make apple store appointment with app 1999600 98a6f1fe6ff442c08237367ef5c8a4a9

Mitä tietää

 • Apple Store -sovelluksen käyttäminen on helpoin tapa päästä sisään ja korjata laitteesi Genius Barissa.
 • Apple on suunnitellut tapaamisprosessin niin, että asiakkaiden on vaikea rohkaista ratkaisemaan omia ongelmiaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit varata tapaamisen Apple Store -sovelluksella.

Apple Store -sovelluksen käyttäminen Genius Bar -tapaamisten luomiseen

Siinä tapauksessa nopein ja helpoin tapa varata aika on unohtaa verkkopohjaiset työkalut ja käyttää Apple Store -sovellusta. Sinun on tiedettävä seuraavat asiat:

 1. Aloita lataamalla Apple Store -sovellus iTunesista tai App Storesta.
 2. Kun olet asentanut sen, avaa sovellus. Sinua pyydetään myöntämään useita käyttöoikeuksia, mukaan lukien ilmoitukset ja sovellus käyttää sijaintiasi. Anna lupa käyttää sijaintiasi ja päättää muista haluamallasi tavalla.
 3. Lehdistö Kaupat sovelluksen alareunassa olevasta valikosta.
 4. Napauta sitten Genius baari valikosta.
 5. Napauta seuraavassa näytössä Varata.

Valitse tukityyppi ja myymälän sijainti

Olet aloittanut Apple Store -ajan varaamisen. Seuraava:

 1. Valitse minkä tuotteen kanssa tarvitset apua: mac, iPod, iPhonetai iPad. Napauta valintaasi ja jatka.
 2. Sovellus käyttää nyt sijaintiasi löytääkseen sinua lähimmät Apple Storet (siksi se halusi sijaintiluvan edellisellä sivulla). Näet luettelon niistä, tilattuina lähimmästä kauimpään.
 3. Voit myös etsiä kauppoja kaupungin, postinumeron tai kartan perusteella.
 4. Napauta kauppaa, johon haluat varata ajan.

ota kuvakaappauksia Apple Storen tapaamissovelluksesta

Vahvista Apple Store -tapaamispäivä ja -aika

Kaupassa saat apua valitun mukaan:

 1. Valitse tapaamisen päivämäärä näytön yläreunassa olevan liukusäätimen avulla. Liu’uta oikealle ja vasemmalle löytääksesi haluamasi päivämäärä ja napauta sitä.
 2. Kun päivämäärä on valittuna, sovellus näyttää sinulle, mitkä kellonajat ovat saatavilla kyseisestä Apple Storesta Genius Bar -tapaamiseen kyseisenä päivänä. Pyyhkäise ylös ja alas nähdäksesi ne. Valitse haluamasi aika napauttamalla.
 3. Kun päivämäärä ja aika on valittu, sovellus vie sinut tapaamisen vahvistusnäyttöön. Siinä kerrotaan, missä tarvitset apua, milloin tapaamisesi on ja mistä haet apua. Lehdistö Takaisin -painiketta vasemmassa yläkulmassa tehdäksesi muutoksia.
 4. Jos haluat lisätä tietoja ongelmastasi, jotta Genius voi valmistautua auttamaan sinua paremmin, napauta Lisää kommentti varaukseeni.
 5. Kun olet valmis vahvistamaan tapaamisesi, napauta Varata Yläoikea. Ennen kuin teet sen, sinulla ei ole vahvistettua tapaamista.

ota kuvakaappauksia Apple Storen tapaamissovelluksesta

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Kuinka peruutan tapaamiseni Apple Storesta? Kun varaat ajan Genius Bariin verkossa, saat sähköpostiisi linkin varaustietoihisi. Valitse Hallinnoi varauksiani sähköpostista ja valitse Peruuttaa varaussivulta. Hanki varaustiedot Apple Store -sovelluksesta ja valitse Peruuta varaus.
 • Kuinka voin varata Apple-ajan verkossa? Varaa Genius Bar -aika verkossa käymällä Applen tukisivulla. Muista, että tapaamisen ajoitusprosessi ei ole helppoa; Apple tekee tarkoituksella vaikeaksi rohkaista asiakkaita ratkaisemaan ongelmia itse.

Por Markus