GettyImages 114986190 59166b1b5f9b58647031bf64

Mitä tietää

 • Mene sivustolle ja valitse asetukset (rataskuvake) > Internet-asetukset > Kenraali > Käytä nykyistä asettaaksesi avatun verkkosivuston kotisivuksesi.
 • Jos haluat lisätä useita kotisivuja, valitse tekstiruutu ja lisää muiden verkkosivustojen URL-osoitteet erillisille riveille.
 • Valitse Käytä > Okei tallentaaksesi muutokset. Siirry milloin tahansa Kenraali > Käytä oletusta palauttaaksesi alkuperäisen Microsoftin oletuskotisivun.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa Internet Explorerin kotisivua niin, että voit käyttää mitä tahansa valitsemaasi verkkosivustoa, kun valitset Koti-kuvakkeen. Sinulla voi myös olla useita kotisivuja, jotka avautuvat eri välilehdille. Nämä ohjeet koskevat Internet Explorer 11:tä. Jos käytät vanhempaa versiota, voit päivittää Internet Explorerin ilmaiseksi. Microsoft ei enää tue Internet Exploreria ja suosittelee päivittämistä uudempaan Edge-selaimeen. Siirry heidän sivustolleen ladataksesi uusin versio.

Internet Explorerin kotisivun muuttaminen 11

Uuden kotisivun tai useiden kotisivujen määrittäminen IE 11:lle:

 1. Avaa verkkosivusto, jonka haluat asettaa uudeksi kotisivuksi, ja valitse sitten asetukset kiihtyvyys oikeassa yläkulmassa.

 2. Valita Internet-asetukset.

  Internet-asetukset Internet Explorerin asetuksissa

 3. Alapuolella Kenraali -välilehti, valitse Käytä nykyistä asettaaksesi avatun verkkosivuston kotisivuksesi. Jos valitset: Uuden välilehden käyttövalitsemalla Talo -kuvake avaa uuden tyhjän välilehden. Voit myös valita: Käytä oletusta palauttaaksesi alkuperäisen Microsoftin oletuskotisivun.

  Current-painikkeen käyttäminen

 4. Jos haluat lisätä useita kotisivuja, valitse tekstiruutu ja lisää muiden verkkosivustojen URL-osoitteet erillisille riveille. Tai valitse Aloita edellisen istunnon välilehdillä palauttaa äskettäin suljetut välilehdet, kun seuraavan kerran käynnistät Internet Explorerin.

  Luo useita kotisivuja Internet Explorerissa

 5. Valitse Käytäja valitse sitten Okei.

Kotisivun avaaminen IE 11:ssä

Kotisivu on verkkosivusto, joka avautuu, kun käynnistät Internet Explorerin. Pääset kotisivullesi milloin tahansa valitsemalla Talo -kuvaketta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa.

Por Markus