekoodin projekti, jonka voi ladata ilmaiseksi.

AirPlay Client Windows Media Serverille

 

FAQ

 • Voitko AirPlayta iPhonesta Windowsiin?

  Joo. Voit peilata iPhonesi tai iPadisi tietokoneeseen, mutta tarvitset lisäohjelmistoja, kuten X-Miragen tai AirServerin.

 • Kuinka saan Airplayn pois päältä?

  Jos haluat poistaa Airplayn käytöstä Macissa, valitse peili kuvake (suorakulmio, jonka alaosassa on kolmio) > Poista peilaus käytöstä† Avaa iPhonessa tai iPadissa Ohjauskeskus ja napauta Musiikki tai Peili näyttöLopeta peilaus tai Pysäytä AirPlay

 • Kuinka otan AirPlayn käyttöön?

  Ota AirPlay käyttöön Macissa valitsemalla AirPlay -kuvaketta valikkorivillä ja valitse yhteensopiva televisio. Etsi AirPlay-kuvake sovelluksista, kuten Apple Music, Apple Podcasts tai Apple TV. Ota AirPlay käyttöön iPhonessa avaamalla Ohjauskeskus ja paina pitkään Musiikki tai napauta Näytön peilaus/AirPlay-peilaus

Por Markus